Adevaratul motiv pentru care se raspandeste Coronavirusul atat de repede

Multe alte informatii utile si interesante despre subiectul Coronavirus gasiti la categoria: COVID 19

10 gânduri despre &8222;Adevaratul motiv pentru care se raspandeste Coronavirusul atat de repede&8221;

  1. Foarte interesante cuvintele din finalul speech-ului!
    O singura observatie am de facut: gripa spaniola a apartinut tinuturilor asiatice si nu ibericilor. S-a numit spaniola, pentru ca Spania a declarat cu acuratete rata imbolnavirilor si numarul deceselor, desi s-a derulat in WWI cand razboiul era mult mai mediatizat in presa scrisa, decat pandemia in sine. In rest, se incearca sa i se atribuie Chinei si tehnologiei 5G aparitita lui COVID-19. Un soi de scapegoat! Nimeni nu aminteste de DARPA, USAMRIID ambele partenere intr-ale experimentelor virusologice cu orasul Wuhan. Dar…. o fi bine si asa! Avand in vedere ca vremea rafuielilor cu cartile pe masa n-a sosit inca!

      • Am inteles ce spuneti dumneavoastra, dar va rog sa va uitati la momentul cand numeste primul oras cu functionalitate deplina a acestui tip de tehnologie. Subliminal, omul devine provocator si indica „vinovatul”. Minutul 8.04!

    • Bine, asa o fi! Nu va contrazic! Si drumul catre iad ar fi pavat tot cu cele mai bune intentii; la fel cum practicarea unui anumit tip de razboi, sub pretextul c-ar aduce pacea, ar fi catalogat tot un exemplu prin care anumite decizii cladesc un drum spre nenorocire. Limbajul corpului nu minte niciodata, domnule admin! La fel si expresia ochilor! Dintr-o data, daca urmariti cu atentie, privirea ii devine taioasa si ironica, atunci cand numeste orasul cu pricina. Pana atunci, in timpul explicatiilor adica, fusese amicala, iar atitutidea pe alocuri chiar mucalita.

      In fine, probabil mi s-a parut! :)) Imi cer scuze!

  2. filme pentru prosti. Fara nici o suparare! Pai noi acumulam mai mult aluminiu din natura decat cel care se injecteaza prin vaccin

  3. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_epidemics

    teoria sună bine aşa la prima vedere, întrebarea este ce a provocat toate pandemiile şi epidemiile care au avut loc în antichitate şi evul mediu (vezi lista de mai sus) care s-au soldat cu milioane şi milioane de decese…

    electrificarea a început în câteva ţări la mijlocul anilor 1880 şi continuă şi astăzi în unele zele

    aşadar până în 1880 ce tehnologie exista la scară globală ca să otrăvească celulele

    • Nu spune ca se ia numai prin tehnologie, se poate lua si prin otravire cu diferite chestii, de fapt si radiatiile functioneaz ca o otrava, asta era ideea.

Lasă un comentariu