Parintele Calistarat – Cuvânt la Sarbatoarea Întâmpinarii Domnului – 02.02.2016

Urmariti va rog si:

Documentar Crestin-Ortodox – Sărbătorile. Întâmpinarea Domnului

7 gânduri despre &8222;Parintele Calistarat – Cuvânt la Sarbatoarea Întâmpinarii Domnului – 02.02.2016&8221;

 1. Iata , cine mai poate spune ca nu avem preoti care sunt buni pastori de suflete , care cunosc in amanuntit Sfanta Scriptura , buni oratori si adevarati slujitori ai lui Hristos !
  Parintele Calistrat pe care il cunosc personal , este unul dintre acestia , si inca foarte multi din Biserica noastra Ortodoxa !
  Dumnezeu sa-i intareasca , sa-i sprijine si sa-i mantuiasca .
  Multumesc pentru aceasta postare !!!

 2. ionut ,
  Parintele Calistrat , mi-a sfintit casa de cateva ori , sora mea se spovedeste la sfintia sa , iar de cate ori am o problema ii cer sfatul , cu toate ca am si duhovnicul meu , iar pe la manastirile din Moldova , cunosc multi calugari , pentru ca am in familie , o monahie si un monah care a stat si in Sf Munte !!!
  Ai priceput ??? Nu ma laud cu asa ceva , este firesc ca si crestin ortodox sa cunosti slujitorii lui Hristos , mai bine decat iti cunosti propria familie ! Sa stii la care te duci , cand ai probleme sufletesti , si sa-i deosebesti pe unii de altii dupa cum te poti indrepta datorita sfaturilor pe care le primesti !!!

 3. Pe de o parte..
  Mesajul Sinodului Bisericii Ortodoxe Ruse: Susținem caracterul vesnic neschimbator al învățăturii dogmatice, morale și canonice, care vine de la Dumnezeu Însuși, Domnul nostru Iisus Hristos
  http://www.napocanews.ro/2016/02/mesajul-sinodului-bisericii-ortodoxe-ruse-sustinem-caracterul-vesnic-neschimbator-al-invataturii-dogmatice-morale-si-canonice-care-vine-de-la-dumnezeu-insusi-domnul-nostru-iisus-hristos.html

  pe de alta parte:
  Papa Francisc va avea o întâlnire istorică cu patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, săptămâna viitoare, a anunțat vineri Vaticanul, citat de DPA și AFP. Această întrevedere va fi „prima întâlnire din istorie” de la Marea Schismă din 1054 între un patriarh al Bisericii Ruse și capul Bisericii Catolice, a indicat Vaticanul. – http://www.dcnews.ro/papa-francisc-intalnire-istorica-cu-patriarhul-kirill-in-cuba_496537.html#sthash.loGL1xB5.dpuf

 4. Va ramane Papa fara grai , cand va vedea Catedralele din Moscova si din alte orase ale Rusiei asa cum a fost Papa Ioan -Paul al 2-lea cand a venit in Romania . Mesajul Patriarhului Kiril este o atentionare pentru Papa .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s