Curtea Suprema a SUA a decis legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex in toate statele americane

Trăim cea mai neagră zi din istoria creştinismului. În ciuda avertismentului hristic, nu doar că nu ne mai temem de Cel ce poate să piardă sufletul şi trupul în gheenă (Matei 10:28), ci îndrăznim să îl înfruntăm făţiş, prin puterea arbitrară a uneltelor Satanei. În comparaţie cu „creştinii” care s-au dedat la, ori privesc cu toleranţă acest păcat monstruos, împotriva naturii şi a poruncii divine, islamiştii radicali îmi par prunci nevinovaţi. Să ne fie ruşine, tuturor celor care suntem contemporani cu această grozăvie, limitându-ne la a glumi pe seama ei, ori a o trata cu superficialitate. Doamne iartă-ne!

Din nefericire pentru cei implicaţi – prin participare, promovare, sau chiar atitudine pasivă – în acest fenomen, mai devreme sau mai târziu se vor împlini cuvintele Sf. Apostol Pavel: „Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera. Femeile au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii, lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, se aprind în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, CĂ CEI CE FAC UNELE CA ACESTEA SUNT VREDNICI DE MOARTE, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.” – Leon Tomsa

Mai jos este parerea Parintelui Mihai Andrei Aldea despre aceasta grava problema din SUA, o parere care mi se pare foarte bine punctata si descrisa pe intelesul tuturor. Sper ca Parintele sa nu se supere ca am preluat-o.

Doamne ajuta!

ADEVĂRATA MIZĂ PENTRU SUA… ŞI CEILALŢI

Cred că puţini îşi dau seama de adevărata miză a hotărârii recente a Curţii Supreme a USA. Mulţi se agită pro şi contra homosexualităţii. Este şi acesta un subiect. Dar hai să fim puţin filosofi, puţin distanţi. Să privim lucrurile mai de departe, fără vreo implicare emoţională. Prima observaţie: de când le pasă politicienilor de binele oamenilor?
Cine cunoaşte istoria USA, istoria României sau istoria UE ştie foarte bine că lozinicile cu „binele oamenilor” se traduc prin „vrăjeală electorală” şi „o mască decentă pentru a acumula puterea”. A doua observaţie: de ce se preocupă atât politicienii de problemele sexuale?

Sigur, au de câştigat voturi, dar şi de pierdut. Sigur, au de câştigat, unii dintre ei, din industria porno, bordeluri şi alte surse asemănătoare. Dar nu atât de mulţi încât să justifice dimensiunile campaniilor politice pe teme sexuale. Sigur, unii dintre politicieni chiar luptă pentru ceea ce li se pare drept… măcar pe ici, pe colo.
Dar dincolo de problema mariajelor gay, sunt milioane de cetăţeni USA care au probleme de sănătate foarte grave, care sunt afectaţi de corupţie, de lipsa de locuinţe, de abuzurile unor poliţişti americani etc. Sunt sute de mii de copii răpiţi, abuzaţi, mutilaţi… Nici nu mai vorbim despre crimele uluitoare ce se fac în felurite zone ale lumii, adesea la câţiva paşi de soldaţii şi autorităţile USA. Pentru oricare dintre aceste probleme mult mai grave, mult mai stringente, puternicii USA nu se mişcă nici măcar 10% din cât o fac pentru propaganda sexuală. De ce?

QUI PRODEST?

