Presedintele Americii Donald Trump a amenințat cu preluarea puterii de la Congres daca nu trece actul de securizarea a granitelor!!!

Președintele Trump s-a adresat marți națiunii din Biroul Oval, privind securitatea frontierelor și necesitatea de a construi o barieră fizică la granița sudică a SUA cu Mexicul.

Dragii mei americani,

În seara asta, vă vorbesc pentru că există o criză umanitară și de securitate în creștere la frontiera noastră de sud. În fiecare zi, agenții de patrulare vamali și de frontieră întâlnesc mii de imigranți ilegali care încearcă să intre în țara noastră. Suntem în imposibilitatea de a-I primi si nu avem nici o cale să-i întoarcem prompt acasă în țarile lor. America salută cu mândrie milioane de imigranți legali care îmbogățesc societatea noastră și contribuie la națiunea noastră. Dar toți americanii sunt răniți de migrația ilegală necontrolată. Aceasta restrange resursele publice și fac sa scada locurile de munca pentru cei care lucreaza egal. Printre cei mai grav afectați sunt afro-americanii și americanii hispanici. Granița noastră de sud este o conductă pentru cantități mari de droguri ilegale, inclusiv metanfetamina , heroină, cocaină și fentanil. În fiecare săptămână 300 de cetățeni sunt uciși doar de heroină, dintre care 90% sunt introduse prin frontiera noastră de sud. Mai mulți americani vor muri de droguri în acest an decât au fost uciși în întregul război din Vietnam.

În ultimii doi ani, ofițerii ICE au efectuat 266 000 de arestări de străini cu cazier judiciar, inclusiv cei acuzați sau condamnați pentru cele 100 000 de agresinuni , 30 000 de crime sexuale și 4 000 de crime violente. De-a lungul anilor, mii de americani au fost uciși brutal de cei care au intrat ilegal în țara noastră, iar mii de vieți vor fi pierdute dacă nu vom acționa chiar acum. Aceasta este o criză umanitară, o criză a inimii și o criză a sufletului.
Luna trecuta, 20.000 de copii migranti au fost adusi ilegal in Statele Unite, o crestere dramatica. Acești copii sunt utilizați ca pioni umani de către carausi și bandele nemiloase. Una din trei femei este agresată sexual în urma tranzitului din Mexic. Femeile și copiii sunt cele mai mari victime ale sistemului nostru rupt. Aceasta este realitatea tragică a imigrației ilegale la frontiera noastră de sud. Acesta este ciclul suferinței umane pe care sunt hotărât să-l sfârșesc.

Administrația mea a prezentat Congresului o propunere detaliată pentru a asigura granița și a opri bandele criminale, traficanții de droguri și traficanții de persoane. Este o problemă extraordinară. Propunerea noastră a fost elaborată de profesioniști din domeniul aplicării legii și de agenții de frontieră din cadrul Departamentului de securitate internă. Acestea sunt resursele pe care le-au cerut să-și îndeplinească în mod corespunzător misiunea și să păstreze America în siguranță. De fapt, mai sigura decât oricând. Propunerea de la Homeland Security include tehnologie de ultimă oră pentru detectarea drogurilor, a armelor, a contrabandei ilegale și multe alte lucruri. Am cerut mai mulți agenți, judecători de imigrare pentru a controla creșterea bruscă a migrației ilegale, alimentată de economia noastră foarte puternică. Planul nostru conține, de asemenea, o cerere urgentă de asistență umanitară și asistență medicală. Mai mult, am cerut Congresului să închidă portitele de securitate la graniță, astfel încât copiii imigranți ilegali să se poată întoarce acasă în condiții de siguranță și umane. În sfârșit, în cadrul unei abordări globale a securității frontierelor, profesioniștii din domeniul aplicării legii au solicitat 5.7 miliarde de dolari pentru o barieră fizică. La cererea democraților, va fi un zid de otel mai degrabă decât un zid betonat.

Această barieră este absolut esențială pentru securitatea frontierelor. Este, de asemenea, ceea ce doresc și au nevoie profesioniștii noștri de la frontieră. Acesta este doar bunul simț. Zidul de graniță s-ar plăti foarte repede singur. Costul drogurilor ilegale depășește 500 de miliarde de dolari pe an. Mult mai mult decât cele 5,7 miliarde de dolari pe care le-am cerut de la Congres. Zidul va fi plătit în mod indirect odata cu noua înțelegere pe care am făcut-o cu Mexicul. Senatorul Chuck Schumer, pe care îl veți auzi mai târziu în această seară, a susținut în repetate rânduri pentru o barieră fizică în trecut, alături de mulți alți democrați. Ei și-au schimbat opinia despre acest lucru numai după ce am fost ales președinte. Democrații din Congres au refuzat să recunoască criza. de asemenea au refuzat să ofere agenților noștri de frontieră instrumentele necesare pentru a ne proteja familiile și națiunea noastră. Guvernul federal rămâne închis pentru un singur motiv, pentru că democrații nu vor finanța securitatea frontierelor. Administrația mea face tot ce ne stă în putință pentru a-i ajuta pe cei afectați de situație. Dar singura soluție este ca democrații să treacă un proiect de lege privind cheltuielile care să ne apere granițele. Această situație ar putea fi rezolvată într-o ședință de 45 de minute. Am convocat liderii Congresului la Casa Albă pentru a face acest lucru. Sperăm că putem să ne ridicăm deasupra politicii partizane pentru a susține securitatea națională.

