Occident. Un preot catolic a anunţat la slujba că este homosexual. Enoriaşii l-au aplaudat în picioare

Un preot irlandez a recunoscut in fata congregatiei sale ca este homosexual. Enoriasii l-au aplaudat in picioare.Preotul catolic Martin Dolan a marturisit, saptamana aceasta, ca este homosexual si si-a declarat sprijinul pentru casatoriile homosexuale, scrie The Independent.

biserica-catolica

Martin Dolan oficiaza la Biserica St Nicholas of Myra din Dublin de 15 ani si a facut marturisirea in timpul slujbei de sambata, apoi a reluat-o duminica dimineata.

Dupa ce a anuntat ca sprijina casatoriile intre persoane de acelasi sex, Dolan le-a spus credinciosilor: “Si eu sunt gay”. Oamenii s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat.

Un referendum privind legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in Irlanda va avea loc in mai. Sondajele de opinie arata ca majoritatea sustine casatoriile homosexuale. Biserica Catolica se opune insă preoţilor gay. – napocanews.ro

Pentru o mai buna intelegere a celor expuse mai sus, urmariti va rog si:

Papa si unii lider catolici propun un document prin care Biserica Catolica sa aprobe adoptiile de copii de catre cuplurile homosexuale!

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Occident. Un preot catolic a anunţat la slujba că este homosexual. Enoriaşii l-au aplaudat în picioare&8221;

  1. Ma intreb cum acest individ mai poate purta haina preoteasca iar pentru ceilalti care vin cu aberatia,ca sa aprobe infierea copiilor de homosexuali,aceeasi intrebare,legat de haina preoteasca. Un preot era considerat DOCTORUL SUFLETULUI, dar acesti nemernici chiar vor sa distruga mentalitatea si sufletul copiilor?Dar la toate aceste nenorociri nu e nimeni de vina decat”NOI”,ne balacim in aceasta mocirla,putoare a societatii umane fara sa realizam.
    GRAV…….Astfel de preoti trebuie sa-i ignoram iar dac vine vre-unul de teapa astuia in vizita la noi sa nu-l intampine nimeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s