Există o veche întrebare a strămoşilor noştri: „cui foloseşte?” Deci, ca să ne lămurim, „cui foloseşte” noua hotărâre a Curţii Supreme a USA? Homosexualilor? Nu prea.
De acum încolo, în câteva noi state, persoanele gay vor putea, dacă nimic nu se schimbă, ca peste ceva vreme să se mărite. Nu vor câştiga din asta mare lucru, se va vedea.
Care este marea schimbare, de fapt? Cine are mult de câştigat din această hotărâre? Şi cine are mult de pierdut? Ei bine, din această hotărâre câştigă foarte mult o conducere ultra-centralizată a USA. Care din United States of America devine Unfree States of America. De pierdut pierd statele care alcătuiau până de curând o uniune.
Pentru cine cunoaşte istoria USA este limpede faptul că o caracteristică fundamentală – şi extrem de atractivă – a acestui super-stat a fost libertatea locală. Faptul că fiecare oraş putea avea legislaţie proprie, faptul că fiecare stat putea avea legislaţie proprie. Această libertate excepţională era un izvor de putere pentru USA, dar şi o garanţie pentru drepturile reale ale cetăţenilor. Voiai o comunitate gay? Întemeiai un oraş într-un stat cu o legislaţie convenabilă şi aveai comunitatea gay. Voiai un oraş catolic? La fel, găseai posibilităţi de a-ţi crea comunitatea catolică visată. Voiai un oraş unguresc? Strângeai câţiva co-etnici şi înfiinţai un asemenea oraş. Îi puteai spune Ungaria Mare, dacă aveai chef, sau cum îţi plăcea.  Puteai să te manifeşti aşa cum eşti tu, puteai să exişti aşa cum eşti tu, într-un colţ sau altul al SUA.

Şi ceilalţi, diferiţi de tine, puteau să facă acelaşi lucru. În alt colţ. Rezonabil, inteligent, eficient, productiv.

S-A TERMINAT!

Printr-o serie de acte ale autorităţilor centrale, prin cedări repetate ale conducerii statelor, prin felurite manevre politice ş.a.m.d,, iar acum prin hotărârea aceasta a Curţii Supreme libertăţile locale au fost abrogate.Dintr-o ţară liberă – acuzată a fi prea liberă – USA devine un stat centralizat, în care existenţa aşa-ziselor state unionale este la fel de liberă şi reală ca a statelor din fostul URSS. Şi acolo existau autorităţi locale, ce aveau multă libertate… până zicea Moscova ceva. Pe acelaşi calapod se aşează de acum şi SUA. Toate hotărârile fundamentale se iau la centru, toate statele trebuie să se supună. Libertatea a dispărut.

Această trecere a conducerii SUA de la formele democratice iniţiale spre o dictatură tot mai făţişă şi tot mai centralizată este evidentă. Pentru oricine judecă la rece, nu afectat de sentimente. „Ţara celor bravi” devine „ţara celor obedienţi”, „ţara liberă” devine „ţara supusă”. Desigur, se vor flutura mai departe steaguri de felurite culori, se va exprima bucuria de a trăi în USA, se va trâmbiţa mai departe „visul american”… Aşa se făcea şi în URSS, cu aceeaşi acoperire reală: zero. Şi toate ţările apropiate SUA vor simţi din ce în ce mai mult respiraţia putredă a sistemului dictatorial.

Un exemplu tipic este mizeria de document produsă de curând, în care SUA îşi permite, de exemplu, să facă gălăgie pe tema trecerii bisericilor ortodoxe la „biserica greco-catolică”, într-un total dispreţ al adevărului. Cu o neruşinare tipică sistemelor corupte, dictatoriale, documentul aminteşte de trecerea sub comunism a acelor clădiri dintr-o proprietate în alta. Dar nu verifică nici voinţa oamenilor ce au construit şi întreţinut bisericile, nici contextul anterior, în care imensa majoritate a acelor clădiri au fost luate cu forţa de la Biserica Ortodoxă de către autorităţile austriece şi austro-ungare, pentru a fi trecute, cu forţa, greco-catolicilor. Într-o persecuţie religioasă şi etnică teribilă, asemănătoare în mare parte celei desfăşurate de americani împotriva amerindienilor. Poate de aici şi antipatia autorităţilor SUA faţă de băştinaşii români şi religia lor „primitivă şi înapoiată”. Rămâne să mai emită şi dictonul „un român ortodox bun este unul mort”. Evident, dacă tot ar fi atât de interesaţi de retrocedări, conducătorii SUA ar trebui să înceapă de la retrocedarea către amerindieni a ţării pe care au cucerit-o prin jaf şi crimă, prin forţă – ceea ce reproşează ei, fariseic, altora!. În schimb ei se apucă să se prefacă indignaţi de realităţile altor ţări, să mintă pe temă, să emită documente furibunde etc.

