Cu diavolul prin Timisoara!!!

Daca anul trecut de Craciun, aratam poze cu oameni costumati in demoni in Austria si altii care ii adulau si se pozau cu ei, iata ca tot din aceleasi locuri demonii au venit si spre Romania, mai precis in Timisoara.

Intr-un spctacol hidos demonul Krampus popular in special in Austria, Germania, Ungaria, Slovenia si Cehia, e sarbatorit prin parade colorate, unde tinerii se costumeaza in demonul incornorat.

Image result for cine e krampus

Copii, ati fost cuminti pe parcursul anului? Ganditi-va bine inainte sa raspundeti, caci e foarte posibil ca o atitudine poznasa sa va aduca o intalnire cu Krampus. Krampus nu e un mos prietenos aducator de daruri si nici varianta putin uracioasa a lui Mos Nicolae, care intr-un acces de furie lasa un bat langa ghetute. O nu, Krampus e o creatura hibrida, jumatate demon, jumatate tap, care vine odata cu Mos Nicolae si ii taraste pe copiii neascultatori direct in iad, acolo unde isi are barlogul.

Originile demonului Krampus

Demonul de Craciun vine din mitologia germana. Insusi numele il tradeaza, Krampus fiind derivat din krampen, care inseamna gheara. Mai mult, mitologia nordica il identifica in persoana fiului zeitei Hel.

Gruss_vom_Krampus

Krampus calatoreste odata cu mos Nicolae si are o slujba cu totul si cu totul speciala – ii pedepseste pe copiii neascultatori. Pedepsele sunt pe cat de creative pe atat de infioratoare. Asta desigur, in functie de cat de neascultator a fost micutul in anul care are sa se incheie in curand. Krampus are intotdeauna la indemana bete si nuiele pe care nu se sfieste sa le foloseasca, iar pentru cei cu adevarat rai vine cu o pedeapsa speciala. Ii rapeste si ii transporta la barlogul sau unde ii va chiui zilnic prin batai repetate. Dar nu e chiar asa de rau. Perioada de tortura dureaza doar un an!

Fiind prin excelenta un personaj misterios provenit dintr-o intr-o veche traditie pagana, Krampus a fost o buna bucata de timp interzis. Biserica Catolica a preferat sa isi indemne credinciosii sa il uite pe malitiosul Krampus. Recent insa, Krampus a inceput sa castige din nou popularitate. – horror-romania

Iata si clipul de promovare a acestui ritual satanist:

Daca Haloween-ul nu era de ajuns, iata ca acum adoptam un alt mod de imbratisare a satanismului, sarbatoarea demonului Krampus,

Diavolul nici nu se mai ascunde, vine direct, pe fata, iar noi il primim ca pe ceva frumos, caraghios!

Iar diavolul,  tatal minciunii si al inselarilor, nu putea sa isi aleaga un moment mai potrivit decat in ajunul Sf Nicolae, cel care prin palma data ereticului Arie, l-a trimis pe demon direct in strafundul iadului.

O sarbatoare satanica care nu are ca scop altceva, decat sa denatureze si sa distraga atentia de la advearata semnificatie a sarbatorilor Sfantului Nicolae si a Nasterii Domnului si sa invadeze mintilie copiilor de la cele mai mici varste.

Familia crestina a fost respinsa, dar primim cu bratele deschise asemenea manifestatii ocidentale!

Dumnezu sa ne apere si sa ne pazeasca!

Urmatorul pas, ca tot se doreste reformarea sub toate aspectele a invatamantului romanesc, ar fi pe langa propaganda LGBT si promovarea satanismului in scoli, vezi ce se intampla in America:

Carti sataniste distribuite la scolile din Florida

Secta Templul Satanic distribuie materiale sataniste in scolile din Florida

Urmariti, va rog, ce a fost la Timisoara:

2 gânduri despre &8222;Cu diavolul prin Timisoara!!!&8221;

Lasă un comentariu