Cel putin o perioada nu voi mai posta articole pe „Vremuritulburi”

Imi pare rau sa va informez dragii mei cititori, dar o perioada cel putin, am sa incetez activitatea. Am niste probleme personale care ma impiedica sa mai continui.

Va iubesc si daca va lipsesc, sper sa ma intelegeti,

Doamne ajuta!

13 thoughts on “Cel putin o perioada nu voi mai posta articole pe „Vremuritulburi”

  1. Tot ce ati publicat pana acum e benefic. Vreau sa cred ca v-ati oprit din motive personale si nu fiindca v-a sugerat cineva! Lumea ,pacea este la un moment de cumpana , extrem de periculos. Se pare ca nimeni nu stie ce drum trebuie urmat. Fiecare cu viata si necazurile lui dar de fapt lumea fierbe iar noi suntem mici si nu contam. Daca mai apucam un an de liniste e grozav. In seara de Inviere ma uitam la cerul instelat si m-am intrebat : Oare va fi ultimul an de pace ? Sa speram.

  2. Sper sa treci peste problemele personale si sper sa nu ti se fi pus pumnul in gura. Avem nevoie de tine si de ceilalti care tin la neamul romanesc. Sanatate si curaj.

  3. Tot asa m-am gandit si eu , ca poate cineva vrea sa „puna pumnul in gura blogului „, pentru ca lumea a inceput sa se trezeasca din amortire iar reptilelor nu le convine , reptilelor din Romania , care-si spun romani , dar de fapt ei nu sunt romani ci niste tradatori si slugi SUA si Israel .
    Nimeni nu-i mai mare ca Dumnezeu , in El sa ne incredem !

    • Nu ma las eu asa usor Maria, acum insa e o perioada mai difcila in viata mea si probabil voi posta mult mai rar, dar voi trece si peste asta cu ajutorul bunului Dumnezeu! Blogul il voi continua pana chiar nu se mai poate. Va multumesc mult tuturor pentru suport si Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s