Intre timp, intr-un oras mediu ca marime in Germania(Hanovra). Care este treaba cu aceasta invazie programata

O inregistrare realizata in urma cu patru zile in centrul Hanovrei, in care apare o parada islamica, a devenit virala pe internet. Doua femei comenteaza speriate ceea ce vad:

„Suntem toti speriati. Ce este asta, cum va arata totul peste 100 de ani? Asta nu este viata mea. Vedem acum cat de multi sunt aici si urmeaza acum sa mai vina inca 1,5 milioane. In fiecare an vor veni 2-3 milioane. Despre infiltraea strainilor este totul. Noi nu ne vom mai imbraca cum ne imbracam acum. Cand ma plimb prin oras, majoritatea sunt straini(arabi). Din 50 de straini care se plimba acum pe strada, vad doar un singur European. Priveste la femei, toate poarta valuri pe cap si pe fata. Asta este viitorul nostru. Merkel spune ca ne vom descurca. Da, ne vom descurca, vom reusi sa ne distrugem cu totii”, spun cele doua localnice. via fratele John

In opinia mea, acest process daca va continua in anii imediat ce vor urma, cum va precizam si cu alte ocazii, va izbucni o mare nebunie. Europenii la un moment dat, nu vor mai accepta acest lucru,  iar proteste lor vor devenii tot mai violente. Deja atat in Germania cat si in alte tari cum e Suedia, tari care au fost practic invadate de aceste hoarde, bineinteles cu largul concurs al autoritatilor, violentele au inceput deja sa escaladeze din ambele parti.

Multe detalii in acest sens aveti la categoria: Criza imigrantilor

Dar toata aceasta treaba, cred ca se lega de faptul ca Europa incet, incet incearca sa iasa de sub influenta Statelor Unite, lucru care nu este pe placul elitelor. Chiar Jean Claude Juncker, care este practic premierul Uniunii Europene, sublinia recent importanta unei reconcilieri cu Rusia si iesirea de sub sfera de influenta Americana. Iar o Europa slabita din interior din cauza nebuniei care cu siguranta va urma odata cu aceste migrari masive, este in avantajul Americii in vederea viitorului conflict global programat contra Rusiei si aliatilor ei.

Urmariti va rog si:

Turcia ii impinge pe refugiati catre Europa – totul facand parte din planul NATO condus de Sionisti, in incercarea de distrugere si control al statelor europene! Razboiul global bate la usa!

Reiau inca odata si acest posibil scenariu care poate devenii real odata cu marirea numarului de imigranti  in Europa si care concluzioneaza de fapt ce va spuneam mai sus:

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Intre timp, intr-un oras mediu ca marime in Germania(Hanovra). Care este treaba cu aceasta invazie programata&8221;

  1. Pai ce mai poate fi spus decat ca usor, usor lucrurile vor lua O amploare nemai intalnita Al treilea razboi mondial bate la usa care mai coincide sicu adunarea talhareasca de anul viitor adica ecumenista

  2. Daca europenii nu iau masuri acum ,peste cativa ani nu peste100 de ani,EUROPA nu va mai exista.
    Iar excrocul de TIRIAC sa dea el din banii care i-a facut in cardasie cu AUTORITATILE NOASTRE,nu-i e rusine,zdreanta mizerabila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s