Filmări cu RITUALURI MASONICE în care apar ACTORI, REGIZORI și POLITICIENI

Robert Turcescu a publicat duminică seară, pe pagina sa de facebook, înregistrări video apărute tot duminică pe un cont de Youtube, cu ritualuri masonice. În înregistrări apar numeroși actori români și alte  persoane publice din România. Este vorba de 4 înregistrări cu ritualuri masonice. Publicăm aceste înregistrări, făcute după anumite surse prin anii 2004-2005 la Palatul Parlamentului, fără nici un comentariu. 

Înregistrările au fost comentate de Robert Turcescu într-o intervenție la B1 TV.

nasul.tv

In legatura cu ultima afirmatie a lui Turcescu de la B1 Tv cum ca Iudeo Masoneria e doar un pretext folosit de nationalisti pentru a arata raul din societatea romaneasca si nu numai, eu spun ca nu e nici un pretext, aceasta este realitatea pura. Iar daca nu se constientizeaza cu adevarat sursa raului de catre cei bine intentionati, nu se va rezolva niciodata nimic, degeaba iei o asirina sa iti treca capul pe moment, pentru ca durerea va reveni atata timp cat nu se elimina cauza care provoaca durerea. Exact asa este si cu aceste discutii politic corect, iar nationalistii domnule Turcescu, sunt cei care vor cu adevarat binele tarii si admit acest lucru, declarand raspicat si tare intregul adevar. Pentru ca un adevar spus pe jumatate asa cum faceti dumneavoastra nu are nici un efect.

Urmariti va rog cu atentie si urmatorul material:

Cultura romaneasca e sufocata de masoni si neaveniti! Un renumit actor dezvaluie mafia masonica si ritualurile secrete din teatrele romanesti!

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Filmări cu RITUALURI MASONICE în care apar ACTORI, REGIZORI și POLITICIENI&8221;

  1. Da dl.turcescu,iudeii sunt de vina ,masonii sunt de vina,iar imaginile transmise sunt un „teatru ieftin de prost gust” nu mai spun ca sonorul aproape lipseste.Deci nu prea inteleg ii salvati pe masoni si-i atacati pe nationalisti ca asa-i moda acum?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s