Grupul Bilderberg doreste privatizarea apei peste tot in lume! Peter Brabeck , CEO al companiei Nestle: “Accesul la apă nu ar trebui să fie un drept public”

Afirmatia nu este noua, ea a fost facuta de nimeni altul decat de, Peter Brabeck, seful Nestle. Nestle este o companie multinationala din industria alimentara si una dintre cele mai importante concerne elvetiene. Toate produsele Nestle sunt imbibate de chimicale, caci asa „este bine” pentru oameni si veti intelege ca acesti indivizi nu dau doi bani pe voi si familiile voastre.

PETER BRABECK

Peter Brabeck a spus asa: “Apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept fundamental al oamenilor”

„Peter Brabeck , CEO al companiei Nestle: “Accesul la apă nu ar trebui să fie un drept public”
Credeţi că apa este un drept uman fundamental? Conform spuseselor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman.

Peter Brabeck afirmă că, de vreme ce populaţia la nivel global creşte, apa nu este un drept public, ci o resursă care ar trebui să fie manageriată de către oamenii de afaceri.”[1]

Grupul Bilderberg doreste privatizarea apei peste tot in lume !

„Noua ordine mondială impusă de Grupul Bilderderg a vizat până de curând privatizarea apei. În viziunea megalomană a Grupului, apa reprezintă un bun care trebuie exploatat pentru a obţine profit, cu toate că Organizaţia Naţiunilor Unite a menţionat apa ca un bun public. Oamenii din mai multe colţuri ale lumii au început să se revolte. Din Portugalia, până în Germania, India şi SUA. Speriaţi de o posibilă escaladare la nivel planetar a acestui scandal, autorităţile de la Bruxelles au bătut în retragere. Deocamdată.

Comisia Europeană a retras sectorul apei dintr-o propunere de lege europeană privind concesiunile. Motivul îl constituie temerile legate de o eventuală privatizare, în special în Germania, unde acest sector este gestionat de municipalităţi. „De luni de zile există informaţii referitoare la încercarea Comisiei, de privatizare a apei prin propunerea sa privind concesiunile”, a declarat comisarul european pentru piaţa internă şi servicii, Michel Barnier.

Cetăţenii germani, revoltaţi de decizia de privatizare a sectorului apei au strâns aproape un milion de semnături pentru petiţia „Apa este un drept al omului” în cadrul „Iniţiativei cetăţenilor europeni”. Petiţia a fost introdusă prin Tratatul de la Lisabona şi permite unui număr de cel puţin 1.000.000 de cetăţeni ai UE să prezinte Comisiei Europene o propunere în vederea modificării legislaţiei europene într-un anumit domeniu.

Petiţia cere ca instituţiile europene şi statele membre să fie obligate să se asigure că toţi oamenii au dreptul la apă şi canalizare şi că alimentarea cu apă şi gestionarea resurselor de apă să nu facă obiectul normelor pieţei interne, iar serviciile de apă să fie excluse de la privatizare. „Este de datoria noastră să ţinem cont de îngrijorările exprimate de un număr atât de mare de oameni. Astfel, cea mai bună soluţie pare a fi eliminarea apei din domeniul de aplicare a directivei privind concesiunile”, a afirmat comisarul european Michel Barnier.

Speriat de amploarea iniţiativei cetăţeneşti europene, comisarul european a fost obligat să facă un pas în spate, deşi înainte era un susţinător înfocat al acestei măsuri. Eurodeputata ecologistă germană Heidi Ruhle a spus că legea privind concesiunile era o formă de presiune asupra statelor naţionale, astfel încât apa lor să devină un bun privatizabil ca orice marfă şi scos la vânzare. Interesul comisarului Michel Barnier a ieşit la iveală o dată cu informaţiile privind aşa-numita „troikă” (formată din Comisia Europeană, Banca Centrală Europeană şi Fondul Monetar Internaţional) care a cerut explicit guvernelor Greciei şi Portugaliei să privatizeze companiile de apă. Organizaţiile non-guvernamentale din Europa au cerut într-o scrisoare eurocraţilor de la Comisia Europeană să explice de ce, prin presiunile făcute asupra guvernelor Greciei şi Portugaliei, au încălcat tratatul de aderare care le cerea să rămână neutri în ceea ce priveşte politica de privatizare. Multă vreme, Comisia nu a dat niciun răspuns.

