Atentie! Bancile grecesti s-ar putea sa se inchida de LUNI!

Turistii care călătoresc în Grecia pentru o vacanță ar trebui să ia cu ei  „o multime de bani”, spun oficialii.

Greek Banks Could Close Monday

Ministerul de Externe german a emis un avertisment de călătorie, avertizandu-i pe turiștii care merg în Grecia sa merga cu numerar la ei, pentru a evita eventualele probleme cu băncile locale.

La unele ATM-uri din centrul Atenei sunt cozi de până la 50 de persoane.

Ministerul de Externe britanic a actualizat astăzi manualul de călătorie, avertizandu-i de asemnea pe vizitatorii care merg in Grecia, să fie conștienți de posibilitatea ca serviciile bancare – inclusiv de procesare a cardurilor de credit și servicilor ATM – ar putea putea deveni limitate în cel mai scurt timp .

Cam aproximativ, două milioane de cetățeni britanici viziteaza anual Grecia. – infowars.com

Iata ca ceea ce va prezentam acum ceva timp despre situatia foarte dificila a Greciei si posibilitatea de iesire din UE, pare sa fie tot mai aproape. Bula a juns la maxim, iar UE nu mai poate intinde coarda, daca ar face-o s-ar crea un precedent foarte periculos, iar printarea de bani pentru noi imprumuturi nu mai este nici ea o solutie daca doresc sa mai tina in viata Uniunea Europeana.

Iar acesta este doar inceputul, rand pe rand vor urma si celelalte state Europene importante cu mari probleme, ca Spania sau Italia.

Pentru a intelege cat este de dificila situatia la nivel global, cum se schimba polii de putere si ce repercusiuni groaznice va avea pentru UE aceasta iesire a Greciei din spatiul economic european, urmariti va rog si:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Atentie! Bancile grecesti s-ar putea sa se inchida de LUNI!&8221;

 1. Votarea Legii „Anti-legionare” este anti-constituţională!

  Data: 28 iunie 2015
  Redacția (site Națiunea)

  Votarea de către parlamentari, la instigarea colaboratorilor dovediţi ai Securităţii comuniste, în data de 24 iunie a.c. (zi aleasă ritualic) a aşa-zisei Legi „Anti-legionare” reprezintă o încălcare flagrantă a Constituţiei României, a libertăţii de exprimare, a legilor internaţionale şi a drepturilor omului.

  Lega „Anti-legionară” ar trebui denumită corect Legea Anti-naţională sau Legea anti-constituţională, deoarece conţine prevederi care instigă la închiderea în puşcării a cetăţenilor români, care gândesc liber sau promovează personalităţile proeminente ale culturii române, valorile naţionale, tradiţionale şi religioase strămoşeşti. E o lege strâmbă care va incrimina inclusiv dacă se va vorbi despre foști legionari “în interesul artei sau științei, cercetării ori educației”. Reamintim că Tribunalul Internaţional de la Nuremberg a absolvit Mişcarea Legioanră de crime de război, considerând-o o mişcare spirituală care a fost victimă a nazismului şi fascismului. De altfel, SUA şi NATO au colaborat în anii 50 cu membrii Mişcării Legionare din Exil în lupta împotriva comunismului. Legea „Anti-legionară” a fost votată cu un entuziasm inconştient de parlamentari după ce şi-au votat pensiile nesimţite ca şi cum şi-ar vota noul cod penal ca să-i scape de puşcărie pentru că au furat, la propunerea unui institut ce funcţionează pe bani publici, condus de un neo-marxist, fiu de bolşevic adus de tancurile sovietice în ţară să implementeze comunismul, lucru ce-i face pe drepţii Vechiului Testament să roşească de ruşine.

  Frăţia Ortodoxă condamnă votarea în parlament a acestei legi, pe care o va numi, de acum încolo, public Legea Anti-naţională şi cere preşedintelui Klaus Iohannis să nu o promulge. Frăţia Ortodoxă pregăteşte un document juridic ca să atace la Curtea Constituţională această lege care încalcă Constituţia României, legislaţia internaţională, libertatea de expresie şi drepturile omului, cu grave consecinţe pentru viitorul naţiunii române şi cu plata unor despăgubiri, din taxele şi impozitele românilor, în urma proceselor pe care România le va pierde la CEDO, că Justiţia „independentă” a băgat oameni nevinovaţi la puşcărie, precum în anii 50 pe Iustin Pârvu, Valeriu Gafencu, Radu Gyr sau Gh. Calciu Dumitreasa, Sfinţi ai Închisorilor.

  Frăţia Ortodoxă

 2. Sa dea Dumnezeu sa iasa cat mai curand Grecia din zona euro si din casa satanei UE , odata sparta gheata , ii vor urma dupa cum se aude , Anglia si Franta . Germania are multe companii si banci in Grecia si ii tataie fundul lui Merkel pentru ca va fi un mare „cutremur ” in lumea financiara capitalista daca tarile incep sa-si revina din somnul de moarte .
  FMI-BM , UE-BE , sunt organisme financiare de distrugere economica sistematica a tuturor statelor care au aderat si au facut imprumuturi la comanda mai mult impuse si care inseamna autodistrugere pentru acele state . Bravo grecilor ca au in fruntea guvernului un premier cu picioarele pe pamant Alexis Tsipras .
  Televiziunile de la noi , dezinformeaza fara jena la stiri toata situatia din Grecia .
  Praful sa ramana din UE si FMI .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s