Moartea natiunilor europene prin Islamizare

new-europeans

In intreaga lume, foarte putini oameni sunt capabili sa inteleaga reactia europeana la criza migrantulor. Pe partea migrantilor, avem mostre de barbarie, fanatism si agresiune; Pe partea europenilor, avem o teama abjecta sa nu parem intoleranti.

maxresdefault

Intr-o situatie de out-of-control ne-am astepta ca oamenii sa se organizeze, sa protesteze, sa puna blocaje si sa voteze in masa partidele nationaliste, in schimb suntem supusi unui spectacolul ridicol al unor europeni efeminati imbracati in haine unisex si strigand „Nu terorismului!“ de pe trotuare. Cei mai multi oameni din intreaga lume intreaba: „Europa este moarta?”

immigration-or-invasion

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, este pe linie spunand ca Uniunea Europeana „se sinucide” lasand hoardele invadatoare din Orientul Mijlociu si Africa de Nord sa intre.

europe-then-and-now-e1530906405565

Aici avem o multime de oameni care vin, majoritatea dintre acestia sunt barbati tineri si mai putin tineri si putini dintre ei au motive sa solicite azil.

celtic-world

Majoritatea acestora nu sunt calificati pentru nici un fel de munca in cadrul UE din cauza lipsei de alfabetizare, educatie sau etica a muncii. MulTi dintre acestia nu ar putea fi pregatiti in niciun caz, provenind din populatii crescute pentru rezistenta fizica si toleranta la boli, decat inteligenta.

muslims-say-they-will-make-it-legal-to-rape-white-women

Destul de multi sunt islamisti radicali care se vad pe ei insisi ca reali colonisti actuali; multi dintre ei nu au nici o retinere sau teama in jefuirea europenilor si violarea femeilor europene. Cateva mii de teroristi sunt trimisi pentru a astepta ordine inauntru. Pentru majoritatea acestora, sa se arunce in aer in UE este o parte dintr-o aventura excelenta, mult mai interesant decat sa aiba grija de vite sau sa cultive mei in satele lor natale.

religion-of-peace

ONG-urile europene ii echipeaza cu barci de salvare gonflabile si veste de salvare si ii fixeaza in largul coastei Libiei sau in Marea Adriatica. ONG-urile europene ii transporta apoi si ii lasa in porturile din Italia, Grecia sau Spania.Apoi, ei ajung un balast luni întregi, in timp ce mai multe tipuri de ONG-uri ii ajuta cu documentele si umplu instantele cu procese pe care le depun in numele lor.

rabbi-edom-muslims-destroy-europe

Adevarul este adesea crud si dureros, si totusi fara adevar, cu care sa intelegem consecintele actiunilor noastre, noi toti suntem numai mieii pentru sacrificiu.
Refuzul de a face fata adevarului, ascunzandu-se in spatele unui voal ipocrit si derutat de „bunatate”, este lasitate. Intr-adevar, lasitatea este adesea expusa in Europa, ascunzandu-se in spatele unui alt voal, al „securitatii”.

police-terr-attack-but-check-fb-for-gthought-crime

Cand ISIS a bombardat aeroportul de la Bruxelles, regele Philippe si sotia sa regala au fost evacuati rapid. In timpurile medievale, un astfel de comportament fricos l-ar fi costat coroana pe monarh, posibil impreuna cu capul sau. Dar acum este bine ca o natiune lasa sa aiba un rege las.

De ce sunt atat de insistente elitele europene sa impinga „toleranta” pe gatul cetatenilor lor pentru a-i inlocui cu barbarii importati?

jew-rabbi-baruch-efrati-izlamization3finalforweb

Noii veniti provin predominant din culturi care sunt opuse tolerantei si amabilitatii. Ei se caracterizeaza in principal prin cruzime, pasiune, spirit de clan, fanatism religios si politic.
Ei vor sa traiasca aici si acum, sa se bucure de latura bestiala a naturii umane, si vad Europa ca pe o lada plina de comori pentru a o jefui. Culturile lor se monteaza inapoi, intr-o epoca anterioara a istoriei europene, cand multimile se adunau in pietele orasului pentru a privi cum erau executati, spanzurati, taiati, sau arsi de vii oamenii.

sadly-symbolic

Barbatul nou occidental , de-masculinizat, nu este capabil sa-i respinga; si nici guvernele lor, liderii sunt obligati sa respecte aceleasi coduri de culturale de toleranta, corectitudine politica, si bunatate obligatorie.

Privind situatia dintr-un loc mai spre Est, din Rusia Europeana si restul Eurasiei, exista un sentiment clar de tristete vazand cum Europa moare.

