Reprezentantul statului Arkansas, Stephen Meeks, a prezentat luna trecută un proiect de lege care ar împiedica angajatorii sa-si microcipeze forțat angajații.

Reprezentantul statului Arkansas, Stephen Meeks, a prezentat luna trecută un proiect de lege care ar împiedica angajatorii sa-si microcipeze forțat angajații.

Author of Anti-Microchipping Bill Asks “Do We Wait Until After the Snake Bites?”

Meeks a introdus proiectul de lege 1177 în ianuarie. El a spus cu privire la proiectul de lege: „Să așteptăm mușcătura șarpelui și apoi să găsim soluții pentru aceasta? … Cred că înțelept este în a face acest lucru în prealabil”.

Proiectul de lege ar permite angajatorilor să utilizeze chip-uri, dar ar împiedica implantarea unui cip ca o condiție a angajării.

Nu există o lege actuală în Statele Unite privind microciparea forțată.

Tendințele la nivel mondial indică un viitor în care utilizarea pe scară largă a cipurilor implantate devine obișnuită.

Scorurile de creditare socială reglementează deja viața a milioane de cetățeni chinezi. Un scor social de-facto a fost deja implementat în Statele Unite de catre companiile de top.

Facebook a cerut recent băncilor din SUA să împărtășească datele financiare ale utilizatorilor, inclusiv tranzacții și solduri ale contului, în efortul de a spori angajamentul utilizatorului cu aplicația.

Matt Stoller, un coleg de la Institutul Open Markets, a declarat după anunțul Facebook că este un semn că tehnologia mare se îndreaptă spre un sistem de credite sociale în Statele Unite. Stoller a spus: „puterea concentrată de tehnologie ne îndreaptă spre un sistem distorsionat de credit social.”

Microcipurile implantate reprezintă etapa finală a acestui sistem de control absolut asupra populației.

Alex Jones deconspiră modul în care Statele Unite ale Americii au fost manevrate de elite și forțele politice puternice într-o preluare completă a Satanei, unde creștinii sunt persecutați și distrugerea omenirii este noua religie mondială, după cum s-a spus în cartea Apocalipsei. – infowars.com

Urmariti va rog de asemenea cu mare atentie si urmatoarea postare:

ATENTIE MARE! Agenda Micro-Ciparii si Cipurile RFID sunt în curs de implementare

cat si celelalte subiecte de la categoria: Cipuri

Lasă un comentariu