Unii au sugerat că o barieră este imorală. Atunci de ce politicienii bogați construiesc ziduri, garduri și porți în jurul caselor lor? Ei nu construiesc pereți pentru că urăsc oamenii din afară, ci pentru că îi iubesc pe cei din interior. Singurul lucru care este imoral este ca politicienii să nu facă nimic și să continue să permită mai multor persoane nevinovate să fie atât de oribil victimizate. Inima Americii s-a rupt in ziua de după Crăciun, când un tânăr ofițer de poliție din California a fost ucis cu sălbăticie si sânge rece de un străin ilegal care tocmai a venit din afara granițelor. Viața unui erou american a fost furată de cineva care nu avea dreptul să se afle în țara noastră.

Zi de zi, viețile prețioase sunt tăiate de cei care ne-au încălcat granițele. În California, un veteran al Forțelor Aeriene a fost violat, ucis și bătut pana la moart cu un ciocan de catre un străin ilegal cu o lungă istorie penală. În Georgia, un străin ilegal a fost recent acuzat de crimă pentru uciderea, decapitarea și dezmembrarea vecinului său. În Maryland, membrii grupului MS-13 care au sosit în Statele Unite ca minori neînsoțiți au fost arestați și acuzați anul trecut după ce au înjunghiat și bătut o fata de numai 16 ani. În ultimii ani, m-am întâlnit cu zeci de familii ale căror persoane dragi au fost ucise de catre imigrațnti ilegali. Am ținut mâinile unei mame indurate care plângea și am îmbrățișat părinții plini de durere. Atat de trist. Atât de groaznic. Nu voi uita niciodata durerea in ochii lor, tremurul in vocile lor si tristetea din sufletul lor. Cât de mult sânge american mai trebuie să curga înainte ca Congresul să-și facă treaba?

Pentru cei care refuză să facă compromisuri în numele securității frontierelor, va cer sa  va imaginatit ca este vorba de copilul dvs., de soțul dvs. sau de soția voastră, a cărei viață a fost risipită și complet distrusa. Fac apel la toti membrii Congresului, treceți un proiect de lege care sa încheie această criză. Pentru fiecare cetățean, apelați la Congres și spuneți-le în cele din urmă, după toate aceste decenii, să vă asigure frontiera. Aceasta este o alegere între bine și rău, dreptate și nedreptate. Este vorba sa ne îndeplinim datoria sacră față de cetățenii americani pe care îi slujim. Când am depus jurământul, am jurat să-mi protejez țara. Și asta voi face întotdeauna si asa sa ma ajute Dumnezeu. Multumesc si noapte bună!

Iata ce contrast avem intre politica politrucilor europeni privind migratia ilegala si viziunea presedintelui American.

Daca marionetele eropene duc o campanie agresiva si chiar au si incheiat un pact prin care imigratia dinspre tarile arabe sa fie incurajata si protejata, Donald Trump vrea intreruperea cu orice pret a a acestui fenomen, mergand pana intr-a colo incat insista puternic pentru ridicarea unui zid fizic la granitea cu Mexicul pentru a-I opri pe sud americani sa intre illegal in tara.

Donald Trump se pare ca este constient de pericolul la care ii supune pe cetatenii americani acest fenomen, atata din punct de vedere al locurilor de munca, care sunt confiscate de multi dintre acestia, care lucreaza pe bani mult mai putini, cat si din punct de vedere al sigurantei, pentru ca multi dintre cei care vin illegal pentru a supravietuii recurg la multe acte de violenta cat si la traficul de stupefiante venite dinspre cartelele din tarile sud americane.

In schimb europenii inchid ochii la toate aceste aspecte, ba mai mult musamalizeaza toate actele de violenta si agresiunile sexuale venite din partea musulmanilor, urmand cu orice pret agenda distrugerii popoarelor si a civilizatiei europene si a o inlocui cu una care nu are nici o treaba cu aceste locuri si cu valorile europene.

Un gând despre &8222;Presedintele Americii Donald Trump a amenințat cu preluarea puterii de la Congres daca nu trece actul de securizarea a granitelor!!!&8221;

  1. Bravo! Daca o spunea media alternativa,erau catalogati imediat drept „Conspirationisti si conspiratii” .Nu m-ar mira sa aiba soarta lui Kenedy.

Lasă un comentariu