Dar dacă până acum asemenea documente, oricât de incorecte, au avut un efect limitat, de acum înainte lucrurile vor sta altfel. Tendinţele dictatoriale ale conducerii SUA au fost frânate masiv de libertăţile locale. Aici intră şi autonomia statelor şi oraşelor americane, libertatea de expresie şi celelalte forme ale vieţii tradiţionale americane.

Pas cu pas au fost tăiate toate acestea. Se pot descrie paşii, se poate arăta unde s-a ajuns. Pentru cine ştie pe ce lume trăieşte chiar nu este nevoie. Pentru cine nu ştie, probabil că nu are rost.  Ceea ce contează, ceea ce aş vrea să înţeleagă cei care citesc, este ADEVĂRATA MIZĂ a hotărârii Curţii Supreme a SUA, prin care IMPUNE, prin forţă, împotriva voinţei poporului, o hotărâre particulară întregii Uniuni.  Această miză este aceea a pierderii libertăţilor cetăţeneşti, a centralizării totale a puterii decizionale şi legislative, a anulării autonomiei locale, a transformării SUA în „minunata lume nouă”. În care cine gândeşte altfel va fi fi pedepsit. Sexualitatea este doar un pretext pentru această transformare, este doar o cârpă roşie menită să distragă atenţia de la arma ucigaşă ce se ascunde în umbră.

Nu este pentru prima oară când creştinii trăiesc în asemenea regimuri. „Alternativa” oferită de iscusinţa politicienilor din umbră şi de mass-media aservită lor este ISIS. Fostele forţe siriene finanţate şi alimentate de SUA. ISIS, pe care SUA l-ar putea desfiinţa în maximum o săptămână, dacă ar vrea s-o facă. Dar care este o foarte utilă formă de propagandă: „acceptă jugul nostru, că altfel te aşteaptă exterminarea totală, băi creştinule!” Este cam aceeaşi alternativă pe care o aveau creştinii din primele secole între Imperiul Roman persecutor şi Imperiul Persan persecutor. În primul mai scăpau unii, în al doilea nimeni. Dar, iată, nu este prima oară când creştinii trăiesc în asemenea regimuri. Care prin aroganţa şi violenţa lor ajung totdeauna să se auto-distrugă. În vreme ce creştinii merg mai departe.

Păstrându-şi Credinţa, rugându-se cu milă pentru cei rătăciţi – fie că sunt cei căzuţi dintre ei, fie că sunt sărmanii dictatori care îşi pregătesc singuri căderea. Şi ştiind că dincolo de toate răutăţile acestei lumi Lumina lui Hristos luminează tututor! – Mihai-Andrei Aldea

E vremea celui rau. Din in ce in ce mai mult se impune peste tot in lume, iar toate aceste spurcaciuni sunt opera lui, care lucreaza prin cei puternici ai planetei(asa numitele elite) si care sunt si cei care isi vand cel mai usor sufletul pentru a-si putea continua dominatia. Diavolul mereu lucreaza invers decat Domnul, daca Hristos si-a ales apostolii dintre oamenii simpli, diavolul merge la cei bogati si puternici.

Dar toate aceste lucruri se fac cu voia Domnului, pentru ca vremea cernerii este aproape si cernerea trebuie sa fie exacta, pentru ca in zilele noastre e tot mai greu sa deosebesti graul de neghina.

Impunerea sodomiei prin lege in SUA este doar inceputul, rand pe rand tuturor celelalte state li se vor impune acelesi legi, miza cea mare fiind Statele Ortodoxe, care sunt singurele stanci ramase impotriva dominatiei celui rau in toata lumea. Si nu atat statele efectiv, cat trairea ortodoxiei de catre acei putin crestini care au mai ramas in aceste state si care se roaga neincetat Domnului pentru a mai lungi zilele pana vine sfarsitul, in speranta ca vor putea salva din calea raului, cat mai multe suflete aflate la ananghie.

