Intregul discurs a lui Donald Trump despre Mafia Elitei Globale!

Este un discurs exceptional, cum poate nici cei mai indarjiti oameni contra sistemului nu l-au rostit atat de concis. Dar daca ceea ce spune o spune si pe bune si nu face parte din vreun cerc rau famat controlat de aceste satane, e foarte greu de crezut ca va castiga alegerile. ar trebui sa aibe cel putin 60% din voturi ca sistemul sa nu il poata fura.

Eu imi doresc din suflet sa fie asa cum pare, ca altfel ar dezamagi, nu numai jumatate dintre americani ci si multi altii din lumea aceasta, care il vad deja ca pe un simbol al luptei contra Elitei Globale si a Noii Ordini Mondiale.

Dar cel mai extraordinar lucru din toata acesta chestiune, este fapul ca America pe jumatate s-a trezit si a realizat coruptia si manipularea sub care traiesc in fiecare zi. Din pacate nu acelasi lucru il pot spune despre romani, care peste 90% sunt niste sclavi, fricosi si spalati pe creier la maxim, care inca mai spera ca actuala clasa politica ii mai poate salva.

In rest… Dumnezeu cu mila!

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Intregul discurs a lui Donald Trump despre Mafia Elitei Globale!&8221;

 1. vt- chiar daca din afara nu se percepe emulatia americana in aceste momente fierbinti aproape de alegeri, ea este, exista. Toata media alternativa pro Trump –adica internetul cu canalele specifice, vuieste si lucreaza neobosit, prin postari necontenite de constientizare a oamenilor.
  Din raspunsurile la postarile acestora, inteleg clar ca americanii s-au trezit in marea lor majoritate si inclin sa cred ca sunt mai mult de 60% dintre ei. Acest numar ar fi mult mai mare daca televiziunea nationala ar mediatiza in mod nepartinitor atat pe democrati cat si pe republicani.
  Incurajatoare, temerare si ferme, ideile din discursul din postarea ta sunt reluate de DT de 3 ori in fiecare zi –inclusiv sambata si duminica. La aceste raliuri vin oameni de peste tot, se umplu stadioane, hambare, cateodata este nevoie de relocalizarea acestora din lipsa de spatiu… este o miscare nationala in adevartul sens al cuvantului. Acest fapt nu este prezentat la stirile la care se uita in mod curent omul care pleca si vine de la lucru. La televiziunile nationale sunt prezentate ce a mai spus DT in privat despre una sau despre alta, cum a privit-o pe oarecare Miss.. etc si asa a „hartuit-o sexual”…. Cu toate acestea mie imi este clar ca poprul american nu este chiar naiv…
  Ca sa inchei cu DT si ca sa raspund la replica ta – inclin sa cred ca acesta participa la Al Smith Dinner cu tatal sau cand aceasta adunare de caritate reunea personalitati care cel putin nu-si exprimau ostenativ apartenenta. Cert este ca DT nu este o peronalitate nelipsita, deci participarea sa la acest dineu a fost ocazionata de pozitia sa de candidat. Acel filmulet a fost realizat de cineva ca sa-l discrediteze.

  In ceea ce priveste poporul roman aproape in marea sa majoritate, el este ca acea fractiune de care vorbeam mai sus care se uita doar la televizor si citeste ziarele, detinute de stat, lucrand pentru presedinti si guvernele de la conducere. Nu mai spun ca faptul ca am trait in comunism atata timp are un impact enorm asupra modului de gandire si actiune..

  • Nu stiu daca are 60% cu toata sustinerea lui Alex Jones. Stiu ca media centrala(papusareasca) o sutine necontenit pe Hillary, de aceea mi-e greu sa cred Trump ar avea 60%. Eu am stat multi ani in SUA si am vazut cam cum gandesc cei mai multi dintre americani si cat de influentabili sunt si ei de media centrala, de aceea e totusi extraordinar ca s-au trezit atat de multi dintre ei. Dar repet, eu nu mai bag mana in foc pentru nimeni, am mai facut-o in trecut si m-am ars tare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s