Expert Economic: Urmatoarea mare criza financiara va avea loc in prima jumatate a anului viitor

Expert Economic: Acesta este inceputul marelul crash financiar

Urmariti in special de la minutul 4:28.

Totul despre marea criza financiara care urmeaza, gasiti la categoria: Criza economica

2 gânduri despre &8222;Expert Economic: Urmatoarea mare criza financiara va avea loc in prima jumatate a anului viitor&8221;

  1. parca trebuia sa se intample in septembrie?….. haideti sa lasam idioteniile astea, si sa ne vedem de treaba.
    ne mai facem si de ras… gata…. vine criza ca isi achita evreii datoriile… cum sa ne mai ia in serios prietenii, colegii daca „profetiile noastre” ma rog… ale altora, pe care noi le luam de bune, nu se intampla?

    • nu a zis nimeni ca se intampla in Septembrie, erau niste teorii, era vorba de ca din septembrie poate incepe destabilizarea economica, si a avut loc dar in August cand bursa a cazut 10 puncte, crezi ca acea cadere a fost intamplatoare? in timpul marilor crize financiare asa se si incepe, cu scaderi si urcari bruste a pietei bursiere. Colapsul este oricum inevitabil daca sti un pic de economie, asta nu se poate insa prezice exact, pentru ca sunt multi factori care influenteaza o criza. Nu s eface nimeni de ras, uita-te in jurul tau, nici nu trebuie sa sti de fapt economie, numai sa fii un pic constient de realitatea inconjuratoare si poti realiza ca ceva mare se apropie.

Lasă un comentariu