Pentru a intelege si mai bine ca acesta miscare sodomita este doar un punct din agenda asa numitei  Noii Ordini Mondiale, si faptul ca in spatele ei se afla cel rau, se ne amintim ce a scris nu de mult un cititor la articolul Putin catre papusari: Timpul de joaca s-a terminat:

Interesant acest discurs, insa pentru mine nimic nu este nou. Sunt lucruri care imi sunt cunoscute……pentru ca si eu activez intr-o organizatie care trage foarte multe sfori si chiar nu mai este niciun secret. In definitiv, omenirea se va mantui prin suferinta. Asa ca si noi cei rai, avem de dus la indeplinire o misiune dinainte stabilita.Dupa ce se va indeplini aceasta misiune, dureroasa umanitate va ajunge sa triasac binele adevarat. Chiar credeti ca drepturile homosexualilor si a altor minoritati sunt date…..asa ca este democratie? Nuuuuuuu…….exista un scop! Ghiciti!

Iar pentru a intelege si mai bine ce grava este aceasta sitatie la nivel planetar urmariti va rog si urmatorul documentar:

Sodoma – Documentar rusesc despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre ,

cat si celelate subiecte de la categoria: Homosexualitate

Publicitate

10 gânduri despre &8222;Curtea Suprema a SUA a decis legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex in toate statele americane&8221;

 1. […]
  „Îmi pare rău, dar noi, creştinii, nu ne temem de cei care ucid trupurile, dar sufletelor nu le pot face nimic.
  Ne temem însă de cei care ucid sufletele: iar civilizaţia asta occidentală este ucigaşă de suflete. Şi am obosit să o tot credităm ca fiind cea mai bună cu putinţă.

  Aşa că nu putem nici măcar să mai mimăm că am crede în propaganda voastră. O denunţăm ca fiind antihristică, chiar dacă face exces de cuvântul „toleranţă”, nedemocratică, chiar dacă foloseşte cuvântul „democraţie”, imorală, chiar dacă foloseşte cuvântul „etică”.

  Ştiu, ne veţi acuza de „putinism”, de „comunism”, chiar. Vă înţelegem. Astea sunt limitele discursului vostru propagandistic.
  Însă singura cauză pentru care spunem „non possumus” Occidentului este Evanghelia lui Hristos. Şi nu avem cale de mijloc: ori cu Hristos, ori cu voi.”

  Sursa: http://www.activenews.ro/cultura/Mesaj-catre-Occident-Nu-avem-cale-de-mijloc-ori-cu-voi-ori-cu-Hristos-118851

