Cel puțin 3.000 de militanți ai Statului Islamic (IS, fosta ISIS / Isil), al-Nusra și Jaish al-Yarmouk au fugit în Iordania de frica raidurilor aeriene rusesti

Se estimeaza ca aproximativ 3.000 de luptători ai Statului Islamic, precum și militanți din alte grupuri extremiste au fugit din Siria pentru a merge in Iordania, temându-se de o nouă ofensivă a armatei siriene, ajutata de fortele aeriene rusesti, a declarat un oficial militar agenției de știri RIA.

© Stringer

„Cel puțin 3.000 de militanți ai Statului Islamic (IS, fosta ISIS / Isil), al-Nusra și Jaish al-Yarmouk au fugit în Iordania. Ei se tem de armata siriană dupa ce si-au intensiflica activitățile pe toate fronturile, cat și de loviturilor aeriene rusești „, a declarat sursa RIA.

Oficialul a adăugat că duminică armata siriană a efectuat o serie de atacuri asupra luptătorilor ISIS și grupului al-Nusra la marginea Damascului, precum și in provinciile Deir ez-Zor și Homs.

In Deir ez-Zor, 160 de militanți au fost uciși într-un atac al armatei care ajutau extremiștii sa paraseasca zonele atacate.

Embedded image permalink

În provincia Homs, armata a distrus două convoaie ISIS aproape de orașul Palmyra și 17 teroriști au fost raportati ca fiind uciși.

Artileria siriana a atacat, de asemenea mai multe grupuri extremiste, inclusiv al-Nusra, în provincia Homs, unde, conform surselor militar, a izbucnit un conflict între luptătorii sirieni și forte străine. Militanții sirieni s-au retras, temători de o ofensivă pe scară largă a armatei siriene și de loviturile aeriene rusesti, în timp ce fortele straine au refuzat să se retragă.

Operațiune militară a Rusiei în Siria a provocat o reacție puternică din partea grupurilor teroriste, a spus ministrul sirian de informații Omran al-Zoubi, citat de televiziunea siriana.

Embedded image permalink

„Atacurilor aeriene rusesti au dus la reactii verbale puternice din partea grupurilor teroriste și a susținătorilor acestor grupuri. În același timp, grupurile teroriste nu a spus nimic atunci când coaliția condusă de SUA a lansat atacuri asupra lor „, a declarat el. El a adăugat, de asemenea, că loviturile aeriene americane împotriva ISIS nu erau eficiente pentru că, „coaliția dorește ca teroriștii să rămână în Siria cât mai mult timp posibil”.

Rusia a lansat actiunea sa militară împotriva ISIS și a altor grupuri teroriste, la cererea guvernului sirian la 30 septembrie. S-au efectuat atacuri aeriene în strânsă cooperare cu armata siriană, pentru a se asigura că atacurile sunt eficiente 100%. – rt.com

Alte informatii si analize despre razboiul din Siria, gasititi la categoria: Siria

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Cel puțin 3.000 de militanți ai Statului Islamic (IS, fosta ISIS / Isil), al-Nusra și Jaish al-Yarmouk au fugit în Iordania de frica raidurilor aeriene rusesti&8221;

