Mesaj de la Politiceni pentru Romani!

„Dragi romani,

Tara trece prin momente grele, facem toti ce putem, anulam pensiile speciale, propunem ca banii sa fie folositi pentru echipamente medicale, ventilatoare, masti, manusi, mancare pentru bolnavi si pentru ca economia sa nu sufere si mai mult decat o face deja!

România trebuie să iasă întreagă din această criză, imunizată, solidară şi cu o economie funcţională, pregătită pentru noul model post-criză, de asta vom oferi tot suportul necesar ca oamenii sa isi poata desfasura activitatea de lucru in conditii  cat mai apropiate de cele normale.

De asemenea, firmelor mai greu incercate, pentru a-si putea continua si ele activitatea si a-si pastra angajatii, vom oferi subventii .

Statul in casa nu este o solutie viabila, va duce la distrugerea tarii, la saracie, somaj urias, inflatie, lucruri care vor converge in final catre conflicte sociale greu de imaginat, mult peste ce reprezinta aceasta criza epidemiologica.

Ne asumam intru totul toate aceste decizii, care chiar daca par acum radicale, vor duce in final la restabilirea echilibrului si unei vieti normale post-criza.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

Stati linistiti, e numai un pamflet, nu o sa auziti niciodata asa ceva din gura politicenilor.

Publicitate

Un gând despre &8222;Mesaj de la Politiceni pentru Romani!&8221;

  1. O satira amara, din pacate! Nu cred ca un om cu mintea intreaga si inca suficient de ascutita ar mai avea sperante la o renastere a economiei romanesti! Nu pot s-o numesc revigorare, deoarece ramuri productive nu exista! Iar statul, intr-un regim democratic, serveste doar elitele. In nici un caz nu-i ocroteste pe cei multi. Daca ar face-o, ar reprezenta o alta forma de guvernare, ar fi un alt concept politic. Grecii au definit democratia ca putere exercitata de catre popor. Pe pielea noastra, constatam altceva! Asadar…tot inainte! Ca inainte era mai bine!
    De ce n-are Guvernul Romaniei bani pentru traversarea acestei crize si pentru cetateni?
    Aici gasim raspunsul, adica doar o mica parte din el, dar suficient de subtila si convingatoare:

    https://www.national.ro/dezvaluiri/urgenta-lui-ciuca-trei-miliarde-de-dolari-pentru-colocare-681368.html/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s