Obama a declarat razboi Siriei fara sa observe nimeni

Statul ISIS protejat de catre SUA si NATO

Singurii care lupta cu adevarat impotriva ISIS sunt de fapt armata Siriana, Irakiana si armata kurda, iar alinata NATO in frunte cu SUA si Turcia, nu fac decat sa sutina ISIS atacand pozitiile soldatilor lui Al Assasd si cele ale kurzilor, totul facandu-se sub tot felul de pretexte mincinoase

Pentru a intelege si mai bine cele descrise in film, urmariti va rog si articolele de mai jos:

Iar americanii nu numai ca ii protejeaza pe ISIS prin bombardarea adversarilor, ii mai si ajuta cu livrari de arme.

Potrivit rapoartelor Irakiene, SUA si Marea Britanie continua sa alimenteaze gruparea ISIS cu arme lansate din avioane

Urmariti va rog si:

9 gânduri despre &8222;Obama a declarat razboi Siriei fara sa observe nimeni&8221;

  1. Mare lucru ca Rusia sa nu intre in confruntare si sa atace chiar poziiile Turciei. Ideea pare o aberatie dar o sustin ca pe o certitudine . Sa vedeti balci. Vine parjolul.Asistam cu neputinta omului de rand la inceputul sfarsitului .

  2. Cert este ca parjolul din vara aceasta cat si din anii precedenti , este facut cu HAARP .
    In Iran au fost peste 73 de grade , iar intr-un oras din nordul extrem al Rusiei , unde temperatura aerului nu depasea niciodata 12 grade , in aceasta vara , temperatura a depasit 25 de grade , ceea ce a facut ca oamenii sa iasa la plaja pe litoralul acestui oras .
    Peste Europa s-a napustit acelasi val de caldura tropicala care a parjolit totul in cale in cele peste trei luni de seceta .
    Traim clima extremelor facute cu HAARP de americani .Statia HAARP din Alaska , influenteaza clima pe Glob dupa interesele de distrugere in masa ale SUA si Israel , tinta nr unu acum sunt statele arabe ne-supuse dictaturii SUA si Israel .

    • Maria, de ce e cert ? ma asteptam sa aduci niste argumente la ipoteza ta, sunt convins ca numai nenorociri fac satanele astea cu statiile harp, dar sa pui orice pe seama lui, cum mai fac si alti useri, nu e sanatos deloc

  3. Asa…fiecare are o parere,fiecare stie cate ceva(de pe net,bineinteles).Va simtiti bine dându-va destepti din spatele tastaturii?Rezolvati ceva ,cumva?Eu cred ca nu! Aaa si inca ceva..vorba multa,sărăcia Romanului!Sa fiti iubiti!

Lasă un comentariu