Adevarul despre atacul chimic din Siria

Mass-media centrala devenita maestra in diversiuni, manipuleaza din nou in ultimul hal, cum ca ultimele atacuri asupa civililor din Siria, ar fi marca lui Bashar Al Assad. Cum explica si Paul Joseph Watson in clipul de mai jos, nu exista nici o logica in spatele acestui atentat, mai ales ca trupele ISIS sunt aproape terminate. Pentru ce sa-si atace propriul popor, cu ce scop? Nu exista pur si simplu nici un interes in acest sens din partea puterii de la Damasc sau a Rusiei, cum de asemenea se sugereaza prin presa occidentala. Mai ales ca nici nu exista nici o dovada palpabila in aceasta directie.

Related image

Dar, daca ne uitam putin de partea celalata a baricadei, vedem insa toate interesele, cum explicam si cu alte ocazii, miza acestei operatiuni sunt gazele din Leviatan, iar o mare parte din aceasta zona revine Siriei. Lucru care nu convine deloc marilor companii petroliere detinute de familile de Sionisti Evrei. Operatiunea ISIS esuand, nu mai stiu acum prin ce metode sa-l mai inlature pe Bashar Al Assad de la putere. Daca Trump, in campania electorala mentiona clar ca Siria si Rusia au jucat un rol esential in eliminarea ISIS-ului si pentru asta trebuie felicitati, azi discursul sau s-a schimbat si vorbeste despre operatiuni miliatare in Siria asupra regimului de la Damasc. Probabail „baietii buni” au ei metodele lor de a-l convinge ca treaba sta cu totul altfel.

Daca ne gandim ca ISIS a lansat 52 de atacuri toxice in Siria si Iran de cand au luat nastere, iar una dintre locatiile unde se preparau aceste substante, era chiar in locul unde s-au intamplat ultimele atacuri, parca e mult mai logic ca ei sa o fi facut, bineinteles cu sprijinul acelorasi „baieti buni”.

Pentru o mai buna intelegere, urmariti va rog si:

Care este interesul marilor puteri in Zona Golfului si de ce suntem aproape de un Razboi Mondial

Iar tot adevarul despre razboiul din Siria, il gasiti citind subiectele de la categoria: Siria

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s