„Epidemia cu rujeola” este PROPAGANDA pentru LEGEA VACCINARII OBLIGATORII

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Valentin Popescu, a declarat joi că legea vaccinării se află pe circuitul de avizări iar în perioada următoare ea va fi pusă în dezbatere publică. Valentin Popa nu a putut vrut să precizeze nimic despre obligativitatea vaccinării, dar ea este cuprinsă în Lege încă din Forma ei inițială – informează AGERPRES

Image result for vaccinari obligatorii 2016

Părinții vor primi amenzi dacă nu-și vor vaccina copii și dacă vor continua să refuze VA FI CHEMATĂ Protecția Copilului. Aceasta era forma Legii din Primăvară. Progresiștii iau toate măsurile PRIN FORȚĂ

„Va exista obligația ca vaccinurile să fie tot timpul pe stoc”, a subliniat Popescu.

Potrivit acestuia, toate procedurile în ceea ce privește declararea unei epidemii durează foarte mult și de aceea Ministerul Sănătății a informat abia miercuri despre cazurile de rujeolă.

„Se fac analize, în primul rând trebuie identificate acele cazuri, medicii le raportează, apoi se fac analize, se fac anchete epidemiologice și teste de laborator pentru a se vedea care este cauza reală a unei îmbolnăviri. Toate aceste proceduri durează și MS a vrut să fi sigur că are toate informațiile corecte atunci când anunță o astfel de situație foarte serioasă”, a explicat purtătorul de cuvânt.

El a precizat că nu există probleme cu distribuția vaccinului ROR (rujeolă-oreion-rubeolă). „Există suficient vaccin pentru vaccinarea tuturor copiilor de un an și șapte ani. Sunt 380.000 de doze disponibile pentru a-i vaccina pe aceștia. Părinții trebuie să meargă la medicii de familie acolo unde se fac aceste vaccinări”, a spus Valentin Popescu.

Contractul pentru vaccinul hexavalent a fost semnat, urmând ca în perioada imediat următoare acesta să ajungă la Direcțiile de Sănătate Publică și la medicii de familie, a completat el. – fluierul.ro

Așadar, Ministerul Sănătății Publice a anunțat ieri că în România a izbucnit o „epidemie” de rujeolă, care s-ar fi manifestat prin existența a 675 de cazuri și trei (3) decese în 23 de județe, în primele opt luni ale anului.

La 24 de ore de la acest veritabil strigăt de alarmă al forului condus de Vlad Voiculescu, persistă niște întrebări care au nevoie de răspunsuri. Înainte de a le formula, precizez că dacă aceste întrebări s-a răspuns deja, aștept să aflu și eu. Iată-le:

1) Cum se face că această „epidemie” a fost făcută publică chiar în zilele în care se pregătește re-discutarea legii vaccinării obligatorii? ( Amintesc că Ministrul Sănătății a făcut azi acest anunț, ceea ce confirmă ceea ce știau toți cei din sistemul medical)

2) Cum se face că Ministerul nu a făcut public absolut nicio dată de identificare, nicio poză, absolut nimic, despre victimele pe care le-a anunțat? Să nu uităm că e vorba de același Guvern care nu s-a sfiit să arate cu degetul spre firma Lactate Brădet, într-un caz asemănător.

3) Cum se face că mass-media de casă a Guvernului nu a putut găsi până acum niciun membru al familiilor îndoliate sau măcar dintre cele 675 de cazuri înregistrate la nivel național pentru a ilustra „epidemia”?

4) Cum se face că în 2015 au murit 4 copii de rujeolă, iar în 2014 au murit 59!( Conform datelor oficiale ale OMS, aici) , și totuși nu am avut parte de nicio epidemie? Dacă ce spune Ministerul e adevărat, și campania anti-vaccinare din ultimii 2 ani este de vină pentru epidemia din 2016, cum rămâne custatisticile Organizației Mondiale a Sănătății care ne spun că numărul victimelor a scăzut din 2014 încoace?!

5) Cum se face că epidemia a izbucnit în Cluj, Timiș sau Bistrița – Năsăud, dar nu în județe unde rata de nevaccinare este cea mai mare din țară, precum în București, Suceava sau Neamț?

7) Cum se face că autoritățile preferă să dea vina pe „mișcarea anti-vaccin”, dar refuză să pronunțe cuvintele „romi” sau „țigani” sau măcar „populație migratoare” care preferă să locuiască în condiții care favorizează apariția bolilor infecțioase? ( Autoritățile locale din Bistrița – Năsăud și Cluj au recunoscut deja că majoritatea copiilor diagnosticați cu rubeolă sunt țigani nomazi, care mai pleacă din când în când la muncă în Italia?)