Surse de la Bruxelles spun că există un lobby puternic al unor companii transnaţionale făcut asupra Comisiei Europene în vederea emiterii unei directive pentru concesiunea şi privatizarea bunurilor şi serviciilor publice care erau până acum considerate vitale pentru populaţie. Una dintre aceste companii este şi Nestle. Fostul ei preşedinte, austriacul Peter Brabeck-Letmathe, a stârnit un scandal internaţional acum câţiva ani prin declaraţiile şocante pe care le făcea în faţa presei. Letmathe afirma fără ocolişuri că apa este un bun ca oricare altul, că nu este un drept al omului şi, ca orice bun, trebuie privatizat.

Peter Brabeck, CEO al companiei Nestle: „Accesul la apă NU ar trebui să fie un drept public”

„Azi oamenii cred că tot ce vine din natură este bun. Asta reprezintă o mare schimbare deoarece destul de recent am învăţat că natura poate fi nemiloasă. Omul se află acum în poziţia în care să poate asigura o balanţă naturală, dar în pofida acestor lucruri avem şi o deviză… că tot ce provine din natură este bun. După 15 ani de mâncat produse modificate genetic în Statele Unite nu am întâlnit niciun caz de îmbolnăvire din cauza consumării lor în termenul de valabilitate şi totuşi în Europa suntem atât de speriaţi că ni s-ar putea întâmpla ceva şi asta este ipocrizie mai mult decât orice altceva. Apa este, desigur, cea mai importantă materie primă pe care o avem astăzi în întreaga lume. Este o întrebare dacă ar trebui să privatizăm rezerva de apă a populaţiei şi sunt opinii diferite legate de acest subiect. Este prima pe care eu o consider extremă şi este reprezentată de ONG-uri care ne bombardează cu mesaje prin care declară apa … un drept public. Asta înseamnă că orice fiinţă umană ar trebui să aibă acest drept, să aibă acces la apă, şi asta e o soluţie extremă. O a doua variantă este aceea că apa este considerată produs ca oricare altul şi ca orice alt produs ar trebui să aibă o valoare de piaţă. Personal, eu cred că este mai bine să dăm unui produs o valoare pentru a ştii cu toţii că el are o valoare şi atunci să luăm măsuri specifice pentru acea parte a populaţiei care nu are acces la apă şi aici sunt mai multe posibilităţi”, a declarat fostul CEO al Nestle.

Compania Nestle a declanşat mai multe scandaluri în lume. În Pakistan, unde a secătuit izvoarele subterane pentru a vinde marca sa de apă îmbuteliată, „Pure Life”. O poveste similară a avut loc în Nigeria, unde preţul unei singure sticle de apă îmbuteliată depăşeşte venitul zilnic al unui cetăţean nigerian. Nestle deţine sau arendează 50 de izvoare din întreaga Americă. Totodată, Nestle controlează o treime din piata internă pentru apă îmbuteliată din SUA. Un exemplu al problemelor pe care Nestle le cauzează este Colorado, unde 80% dintre cetăţenii oraşului Aurora se opuneau prezenţei companiei.

Pe parcursul următorului deceniu, aceasta ar urma să extragă 2,5 miliarde de litri de apă din Raul Arkansas pentru a o vinde mai apoi sub marca „Arrowhead Springs”. Mai mult, sticlele din plastic ne-biodegradabil sunt poluanţi majori şi rămân toxice timp de un mileniu. Potrivit Watch Corporate, Nestle face un profit de 35 de miliarde de euro în fiecare an din vânzările de apă îmbuteliată la nivel mondial.”[2]

Video cu declaratia şocantă!

expunere.com

10 gânduri despre &8222;Grupul Bilderberg doreste privatizarea apei peste tot in lume! Peter Brabeck , CEO al companiei Nestle: “Accesul la apă nu ar trebui să fie un drept public”&8221;

 1. Admin cu respect, o rugaminte pentru cititori: caut un loc de munca si site-urile de genul bestjobs si altele asemenea nu au valoare in cautarile mele. Daca ma puteti ajuta, postati la acest comentariu si va trimit adresa de mail. Va multumesc anticipat fratilor si Doamne ajuta!

