Deputatul Iulian Iancu, cel care a purtat negocierile pentru legea Offshore, a făcut infarct! Daca nu se continua pe calea inceputa de el, va fi foarte grav!

Dupa cum stiti, potrivit noului proiect al Legii offshore, redevenţele pentru producţia de gaze din Marea Neagră vor fi exact aceleaşi care se aplică acum pentru producţia onshore, acest regim urmând a fi păstrat pe toată perioada acordurilor de consiune în derulare, inclusiv pentru perioadele de prelungire:

Miercuri insa, PSD a depus amendamente ce schimbă fundamental legea, așa cum trecuse săptămâna trecută de Senat, în sensul că mărește cuantumul taxelor și impozitelor ce trebuie plătite de companiile care ar urma să extragă gazele din Marea Neagră. Amendamentele modifică de asemenea substanțial procesul de autorizare a conductelor. Ca atare, emisarii companiilor Exxon & co au părăsit discuțiile.

Creierul este insa Iulian Iancu (PSD), ce conduce Comisia pentru Industrii. Săptămâna viitoare trebuia să meargă la o reuniune a Consiliului Mondial al Energiei.
Astazi Iulian Iancu a facut infarct:

Iulian Iancu a ajuns de urgenţă la spital. Deputatul PSD a suferit un infarct

Iar eu nu cred in coincidente.

Voi? –ortodoxinfo.ro

Nici eu nu cred in coincidente, legea Offshore daca nu trece in aceasta forma, cu toate ca normal acesti hoti de resurse(Exxon & Co) nu ar trebui sa ia absolut nimic, va fi cea mai mare crima impotriva acestui popor si a acestei tari de dupa revolutie incoace, privindu-ne de zeci, poate chiar sute(unele surse sugerand ca resursele din Marea Neagra ar fi mult mai mari decat cele declarate oficial) de miliarde de dolari.

Exxon dupa cum stiti apartine nimanui altcuiva decat familiei Rothschild, cea mai malefica si influenta familie de pe glob, familie a carei avere reprezinta nici mai mult, nici mai putin decat jumatete din toata averea globala. Daca nu stam uniti acum si nu mergem pe calea deschisa de Iulian Iancu, prapadul se va alege de noi.

Ganditi-va dragii mei, ca numai din resursele de gaz si petrol plus aurul si metalele rare detinute de muntii nostrii, toti romanii ar putea trai mai bine ca oricine de pe aceasta planeta, cu conditia sa fim uniti de sus pana jos, patrioti si de buna credinta.

Dar nu, noi continuam sa traim in prostie si nepasare si ii lasam pe tot nemernicii sa ne vanda cu totul, mai mult de atat, devenim si avocatii lor in dezinteresul total al Romaniei.

Cine sunt insa cei mai vehementi impotriva taxelor suplimentare gandite in favoarea Romaniei de catre Iulian Iancu? Nimeni altii decat cei care au sustinut cel mai frenetic boicotarea referendumului si anume USR-ul. Poate cel mai antinationalist partid de la PSD-ul lui Nastase.

Eu atat mai adaug: Daca nu ne trezim, va fi grav!

Lasă un comentariu