Jurnalistul italian Giulietto Chiesa despre atentatele de la Paris

Cate milarde de dolari costa armata de 50.000 soldati a „Statului Islamist” creata din neant intr-un an? De unde vin acei bani? Am probe, razboiul impotriva Siriei a fost organizat de CIA cu aliatii sai europeni. SUA cu aliatii ei occidentali AU CREAT terorismul islamist!! Senatorul McCain a fost fotografiat in compania sefilor Statului Islamist. Cand Franta e subordonata acestor politici sa nu se mire ca e lovita de ”terorism jihadist”.

Am scris o carte in care arat cum serviciile secrete europene sunt subordonate USA.
Cu un curaj cum putin mai exista prin mass-media, el afirma răspicat in acest interviu ca atentatele de la Paris sunt de aceeaşi natura ca si cele din 11sept 2001. Jurnalistul Giulietto Chiesa, fost deputat European, autor al câtorva cărţi de renume este invitat aici in direct la televiziunea italiana. – facebook

Urmariti va rog si:

Iar adevarul despre atentatele din SUA de la 9/11 Septembrie 2001 il puteti citind articolele de la categoria: 9/11

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Jurnalistul italian Giulietto Chiesa despre atentatele de la Paris&8221;

  1. Iti creste inima cand vezi ca mai exista voci de aur printre jurnalistii din Europa cel putin , dintre cei curajosi care vor sa arate lumii fata ascunsa a papusarilor .
    Sa auzim de el numai de bine , pentru ca si-a riscat viata acest om cinstit din Italia .
    La noi nu exista asemenea oameni in toata presa de 50 de ani incoace .
    Presa actuala din Romania este cea mai josnica presa cu cei mai josnici asa zis jurnalisti incat provoaca sila si dezgust cand deschizi televizorul si isi arata fetele hidoase de minciuni si manipulare .

  2. Giulietto e un autentic jurnalis fara par pe limba. Adesea, aici, in Italia e luat drept catastrofist sau complotist, insa eu cred că tocmai frica occidentalilor de adevar ii face sa refuze din principiu versiunile acestui vizionar. Din pacate lumea de azi crede ca, daca ascunzi o boala, aceasta nu exista. E mai rau. Ce spune Giulietta poate fi impartasit doar de creierele pregatite. Din nefericire, azi se doarme mult. Ba! Se sforaie cu apetit! Multumim Giulietto, esti tare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s