 2. Prigoana lui Antihrist s-a intensificat in intreaga lume . Apa inseamna viata , iar daca vor sa stapaneasca resursele de apa (viata) de pe pamant , inseamna ca se grabesc sa-si puna planul in aplicare , de decimare a populatiei Globului , prin restrictia resurselor de apa .
  Papusarii vor APA de pe Terra s-o stapaneasca , s-o restrictioneze , APA pe care o da Dumnezeu pentru intreaga omenire , un bun public care este data gratis pentru toata lumea .
  Cu ce drept Elitele sataniste vor sa dispuna de ceea ce nu le apartine ?
  Cu „dreptul” de constrangere a omenirii , sa se supuna lui Antihrist , fiind una din metodele de constrangere .

 3. Aceasta este dovada caderii sistemului capitalist, in care nu se mai poate produce, nu se mai poate inventa si inova, nu exista cerere, nu se mai pot sincroniza preturile de desfacere cu salariile oferite de sectorul privat si de stat. Ce poate face capitalismul de ultima faza? Sa ceara privatizarea „utilities” cum le place lor sa spuna in vest si anume, apa, gaze, energie si alimente. Ei stiu ca au creat si vor accentua criza, dar mai stiu ca singura lor sursa de bani vine din aceste „utilities” fara de care oamenii nu vor putea traii si ale caror preturi nu mai conteaza si vor fi acceptate oricum, existential. Dupa ce au distrus o industrie de stat, un comert de stat, un sistem de transporturi de stat, paduchii capitalismului vor sa traga avantaje de pe urma ultimului resort care mai poate fi valorificat si in final distrus. Cred ca ar fi cazul sa li se ofere posibilitatea privatizarii a ceea ce au distrus voluntar si sa inceapa de acolo, din pozitia foarte huna pe care o aveam si pe care ne-au anulat-o pentru ca acum sa doreasca sa domine piata apei potabile, gazelor, energiei electrice si alimentelor contrafacute si cu etichete atragatoare…

 4. Nu inteleg cum un asemenea … golan criminal, nu a fost omorat, cu orice risc. Eu as face-o fara sa ezit in orice clipa. Numai cu sabia se poate schimba ceva. Criminalii capitalisti nwo si nu numai, nu vor intelege niciodata de vorba buna. Multi vor regreta ca nu au pus mana pe arme pe a-si face dreptate. Grecia era un bun inceput, dar l-a ratat, deocamdata.

 5. Cu cata nonchalanta declara acest CRIMINAL ca apa nu este un bun public,cat avarism poate sa arate acest energumen.Cazurile de boala create de GM si MONSANTO in USA nu se publica,iar doctorii nu au curaj sa vorbesca despre aceste cazuri.Magazinele nici nu pomenesc de asemenea produse,nici nu cred ca mai exista ceva conventional,poate numai cele care sunt stampilate „ORGANIC” sunt conventionale,iar de apa sa nu mai vorbim.
  Nu cred ca trebuie sa asteptam sa inceapa sa se faca dreptate intr-o alta tara.La fel ca Tsipras,Syriza avem si noi pe ai nostri,deci ce asteptam?

  • Este un individ criminal pentru ca face parte dintr-o familie, sange, ADN de criminali, respectiv neamul dominatorilor austrieci. Astia nu au mila decat de ai lor, ceilalti sunt slugi.

 6. Adrian,
  Nu exista nicio cadere a Sistemului Capitalist !
  Noi suntem in acest moment , victimele Sistemului Capitalist , pentru ca ,
  „Capitalismul nu inseamna LIBERTATE si nici DEMOCRATIE , intrucat CAPITALUL (masa monetara sau banii fizici) apartine doar unui grup restrans si limitat de persoane (PAPUSARII ) care-l folosesc dupa bunul lor plac .”
  Iar noi suntem supusi Globalizarii .
  „Globalizarea inseamna furtul puterii , de catre cei bogati , de la detinatorul de drept care este POPORUL .
  Aceasta se face prin cardasii care includ guverne tradatoare (ca cele din Romania de 25 de ani) , ce transfera puterea politica (unde poporul are acces) in zona economica (unde poporul nu are acces) in beneficiul privatilor , proprietari de banci si de corporatii .
  Conducerea lumii este asigurata de mici corporatii ascunse (PAPUSARII) formate din cei mai bogati si mai puternici .Sistemul bancar este instrumentul central al interesului , controlului si strategiei , Vechii si Actualei Noii Ordini Mondiale – Stapanii lumii , circa 6000 de oameni .Atata vreme cat acestia detin controlul banilor , puterea lor nu poate fi revendicata „.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s