Deveselu, o gluma proasta! Sistemul american de aparare antiracheta fara nici o putere in fata tehnologiei militare rusesti

Sistemul de apărare antirachetă al SUA nu poate face față rachetelor strategice rusești, a declarat duminică seara vicepremierul Dmitri Rogozin, responsabil de industria militară în guvernul de la Moscova, potrivit agenției de presă oficiale TASS.

imageResize

Foto. (c) TANJA VALIC / TANJUG ARHIVA

‘Nici acum și nici chiar în perspectivă, sistemul de apărare antirachetă al SUA nu va putea să stopeze sau să pună la îndoială potențialul strategic al Rusiei’, a declarat Rogozin, într-o emisiune televizată de pe canalul ‘Rossia 1’, refuzând totuși să facă vreo precizare cu privire la caracteristicile rachetelor strategice rusești.

‘Cu încă trei ani în urmă se făceau multe ironii cu privire la starea complexului nostru militar-industrial și toată lumea considera că putem să confecționăm, în cel mai bun caz, doar cratițe. Situația s-a schimbat acum. SUA sunt deja în mod real preocupate de planurile noastre de reînzestrare a armatei’, a afirmat Rogozin. ‘Acestea nu sunt doar niște proiecte, ci volume concrete, a căror calitate tehnică crește de la an la an’, a adăugat el.

Numai în 2014, Rusia a fabricat 170 de avioane militare, 289 de elicoptere, 87 de nave, vase și echipamente maritime, cinci submarine, dintre care două destinate exportului în Vietnam, a precizat vicepremierul rus.

‘Am lansat în spațiu în 2014 circa 80 de aparate cosmice, am efectuat 52 de lansări de pe teritoriul Rusiei și de pe Baikonur. Și ….zeci de rachete balistice intercontinentale. Fără a lua în considerare producția de puști automate, mitraliere, muniție — tot ce este necesar pentru forțele armate’, a afirmat el, indicând că dezvoltarea industriei militare a înregistrat în anul trecut un salt real față de cea din 2010.

Rogozin a mai spus că sancțiunile occidentale ar fi fost gândite pentru a reduce dramatic nivelul de trai în Rusia și a provoca revolta populației față de actualele autorități de la Kremlin. – agerpress.ro

Domnule Iohannis se aude? Mai cereti sanctiuni asupra Rusiei, ca poate ne sanctioneaza astia de tot, de o sa ramana doar un imens crater din tara noastra.

Sa ne aducem aminte si ce declara un fost agent CIA:

Un ex-agent CIA propune asasinarea lui Vladimir Putin

Urmariti mai jos si care sunt intentile SUA cu privire la razboiul din Ucraina:

Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

Iar in ceea ce priveste sanctiunile, pana acum s-a dovedit ca Europa e cea care are si va avea mai mult de suferit:

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Deveselu, o gluma proasta! Sistemul american de aparare antiracheta fara nici o putere in fata tehnologiei militare rusesti&8221;

  1. Ii doare pe tradatorii astia …UNDEVA!
    Noi suntem carne de tun,iar tradatorii care au furat Romania 25 de ani ,se vor furisa tiptil prin tari exotice!
    CE CACEALMA JIDANEASCA!

  2. Pai , cum era sa ocupe americanii Romania si Europa , invocand „apararea impotriva fortelor straine de ocupatie , Rusia „?
    Li s-a facut „mila” de noi saracii ca suntem chiar vecini cu rusii si ei au sarit ca arsi sa ne „apere”. Mai intai ne-au aparat de toate resursele , ne-au dat bani FMI-ul , (ce daca cu banii de la FMI Isarescu , omul lor, a recapitalizat bancile straine , adica tot ale lor , dar imprumutul este al nostru )iar daca noi nu avem sa-i dam inapoi , nu-i nimic , avem asa o tara frumoasa cu paduri cu miorite , cu gaze de sist , aur in muntii Apuseni , un popor mai mult decat supus , ascultator , „inteligent” si guvernatorii pe masura maselor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s