8) Când o să se facă publice informațiile publice despre copiii diagnosticați cu rujeolă, așa cum au cerut deja zeci de părinți din întreaga țară, conform legii Legii 544/2001?

9) Cum rămâne cu eficiența vaccinului ROR, dacă 20% dintre victimele rujeolei sunt copii vaccinați?

10) S-a profitat de reacția emoțională cauzată de cazul Gigină pentru a transforma o situație normală într-o armă împotriva celor care nu doresc ca statul să le vaccineze obligatoriu și mecanic copiii, neținând cont de sensibilitățile organismului fiecărui copil în parte?

11) Este adevărat că legea vaccinărilor obligatorii s-a făcut cu dedicație pentru un mare concern farmaceutic, cu sediul într-un oraș al cărui nume rezonează cu al doilea prenume al premierului Cioloș?

12) De ce nu se dorește salvarea Institutului Cantacuzino, pentru ca părinții și statul să aibă un control asupra modului de fabricare al vaccinurilor, astfel crescând încrederea acestora în produsele ce urmează a fi folosite asupra copiilor lor?

13) De ce tace Ministerul asupra faptului că zeci și sute de sate sunt lăsate fără niciun fel de îngrijire medicală, doctorii sub contract cu Casa Națională nederanjându-se să viziteze și comunitățile acestea? – activenews.ro

Tot adevarul despre mafia vaccinurilor, il puteti afla citind categoria: Vaccinuri

Pentru o imagine si mai clara a intereselor din spatele acestor otravuri, urmariti va rog si categoria: Industria Famaceutica

7 gânduri despre &8222;„Epidemia cu rujeola” este PROPAGANDA pentru LEGEA VACCINARII OBLIGATORII&8221;

 1. off topic:

  Nu pot sa nu ma intreb: CUM OARE AR PUTEA SUNA ARGUMENTELE „POCAITILOR” IN DREPTUL SITUATIEI DE MAI JOS?! Se spune cam asa:
  * „facebook nu este pacat. Depinde cum il folosim. Este ca un cutit, pe care il putem folosi ca sa taiem paine sau gatul cuiva.” (si toti repeta exact acest exemplu, ca si cum cutitele nu pot taia decat paine si gaturi de oameni!…)
  * „Daca ai firea pamanteasca /rastignita, inima curata, nu vei pacatui! Frica de Domnul din viata de zi cu zi, este valabila si in mediul virtual.”
  * „Nu scrie in porunci despre facebook, deci e evident: NU ESTE PACAT!!”

  Articolul de mai jos prezinta o femeie care a ramas „blocata” in mijlocul strazii, pe sina de tramvai, uitand practic sa termine traversarea strazii. De ce o fi uitat? Cum ar suna ca raspuns la aceasta intrebare, „de ce”, asa-zisele explicatii de mai sus, enumerate de diversi „frati” in ultimii 4 ani de zile? O fi logic ca o femeie sa moara din cauza ca era atenta mai mult la telefon decat la mediul inconjurator? (nu stim sigur daca era neaparat pe facebook, poate scria un sms sau cauta vreo informatie dar esenta este aceeasi: atentia ei nu era unde trebuia sa fie!) Daca a murit, mai conteaza daca ce facea ea pe telefon, in mijlocul strazii, era sau nu era pacat?! (ma tem de posibilele raspunsuri la aceasta intrebare…; in sensul ca prea multi oameni in ziua de azi nu ar intelege la ce ma refer…)

  OARE NOI SUNTEM DIFERITI? ACORDAM OARE ATENTIE LUCRURILOR CU ADEVARAT IMPORTANTE (de exemplu vesnicia sau credinta)? Sau am ramas si noi „prinsi” in mediul on-line, navigand aiurea, incolo si incoace, fara sa ne mai putem opri sau desprinde?

  Articolul:

  ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE. Femeie CĂLCATĂ de TRAMVAI în Rusia. Îşi verifica TELEFONUL MOBIL pe şine

  http://www.b365.ro/atentie-imagini-socante-femeie-calcata-de-tramvai-in-timp-ce-isi-verifica-telefonul-mobil-pe-sine_253959.html

  • Soc si groaza!
   https://en.wikipedia.org/wiki/MRC-5
   In 1966 a fost donat un fat avortat si de atunci se folosesc aceleasi celule care se replica in laborator. NU se mai folosesc acum fetusi avortati. Ce va mai place sa aberati! Toti sunteti medici si va pricepeti!
   Sigur nu va fi publicat comentariul asta ca nu este in asentimentul aberant al acestui articol scris cu picioarele. Dar macar stiu ca citeste cineva.
   Publicati o statistica de la OMS cu numarul cazurilor de imbolnaviri si le spuneti decese! Voi stiti limba engleza?? Sau ati invatat-o pe balta in timp ce pazeati pestii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s