 1. Johannis trebuie schimbat urgent!
  Actualul presedinte Johannis si idiotul de Victor Ponta, care sunt straini de interesele romanilor, vor permite teroristilor refugiati sa intre in Romania, le vor acorda suficiente drepturi, inclusiv casele romanilor aflati in strainatate (pentru care au muncit, din greu, in afara granitelor, au indurat nenumarate
  umilinte, pentru a strange niste bani, din care sa ridice aceste case; nu ne referim, aici, la tiganii, care, din cersit, si-au ridicat vile, desi tiganii nu au creat atentate, violuri sau omoruri in Europa, ca acesti refugiati teroristi), in schimbul unor chirii modice platite romanilor, doar la inceput, case ale romanilor, care vor fi devastate de refugiatii teroristi; dintre toti refugiatii, conform statisticilor Eurostat, doar 40% sunt sirieni, restul sunt teroristi, alte nationalitati, care trebuie returnati in statele, din care provin, in plus se adauga cei 600 de teroristi, despre care vorbesc oficialii rusi, ca se indreapta spre Europa, de frica lui Putin, care vrea sa-i duca in Siberia ca sa munceasca la conducte de gaz si de petrol, pe temperatura de -60 grade.
  Acesti refugiati, refuzati actualmente in Germania, Austria, dar acceptati inconstient, in trecut, care comit violuri si omoruri in Olanda, Suedia, Germania si Austria atat asupra femeilor refugiate cat si asupra celorlalte femei europene, vor veni si in Romania, prin permisiunea politicienilor, care lupta impotriva intereselor romanilor, pentru ca romanii nu ies in strada, nu se revolta, refugiati care vor crea atentate, in special in biserici, pentru ca acolo pot ucide foarte multi crestini, simultan, in metrouri, gari, aeroporturi,
  supermarketuri, vor rapi copiii, ii vor ucide si ii vor vinde pentru transplant de organe. Si, in modul acesta, tot poporul roman va disparea, din cauza indiferentei romanilor, care nu ies in strada, sa organizeze demonstratii, revolte, sa schimbe actualii politicieni cu altii, care sa lupte pentru interesele romanilor. Cheia o detin romanii, in mainile lor, dar trebuie sa o foloseasca. Altfel, o sa vedem atentate la tot pasul si balti de sange pe strazi, pana intr-o zi, in care vom ajunge si noi in astfel de balti de sange. Alt presedinte, care va fi ales, va fi ca toti ceilalti, adica va fi de acord sa se plateasca nejustificat Israelului suma de 60 de miliarde de dolari din munca romanilor pentru holocaustul, care, in Romania, nu a avut loc, va fi de acord cu privatizarea tuturor resurselor naturale ale Romaniei, implicit a aurului, a petrolului, a gazelor naturale catre americani si evrei. Toate acestea se vor intampla pana in momentul in care va avea loc razboiul nuclear, care sa distruga America si Israelul, cel din urma dorindu-se stapan peste toate tarile arabe – Siria, Libia, Liban, Irak, Afganistan, Iran si manipulandu-i pe oficialii americani sa bombardeze peste tot. Din momentul in care America va disparea, ca urmare a bombardamentelor nucleare, raportul de forte ii va reveni Chinei, prima putere economica mondiala, care trebuie sa dicteze omenirii, de la pozitia intai, si nu din alta pozitie. Mai intai, trebuie sa aiba loc razboiul nuclear si atomic, care sa distruga America si Israelul, responsabile de tot dezastrul omenirii.
  Unul dintre finantatorii teroristilor, veniti in Europa, este George Soros (care da si lectii Europei, ce sa faca in perioada urmatoare, intrucat prima parte a planului i-a reusit), pentru ca el nu poate face afaceri cu
  conducatorii europeni, in mare parte patrioti, care lupta pentru interesele popoarelor, din care provin, cu exceptia conducatorilor romani, care lupta impotriva intereselor romanilor, intrucat romanii le permit si nu ii schimba, si, atunci, a adus acesti arabi, care vor fi integrati pe banii europenilor, vor creste si vor trai pe banii europenilor, vor ucide pe europeni si pe copiii lor, pana vor prelua conducerea statelor europene. Tot respectul pentru Viktor Orban, care apara poporul si teritoriul Ungariei. Romania, din pacate, nu are
  si nici nu cred, sincer, ca va avea vreodata un astfel de conducator patriot, desi Ungaria are un teritoriu mai mic si populatie mai putina decat Romania.
  Cum in Ungaria este posibil, iar in Romania nu este posibil? Pentru ca maghiarii sunt oameni patrioti care lupta, au foarte multe informatii, stiau de
  planurile lui George Soros, cu ale carui opinii nu sunt de acord, chiar daca
  George Soros este evreu maghiar. A ajuns Merkel sa gandeasca ca Viktor Orban.
  Nu mai stati pe computere, laptopuri, telefoane mobile sa cititi, doar, dati-va numere de telefoane, adrese de mail, luati legatura cu organzatii, care sa desfasoare revolte, sa scoata oamenii in strada, sa fie ucisi actualii conducatori si alesi altii, care sa lupte exclusiv pentru interesele romanilor. Se poate,
  cheia este in mana voastra. Ca urmare a revoltelor, care au avut loc in Germania impotriva primirii refugiatilor, Merkel a inchis granitele, nu mai vrea sa primeasca refugiati. Noul conducator al Romaniei ar trebui sa organizeze referendum in aceasta problema urgenta A REFUGIATILOR TERORISTI, cu votul romanilor sa mearga la Comisia Europeana, la Consiliul Uniunii Europene, sa explice ca refugiatii nu pot ramane pe teritoriul Romaniei, intrucat romanii nu sunt de acord, potrivit Constitutiei, pe teritoriul Romaniei, nu pot fi stramutate populatii straine, nu sunt posibilitati financiare pentru a fi integrati, ca refugiatii trebuie sa mearga in Qatar si Arabia Saudita, tari bogate, unde au aceeasi limba, aceeasi religie si unde se pot integra usor.
  Suma, care ar trebui platita, in caz de refuz al primitii refugiatilor, 7000, este in jurul unui miliard de Euro (7000×6500 Euro/refugiat) – 45.500.000 Euro, care se pot plati. In schimb, integrarea unui numar infinit de mare de refugiati, nu doar 7000, cu care ati fost mintiti, ar costa de 100 de ori mai mult. Daca platim evreilor sionisti 60 miliarde de dolari, fara nicio justificare, putem plati si un miliard de Euro, in plus, daca refuzam primirea refugiatilor sau, mai exact, nu o sa platim nimic, iesim din Uniunea Europeana, care a bagat pumnul in gura romanilor, ne-au interzis sa deschidem fabrici, sa avem industrie, sa cream locuri de munca, ne-au permis sa fim doar piata de desfacere pentru produsele cancerigene vest-europene, ne-au pus sa distrugem industria, agricultura nu functioneaza, toata economia este distrusa, prin importuri exagerate o sa ajungem la cresterea datoriei publice si, implicit, in situatia Greciei. Asta se si urmareste de Fondul Monetar International si de Banca Mondiala, distrugerea Romaniei ca si a Greciei, adica inrobirea si manipularea popoarelor mici. Alaturi de China, Romania poate reinvia economic, este singura sansa.

