Documentar. Minciuna în Care Trăim (The Lie We Live) – Viata este o deșertăciune și o goana după vânt

Video-clipul de mai jos a fost șters de nenumărate ori de pe internet. Prezintă in doar 8 minute adevărul despre lumea noastră coruptă şi despre ce a ajuns să fie omenirea, minciunile în care ne mențin marile corporații, minciuna politicii create tot de acestea, minciuna ce încearcă să ne infuzeze un ţel fals în viaţă şi care se bazează pe banii ce ne vin cu ţârâita din partea liderilor mai mult sau mai puţin ascunşi ai lumii, care ne manevrează asemeni unor marionete, au drept scop să ne închidă ochii faţă de ceea ce este esențial în viaţă, să ne uniformizeze, să ne anuleze personalitățile numai şi numai pentru a sluji interesele lor.

Odata cu tehnologia moderna a a avansat si exterminarea omenirii. Trăim vremuri din ce in ce mai îngrozitoare. Suntem șocați in fiecare zi ce trece si asistam la scene oribile. Ne hranim corpurile cu chimicale. Alergam si nu știm practic după ce alergam.  Omenirea trăiește într un continuu stres. Media de vârsta s-a micsorat. Omenirea a devenit din ce in ce mai violenta. Singuri ne îndreptam spre auto-distrugere. Nu ne mai ajung bunurile. Nu suntem mulțumiți cu nimic din ce avem, din ce am mai avea, si toate astea ne duc, la o autodistrugere. Practic muncim degeaba, ca nu plecam cu nimic DINCOLO. Viata este o deșertăciune și o goana după vânt.

Profețiile ne pun cu fiecare generație in fata unui adevăr crunt. Miza confruntării devine individuala, fiecare dintre noi fiind puși in fata ultimei alegeri: Dumnezeu si veșnicia sau Satan si distrugerea.

Terenul confruntării cu noua paradigma a fost pregătit demult. Dumnezeu ne-a dat libertatea de a ne transforma viata, in binecuvântare sau blestem, iar toate cele ce vor sa vina, peste umanitate sunt produsele exclusive ale gândurilor si faptelor noastre.

“Am devenit deconectaţi. Idolatrizăm oameni pe care nu i-am întâlnit. Suntem martorii extraordinarului pe ecrane iar a obişnuitului pretutindeni altundeva. Așteptam pe cineva care să aducă schimbarea fară să ne gândim vreodată să ne schimbăm noi înșine. Alegerile prezidențiale pot fi la fel de bine o aruncare cu banul. Doua feţe ale aceleiași monede. Alegem ce fața vrem şi iluzia alegerii, a schimbării apare. Dar lumea rămâne la fel. Eşuăm în a întelege că politicienii nu ne servesc, ci îi servesc pe cei care îi finanțează la putere. Avem nevoie de lideri, nu de politicieni. Dar în lumea noastră de persoane ce stau la rând supuse am uitat să conducem noi înşine.”

Nu mai așteptați schimbarea ci fiți schimbarea pe care vreți sa o vedeți. – loon.ro

Alte documentare deosebit de interesante si care vin in sprijinul celor spuse in filmul de mai sus, puteti gasi la categoria: Documentare

 

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Documentar. Minciuna în Care Trăim (The Lie We Live) – Viata este o deșertăciune și o goana după vânt&8221;

 1. Cam ciudat filmuletul. Pare ca spune lucruri bune la inceput dar apoi vorbeste despre „miliarde de ani” (desi pamantul nu are mai mult de vreo 6.000 de la Geneza incoace), iar solutia din punctul de vedere al realizatorului, DESI INITIAL VORBESTE DE CONTROLUL PRIN ENTERTAINMENT SI INTERNET SI DISTRACTII GEN POKEMON GO, este… „sa ne unim folosind …internetul”. Cam ciudat… Iar pentru ca exclude credinta in Dumnezeu la capitolul solutii, sincer ma intreb daca nu cumva o fi vreun alt filmulet din seria f-nom (fake nwo).