 2. Personal , nu sunt deloc surprinsa ca in America a fost legalizata „Sodoma si Gomora” intrucat aceasta tara este focarul tuturor desertaciunilor de pe Glob dintotdeauna .
  Daca cele 50 de state ale Americii , au avut pana acum o legislatie proprie , independenta fiecarui stat in parte , nu inseamna ca erau mai putin focarul rautatilor raspandite in intreaga lume si anume : droguri , prostitutie , mafie , desfrau , sectarism , satanism , etc , iar acum cand li s-au luat aceasta independenta , prin legi de la centru , s-a schimbat cu ceva situatia .Nu nu s-a schimbat nimic si ei , acestea, ar fi legalizat legea Gay fiecare in parte , pt ca asta este America . Cred ca niciun stat nu ar fi ramas „curat”fara sa legalizeze aceasta murdarie a secolului , Legea Gay , doar ca s-a centralizat , aceeasi Marie cu alta palarie.
  Comparatia cu URSS , nu mi se pare potrivita , intrucat , Rusia Ortodoxa nu a fost nicicand biruita de Comunismul instalat tot de masoneria din SUA , dimpotriva acest cancer care a cuprins Europa timp de 70 de ani , a dat si multi sfinti in Rusia in perioada Comunismului .(Credinciosi si cler care nu s-au supus si au fost omorati) Apoi , chiar sub Comunism , homosexualii erau vanati , arestati si interzisi in toate tarile comuniste , chiar si in Romania .
  Nu se poate discuta de o comparatie sub niciun aspect intre SUA si URSS , cu privire la raspandirea si sustinerea in lume la nivel de stat , a acestor alienati mintal , sodomitii .
  In momentul de fata , Putin a interzis prin lege manifestarile Gay in Rusia si tot felul de perversiuni impotriva firii , care , SUA le impune tuturor statelor care au avut nefericirea sa se supuna Americii prin aderarea la NATO .Acestora , printre care , din pacate si Romania , li se vor impune aceeasi lege , intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat , dupa cum va hotari Dumnezeu .
  Nu ma intereseaza ce legi dau americanii , pt ca si asa aceste fapte la ei sunt o obisnuinta , problema este ca , la noi , romanii unii dintre ei , tineretul mai cu seama , aproba aceasta lege data in SUA , pe facebook , prin diverse comentarii , care mai de care , sustinandu-i pe acesti dementi , prin vorbe de aprobare si indulgenta (in locul pozei , isi pun steagul Gay)Asta-i marea noastra problema , tineretul intunecat , distrus moral , crestineste si cultural .
  Persoane pe care le vad la biserica , se uita la filme cu homosexuali . Cineva pe care-l cunosc , incerca sa povesteasca cu satisfactie , despre o emisiune data de pro tv , „patru nunti si o provocare , „parca imi amintesc , spunand ca „vai”erau asa de frumusei”. Am avut o reactie de dezgust , am mustrat-o si de atunci o evit cat pot .
  Pentru asta , America va fi distrusa in totalitate asa cum spun sfintii in proorocii , dar ce facem noi poporul roman ortodox , cand oamenii se pierd in ceata ?Multi spun asa : „Ei , lasa-i si pe ei ce treaba avem noi „?
  Este strigator la cer !!!!!!

 3. CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SUA ESTE UN ATAC SUBVERSIV LA ADRESA CREȘTINISMULUI DIN ÎNTREAGA LUME… CEEA CE CELEBREAZĂ UNII AMERICANI ACUM ESTE DESFIINȚAREA LIBERTĂȚII DE FAPT, PARADOXAL ÎN RAPORT CU DREPTURILE EXTINSE ALE HOMOSEXUALILOR…

  PENTRU ORTODOCȘI ȘI CREȘTINISM AR TREBUI SĂ FIE O ZI DE DOLIU ȘI DE RUGĂCIUNE…

 4. Intr-adevar, ceea ce se intampla e o nebunie, o absurditate, o eroare….insa, in acest articol ati imbracat niste minciuni in adevaruri…iar oamenii care nu va verifica afirmatiile le iau ca fiind adevarate si conforme cu realitatea: cele referitoare la Biserica greco-catolica, aluziile facute la Biserica Catolica. Ar trebui sa stiti ca in viata nu se rezuma totul la verbul „a avea”….si in cazul de fata, a detine intr-un mod fraudulos proprietati ale Bisericii unite cu Roma, obtinute de drept prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Credinta presupune si responsabilitate, respect si fraternitate. Ar trebui sa stiti ca articolul intitulat „un preot catolic a recunoscut ca e gay, iar enoriasii l-au aplaudat” este unul fals. Daca sunteti cu adevarat crestin, ar trebui sa aveti demnitatea sa nu mai postati calomnii de acest fel, pentru ca Dumnezeu vede tot, iar trufia si mandria de a fi cu mot in frunte sunt pacate capitale….

