Experiment. Priviti cat de periculoase pot fi retelele de socializare pentru copii!

În Statele Unite există înregistrati peste 750.000 de pedofili. Și Social Media este o platformă tot mai mare pe care o folosim pentru a ne conecta cu prietenii și membrii familiei. Dar în timp ce pentru cei mai multi dintre adulți sunt destul de sigure, cand vine vorba despre copii si tineri(e) mai putem spune asta? Pericolele sunt la tot pasul si sunt foarte, foarte reale. Nu e asa?

Pentru a dovedi cat de alarmanta esta această situație, Coby Persin a creat un experiment social cu permisiunea parintilor adolescentelor, creand un profil de facebook fals pentru a aranja întâlniri cu tinerele fete. Suna dur, dar credem că acest lucru este o investigație importantă și va deschide cu siguranta multi ochi….

Incercati sa vizionati acest film pana la sfarsit și sa folositi ceea ce învățati din acest videoclip, pentru a va educa mai bine prietenii și familia. Ceea ce veti vedea în acest film este șocant și toată lumea ar trebui să vizioneze.

Vă rugăm să împărtășiti acest videoclip cu toată lumea, ar putea salva o viață nevinovată.

share11.goingviralposts.biz

Daca unii se chinuie sa protejeze copii de posibile atacuri din partea pedofililor, altii din pacate incurajeaza aceste practici. Urmariti va rog si:

Sa ne aducem aminte ca si in Romania se pot intampla asemnea nenorociri, mai ales dupa ce parlamentul a schimbat anul trecut legea, dand voie homosexualilor sa adopte copii din Romania.

HOMOSEXUALII POT ADOPTA COPII DIN ROMANIA!!!

Urmariti va rog si alte personalitati mondiale care sunt implicate in scandaluri de pedofilie:

4 gânduri despre &8222;Experiment. Priviti cat de periculoase pot fi retelele de socializare pentru copii!&8221;

  1. Cum sa nu se intample astfel de tragedii cand copii sunt incurajati sa anunte la scoala daca parintii le-au tras o palma,(ca vezi doamne socialul sa ia masuri),cum sa nu se intample astfel de nenorociri cand au sfatuit parintii sa le dea cellulare si toata gama de comunicare de ultim racnet pe motivul ca sunt „predatori”?Predatorii au fost infiintati de societatile in decadere conduse de PAPUSARI.Urla cat ii tin plamanii cu drepturile omului de a avea copii,bun ,inteleg dar cum poti lasa niste oameni chiar in pauza de droguri sa aiva copii,si ei sunt cei care intr-o criza de droguri isi bat copii sau chiar ii si omoara, merg mai departe,cum este posibil sa incurajezi ca femeile sa nu aiva un sot si mai fac pe victimile ca „eu sunt si mama si tata”.Sunt cazuri cand femeile au doi,trei copii nu cu acelas barbat si in plus mai au venit si cu baloasa familie de HOMOSEXUALI.Fara doar si poate toate astea sunt dirijate si orchestrate de ILUMINATI.In aceasta societate copii sunt scapati din mana,chiar in colegii sunt o multime de nenorociri din cauza drogurilor,bauturii depresie,etc. Copii vor sa plece de langa parinti,asta o alta manipulare de a scoate cat mai multi bani si pe colegii,cazare si a lasa copii nesupravegheati.O sa-mi spuna cineva ca au 18 ani,da sunt de acord dar si un adult poate face o greseala dar un copil de 18 ani care se vede ULISE.Este tragic ce se intampla,dar daca nu se va face curatenie in aceste societati adica oamenii sa nu mai creada ca daca tehnica a ajuns la un asemenea nivel trebuie lasata pe mana tuturor.Pacat ca lumea este foarte fericita cand isi cumpara ultimul racnet de cellular sau cum s-o numi,renuntand la alte lucruri mai necesare si umpland conturile lui SONY,SAMSUNG,PANASONIC,s.a.m.d.

    • Da, este adevarat! Preferam sa investim in tehnologie si nu in educatie si constientizare, in moda si nu in credinta adevarata! Biblia afirma acelasi lucru, la Ioan 3:19 „Si judecata aceasta sta în faptul ca, odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina, pentru ca faptele lor erau rele.”

      Poate de-asta investim mai mult in intuneric (moda, tehnologie, mofturi etc.) decat in lumina… (educatie, credinta)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s