  Cand am citit primele randuri din postare, m-am bucurat sincer si abea am asteptat sa o trimit mai departe pe e-mail! Dar dupa ce am vazut filmuletul pana la capat, am ajuns la concluzia ca nu pot trimite nimic. 😦

  • De ce e ciudat ca spune sa ne unim fortele prin internet? Pana una alta este singurul instrument prin care inca putem comunica liberi. Cat priveste pamantul nu stiu ce sa zic, este posibil ca anii Biblici sa fi fost altfel decat anii nostrii actuali. Gandeste-te numai ca s-au descoperit unelte pe teritoriul Romaniei, datate acum 5 mii de ani inainte de Hristos, in perioada cucuteniana, deci e foarte probabil ca anii biblici sa fi avut alte durate, chiar durata unei zile in perioada in care Dumnezeu a creat pamantul sa fi fost ca intindere de timp, mult mai mare decat decat durata unei zile de astazi.

   • Citeste cartea „Cartea Facerii, crearea lumii si omul inceputurilor. Perspectiva crestin-ortodoxa” scrisa de parintele Serafim Rose si o sa iti schimbi parerea.Din punctual meu de vedere pamantul este plat si are aproximativ 7500 de ani vechime asa cum este scris inj biblie…

   • Raspuns:
    1. E foarte ciudat sa ne „unim” pe internet pentru ca internetul si mai ales socializarea dau dependenta!! Tot incercand sa ne unim, de fapt ajungem inrobiti si dependenti de niste ecrane (de calculator sau telefon). Sa mai adaug ca tot internetul este instrument de adormire spirituala si indoctrinare? Presedintele nostru a fost promovat prin facebook. Tot prin facebook au iesit zeci de mii de oameni imediat dupa Colectiv! Concluzie: SUNTEM MANIPULATI, exact ca o turma, de numai cativa „caini”/dulai (instigatori care sunt specializati in psihologia maselor).
    2. Nu cred in stiinta si nici in descoperirile „stiintifice” si nici in datarile „stiintifice”! Un anume Kent Hovind a facut un mic experiment, foarte edificator: a luat un melc de undeva (probabil de pe strada sau de prin gradina) si i-a spart cochilia si a luat o bucata de cochilie, pe care a dus-o la un laborator… ca sa fie „datata”! S-au chinuit „savantii” de pe la laborator sa o dateze si dupa cateva zile au venit cu raspunsul: DATEAZA DE PESTE 300.000 DE ANI! Kent Hovind a scos din buzunar melcul, de la care luase bucata de cochilie… Deci, sah-mat!! Dar e cunoscut ca metoda de datare are erori foarte mari! La fel sunt foarte multi care spun despre dinozauri, ca au existat acum MILIOANE si MILIOANE si TRILIOANE de ani! Nu este deloc asa! Eu cred ca „dinozaurii” erau de fapt niste creaturi care traiau inainte de potopul din vremea lui Noe. Iar dovezi ale potopului vedem pe stancile de munte unde exista uneori schelete de pesti imprimate – cum sa ajunga pestii pe munte, daca nu in timpul potopului?

    Spunea cineva intr-un film mai demult: „STIINTA ADEVARATA NU-L NEAGA PE DUMNEZEU CI INTARESTE CE SPUNE BIBLIA!” Exista si o stiinta falsa, satanica, iar aia IL neaga pe Dumnezeu, vorbeste despre OZN-uri si dinozauri si dimensiuni paralele si „particula Dumnezeu” si tot felul de aberatii.

    In concluzie: Biblia pe primul loc si credinta! Iar ce nu se conformeaza este inselaciune de la satana, tatal minciunii…

   • Eu nu contrazic Biblia, dar niciunde in Bilblie nu se specifica cat era durata unui an in acea perioada. Iar perioada cucuteniana, poti sa o studiezi si fara sa o dadezi cu carbon 14 sau altceva, ea e logic mult mai veche, avand in vedere preocuparile oamenilor din acea perioada cu o perioada mult mai recenta. Nu putem sti exact aici cu timpul cum e treaba.

   • @Pitaru, Pamantul este plat ? du-te ma la scola sau uita-te pe youtube, sau du-te la malul marii si priveste orizontul.

  • Geneza? Inca mai sunteti din astia care credeti in manipularea aia? Acum am priceput, va revoltati ca vi se inlocuieste o manipulare cu alta cu care sunteti deja familiari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s