6-royal-ballet-swan-lake-carlos-acosta-vogue-21oct15-pr_b

O mare parte a istoriei umane este pe cale sa fie calcata in picioare si distrusa. Dupa ce au trecut cateva decade de la reinvierea crestinatatii in tarile de Est dupa pagubele cauzate de barbarii bolsevici, ei urmaresc cu teama cum relicvele si ruinele crestinatatii occidentale se scufunda sub un nou val barbar. Locuitorii Europei de Vest nu valoreaza prea mult dar sunt inca valorosi insotitori si ghizi in muzee, si turism.

cqi8kxmxeaaketk

Dmitri Orlov este un eseist american nascut in Rusia, respectat atat in ​​Occident, cat si in Rusia si Asia.

rise-europe-2

karensmithdotblog.wordpress.com

Ca sa intelegeti acest fenomen al imigratiei arabe catre Europa urmatiti va rog si articolul:

Planul Kalergi care părea cândva o utopie se apropie tot mai mult de realitate

cat si celelalte subiecte de la categoria: criza imigrantilor

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Moartea natiunilor europene prin Islamizare&8221;

  1. Europeni occidentali sunt niste caricaturi de „europeni”! De fapt „europa” a devenit Eurogay, plinã de daprãvati, curisti, parade gay, unde ‘europeni” putrezesc ca viermi în degenerare totala! Se amestaca cu toate rasele, iar pe de alta parte, nu gãsesti un unic jidan sau jidancã cãsãtoriti cu negri, aziatici sau alte rase!

  2. Europenii,inclusiv si cei din est ,adica noi,ne-am lasat de cativa zeci de ani ,total in mainile ,,liderilor nostri iubiti”,care toti astazi sunt satanisti,depravati,curisti si se inchina la aceasi doctrina =noua ordine mondiala,adica lu’ antihristu’.Cine sa se mai opuna si la ce ?Baba merkel,holland si junker tipau acu’ vreo 3 ani (nu acu’ o suta de ani),dar a uitat deja toata lumea- sa vina saracii imigranti…Si iata ca ei au venit ,au venit in doi trei ani ,cateva milioane sau zeci de milioane(ca cifrele exacte ei le smenuiesc ,ca doar nu trebuie sa stie si goy-imii) si au inceput a da foc la tot ,de a viola tot si de a omora tot in cale.Dar nu-i nimic grav…dormiti linistiti…totu-i sub control,nu conteaza ca europa e un camp de lupta ,in care babuinii lu’ dracul allah omoara oameni din plictiseala ,ba cu un cutit,ba cu bombe,camioane,mitraliere si…multe alte metode.Dar ,trebuie sa-i intelegem si pe ei ,sunt un pic diferiti fata de noi.Nu putem sa nu ne ascultam marii si bunii nostri lideri,a toate statele europene,fiindca nu ar fi cilivizat,adica dresat.La schimbul desfiintarii granitelor si valorilor nationale ale fiecarui popor in parte,UE a distrus tot,absolut tot ce era normal,trainic si mai ales sfant.Ue a inventat curismul,genul neutru,familia de curisti,sodomia si pornografia prin carpele numite haine pe care le prtam sau nu le mai purtam,prin alcolismul,drogurile si toate otravurile din mancare,apa ,haine de plastic,sticle de plastic si…tot de plastic (plasticul adica reziduri,deseuri),UE a incrucisat poparele ,romanii sunt cu milioanele imprastiati prin toata lumea ,incercand sa prinda vantul,UE a ticsit statele cu chemtrails,a ticsit statele cu armate straine,care defapt sunt de ocupatie a teritoriului respectiv,ptr a asigura protectia celor care fura resursele naturale si metalele rare si pretioase ale statelor,UE a declarat ca Dumnezeu nu mai exista ,exista doar sodomie,depravare,orgii ,UE imbolnaveste lumea cu bolile si cu medicamentele otravitoare si toate vaccinurile pe care le baga in corpul copilasilor,UE introduce controlul la sange si identificarea absolut a tururor oamenilor,muuult mai rau ca intr-un lagar,dar de dimensiuni mai mari,UE este iadul pe pamant ,dar oamenii fara Dumnezeu se supun orbeste satanei si spun ca e raiul pe pamant.Tot ce a zis Dumnezeu in Biblie sa nu facem,absolut totul UE a legalizat si impus sa facem…spre binele nostru…dar totu-i sub control…sa stam morti in continuare.Ce europa,care europa,e un azil de nebuni si un imens laborator de experimente.Toata lumea doarme,ba e moarta.Asta am dorit ,asta avem(fiindca daca taci,inseamna ca esti partas si deacord cu slugile lu’satan),dar in dictatura care se va instaura in viiitorul extrem de apropiat(urmeaza cipuirea tuturor) nu vom putea sa traim…si va fi muult prea tarziu sa mai putem face ceva,deja e prea tarziu.Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute,ca noi nu vrem sa facem nimic,totul in numele ,,stomacului” propriu ne-a adus in situatia asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s