 2. Asta nu-i a buna , daca acesti diavoli se raspandesc in lume , trebuie starpiti ca pe cei mai periculosi paraziti , o „deratizare” la fata locului , nu trebuie scapati prin toate tarile acesti asasini .
  Cred ca ar trebui sa imbunatateasca atacul asupra lor si terestru nu doar aerian . Rusia ar face bine sa trimita militari care sa-i prinda pana la ultimul jihadist .
  Destui s-au strecurat cu ocazia exodului „refugiatilor” in toata Europa .

 3. Se’ncinge rau de tot atmosfera in Orient:
  Rusia pe cale să închidă spaţiul aerian deasupra Siriei şi nordului Israelului
  Rusia aduce rachete S300 pe o navă staţionată în aropiere de Latakia, putând astfel închide spaţiul aerian de deasura Siriei, Israelului şi sudului Turciei
  http://epochtimes-romania.com/news/rusia-pe-cale-sa-inchida-spatiul-aerian-deasupra-siriei-si-nordului-israelului–23899

  Surse siriene afirmă că avioane rusești SU-30SM ar fi pus pe fugă patru F-15 ale Israelului, care zburau deasupra Siriei. Armata libaneză ar fi CONFIRMAT3
  https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/10/06/russia-shot-zion/
  http://www.activenews.ro/externe/EXPLOZIV-Surse-siriene-afirma-ca-avioane-rusesti-SU-30SM-ar-fi-pus-pe-fuga-patru-F-15-ale-Israelului-care-zburau-deasupra-Siriei.-Armata-libaneza-ar-fi-CONFIRMAT-125394

  Rusia s-ar pregăti pentru o posibilă operaţiune terestră în Siria împotriva adversarilor preşedintelui Bashar al-Assad, a relatat luni seara postul de televiziune CNN, citând, sub rezerva anonimatului, doi responsabili americani din domeniul apărării.
  http://www.capital.ro/cnn-rusia-ar-putea-pregati-o-operatiune-terestra-in-siria.html

  SIRIA: VOLUNTARII RUSI PENTRU SIRIA SINT DIN CE IN CE MAI NUMEROSI
  http://fr.sputniknews.com/international/20151006/1018635724.html

  Vladimir Putin și-a trimis în Siria trupele speciale pentru a-i vâna și zdrobi pe teroriștii ISIS. Este vorba de soldați din temutul batalion antitero numit Spețnaz, cunoscut pentru acțiunile războinice din Dagestan, Cecenia sau Osetia.
  http://www.activenews.ro/externe/Luptatorii-ISIS-VANATI-unul-cate-unul-Presa-britanica-Putin-trimite-in-Siria-SPETNAZ-cele-mai-temute-trupe-de-comando-ruse-125389

  General iranian: Rachetele balistice ale Teheranului îndreptate împotriva bazelor americane din Orientul Mijlociu
  În condiţiile în care Rusia şi-a intensificat prezenţa în Siria, un general iranian de rang înalt a avertizat că arsenalul de rachete balistice ale Iranului este îndreptat împotriva bazelor americane din Orientul Mijlociu.
  http://epochtimes-romania.com/news/general-iranian-rachetele-balistice-ale-teheranului-indreptate-impotriva-bazelor-americane-din-orientul-mijlociu–238997

  Asta mi se pare o stire foarte periculoasa care ascunde un mesaj subliminal mult mai profund decat pare la prima vedere:
  Assad: Eşecul înfrângerii Statului Islamic va duce la distrugerea Orientului Mijlociu
  Apărând campania de lovituri aeriene desfăşurată de Rusia în Siria, preşedintele Bashar al-Assad a declarat că eşecul acesteia ar putea duce la distrugerea întregului Orient Mijlociu.
  http://epochtimes-romania.com/news/assad-esecul-infrangerii-statului-islamic-va-duce-la-distrugerea-orientului-mijlociu–238977

 4. Cine sa dea jos criminalii de la putere in frunte cu nazistul Iohannis si turcitul Ponta , daca poporul nu-i informat de nicaieri cu privire la pericolul patrunderii in Romania a teroristilor musulmani ???
  Poporul crede minciunile de la televizor , putini sunt aceia care au calculator si internet de unde se informeaza corect . Majoritatea romanilor nici nu stiu despre aceasta invazie controlata si cine ne invadeaza , cine sunt cei din umbra care conduc acest exod , care-i scopul si care vor fi urmarile acestei invazii ! Cine informeaza si cum ????
  Asta-i problema ! Cred ca mai intai trebuie ca cineva sa faca cunoscut romanilor despre aceste lucruri .

  • pai cine sa o faca?!, cand mizeriile cu presa si tembeliziunile asi freaca mainile de bucurie caci mai ales ca acesti refugiati vor fi si pe post de paravan ca sa nu mai vorbim de faptul caci vor fi si sursa de bani pt. acestia din sumele alocate in aceasta chestiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s