Emisiunea din noapte de revelion de pe TVR atat de mult contestata vs Scene de la Antena 1

Am observat ca toata lumea vorbeste cat de proasta a fost emisiunea de umor a grupului Vacanta Mare si a invitatilor lor (ca parere personala, a fost fost chiar foarte reusita in unele momente), unde l-au ironizat pe mult iubitul conducator Mr. Iohan si pe alocuri au parodiat masurile aberante ale acestei pandemii inventate, dar nimeni nu vorbeste de momentul „artistic” de la Antena 1, in care o suita de diavolite mai mult dezbracate danseaza in iad in jurul capeteniei Lucifer, aratand parca ce ne astepta in viitorul nu foarte indepartat.

Nu este disponibilă nicio descriere.
Nu este disponibilă nicio descriere.
Nu este disponibilă nicio descriere.
Nu este disponibilă nicio descriere.

Iar emisiunea de pe TVR o puteti urmari integral pe youtube:

Interesant de urmarit si reactia dl Bulai de la USR, seful comisiei de cultura din parlamentul Romaniei referitoare la emisiunea de pe TVR:

Deci, satana ca ne este bagat pe gat la o ora de maxima audineta, cum spune dl Bulai, la un popor 95% crestin, nu e nici o problema, nu se sesizeaza nimeni, dar daca se face un pic misto de mizerile pe care le traim zilnic, provocate chiar de acesti dictatori in devenire, e un mare dezastru!!!

Lehamitea pe care mi-o provoca aceasta societate in care am ajuns sa traim devine din ce in ce mai mare!

Dar, cam aste ne asteapta dragi romani de acum inainte cu acesti neomarxisti, care vorba domnului din studiou,” tipul asta de oameni sunt foarte periculosi”.

Urmariti va rog si blasfemia aceluiasi dlomn Bulai la adresa Mantuitorului nostru Iisus Hristos:

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „lulian Bulai: USR Despre lisus Hristos: „Un copil sărac, dintr-o familie ciudată, cu un tată trecut de prima tinerețe și O mamă surogat" INSIST PENTRU ROMANIA”
Publicitate

2 gânduri despre &8222;Emisiunea din noapte de revelion de pe TVR atat de mult contestata vs Scene de la Antena 1&8221;

  1. Domnule politruc Bulai, nu vă bag în născătoarea drăguței voastre mămici, dar considerați-vă băgat. Ar fi singura voastră șansă de politruc și inchizitor mizerabil, de brută lipsită de gust artistic, de incult pretențios și ridicol să deveniți un om normal. Să vă fie rușine, după cum v-au spus și alții..
    Oana Popescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s