Video. Ritualuri oculte petrecute in fieful familiei Rothschild

Urmariti va rog si:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Video. Ritualuri oculte petrecute in fieful familiei Rothschild&8221;

 1. Stie careva CIT E BILETUL LA ACEST SPECTACOL? Ca deja am primit o gramada de solicitari telefonice iar la ghiseu coada depaseste 20 de KM.

 2. Iata ce face televiziunea de r…..t intitulata „realitatea net” :
  Apare pe site-ul acestei mizerii de tembeleziune care are in componenta la stiri numai tembeli dusi cu pluta si bolnavi cu capul , ce trebuie urgent internati la nebuni , urmatoarea stire , in care apare o poza cu o monahie ortodoxa pe un fundal cu peisaj nocturn stand intr-o pozitie cu spatele :
  „Maicutele faceau sex intre ele , iar una s-a cuplat cu un teolog „posedat”,” acesta este titlul articolului .
  Apoi , urmeaza articolul :
  „Maica Maria Luisa le-a convins pe alte cateva calugarite sa participe la orgiile sexuale pe care le-a initiat .Scandalul a fost descoperit de un savant in arhivele secrete ale Vaticanului .
  Povestea a fost scrisa in limba germana si este evidentiata dupa ce a fost tradusa si in limba engleza , informeaza dailymail.co.uk .Povestea cu sex si scene de lesbianism se pare ca a avut loc la jumatatea secolului al 19-lea , in manastirea catolica Saint’ Ambrogio de la Roma .”
  Uitati-va frati crestini , cata nerusinare au acesti diavoli de la tv realitatea net , incat sa denatureze o stire de doi lei , implicand intentionat , manastirile ortodoxe prin acea poza , intr-o mizerie care s-a consumat acum o suta si ceva de ani , intr-o manastire catolica .
  Daca cineva de la aceasta idioata televiziune intra pe acest blog , le transmit , ca nu reprezinta in fata publicului decat niste mincinosi dintre cei mai ordinari , adunatiura de iddioti care intentionat lovesc in Ortodoxie . Vreu sa-l intreb pe cel care a facut articolul , de ce nu a postat o poza cu o maica catolica ???
  Merge-ti mai fratilor , la pascut gaste , ca nu sunteti buni pentru a informa oamenii ci pentru a scoate otrava din mintea voastra limitata .
  Asta-i stire mai tembelilor ???
  Titlul si poza nu se identifica cu actiunea petrecuta acum o suta de ani si nici cu personajele .
  Unde-i teologul „posedat” din titlul articolului ?
  Nu am vrut sa-mi dau datele ca le trimeteam lor un comentariu pe cinste .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s