 5. 1. Articolul contine si informatii reale. Cunosc fenomenul destul de bine deoarece fac parte din structurile care lupta impotriva propagarii acestei mizerii ideologice. Am punctat ceea ce e neconform cu realitatea. Sunt doar anumite informatii neadevarate, unde faceti afirmatii gratuite.
  2. Catolici, ortodocsi, protestanti, neoprotestanti etc apartinem religiei Crestine. Mai intai suntem crestini, apoi apartine unui punct cardinal. Religiile lumii sunt: crestina, mozaica, musulmana, hindusa, budista. Cred ca lucrurile acestea le cunoasteti.
  3. Spre fericirea mea, sunt pe drumul cel bun….inradacinata in Isus Cristos. Am un deosebit respect pentru Biserica Orientala de rit bizantin, pentru ca Crestinismul respira prin cei doi plamani: catolic si ortodox, dupa cum spunea Sf papa Ioan-Paul al-II-lea.
  4. Si, datorita Celui de Sus, am capacitatea sa fac diferenta intre Adevar si eroare…..credinta mea e fundamentata in cea mai mare minune a lumii: Invierea lui Isus Cristos, in traditia apostolica si in Sf Scriptura. Am studiat destul de mult pana la varsta asta, dar va multumesc oricum pentru recomandari.

  • Beatrice, stiai ca ritul Greco catholic a fost desfiintat de papa? stiai ca ceea ce aveau candva grecocatolicii a fost luat cu japca de la ortodocsi ? in aceste conditii ce sens are povestea cu retrocedarile tale ?

 6. Beatrice,
  Nu-i adevarat ce afirmi aici , precum ca , „catolici , ortodocsi , protestanti , neoprotestanti , etc”apartin religiei crestine in adevaratul sens al cuvantului , intrucat , in afara Ortodoxiei , toate celelalte sunt rataciri de la Adevarata Credinta in Dumnezeu , asa cum a lasat-o Mantuitorul , Credinta Apostolica , neschimbata cu niciun cuvant de doua mii de ani , cand celelalte devieri (culte)de la Credinta au schimbat adevarul si isi spun crestini .
  Biserica Catolica s-a desprins de Adevar , odata cu Marea Schisma de la 1054 , (Marea Schisma , pt ca au mai fost schisme mai mici inca din timpul Sfintelor Sinoade Ecumenice ), cand Catolicismul a introdus ratacirea prin adaosul Filioque (Duhul Sfant provine de la Tatal si de la Fiul , spun catolicii )una dintre marile erori si erezii ,( pentru ca Duhul Sfant purcede numai din Tatal )carora li s-au adaugat alte trei dogme false catolice si anume :
  Primatul papal ,
  Purgatoriul
  Azimele in locul Sfintei Impartasanii din paine dospita si vin .
  Apoi au urmat fel si fel de inventii papale , cum ar fi Imaculata Fecioara , ratacire cum ca si Maica Domnului ar fi fost de la Duhul Sfant , cand numai Fiul lui Dumnezeu s-a intrupat de la Duhul Sfant , apoi inventia cu inima lui Iisus , voi catolicii nu postiti niciodata , scoateti carnea din bors si mancati zeama dupa care „postiti” , rugaciunile voastre sunt ca niste poezii penibile si de tot rasul , fara lucrarea Duhului Sfant si fara esenta Dumnezeiasca ,(cunosc foarte bine pt ca am stat si lucrat cu catolici ), nu aveti Sfinte Taine si botezul vostru nu-i VALID .Toate sunt ca niste simboluri asa precum azimele asa ca la evrei .
  Nu exista mai multe biserici ci „UNA SFANTA SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA BISERICA ” asa cum a spus Hristos Domnul si Mantuitorul Lumii si aceea este BISERICA ORTODOXA , care are milioane de sfinti si sfinte moaste , la care coboara Lumina Sfanta din Cer de la Ierusalim in fiecare an de Pasti (numai la rugaciunile de invocare a coborarii Sfintei Lumini pe care o face Patriarhul ortodox al Ierusalimului , minune de necontestat nici de cei care pazesc Biserica Sfantului Mormant cu pistolul la cingatoare .
  Sunt multe de spus , cred ca este suficient , fiind un blog ortodox , mi-am permis sa nu las indoiala sa-si faca mendrele pe aici ., in detrimentul ADEVARULUI .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s