Regele a murit. Trăiască Radu Duda, PSD și ALDE!

Spitalul privat bucureștean Sanador, cu o capacitate de 290 de paturi, a fost dat în folosință în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro. Potrivit standardelor de cost ale Ministerului Sănătății, construcția unui spital județean de urgență cu 462 paturi costă 89,66 milioane euro, iar cea a unui spital regional de urgență cu 786 de paturi necesita 156,49 milioane euro.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au depus un proiect de lege în Parlament prin care se înființează din punct de vedere juridic entitatea Casa Regală și pe o durată de 49 de ani Palatul Elisabeta trece în folosința acesteia care primește de la buget suma de 25 milioane de Euro anual. Adică atât timp cât a trăit regele Mihai nu s-au dat bani de la buget dar Margareta și cu Duda vor primi în următorii șase ani contravaloarea unui spital regional nou-nouț cu 786 de paturi.

Dar lui Dragnea și Tăriceanu nu le trebuie spitale că ei se tratează în străinătate.

Monarhiștii sunt indignați și consideră acceptarea banilor de către odrasla regală și soțul acesteia o „predare a Casei Regale”.

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan a comentat întâlnirea Dragnea-Principesa Margareta când s-a pus la cale manevra în urmă cu câteva luni:

„Broker abil, Custodele a tranzacţionat acţiunile Casei regale cu statul român, semn că titlurile şi decoraţiile nu se vând pe piaţă. Aşa se instituţionalizează regalitatea prin lege. Liviu Dragnea a sărit ca împuternicit al statului să le cumpere. Tranzacţia a reuşit. Alteţele lor vor avea 3-4 milioane de Euro de la buget pentru pensii şi plata valeţilor curţii. Trei câştigători:
reprezentanţii Casei Regale şi staff-ul tehnic (care se vor finanţa de la buget)
PSD care a luat caimacul monarhist al PNL
Republica, instituţie care se legitimează cu simbolul coroanei.
Practic, s-a făcut un transfer de legitimitate. Trei câştigători. Doar monarhiştii sunt liberi să fugă în munţi.
Lecţia dată azi de Custode e că nu mai există salvare colectivă, ci doar salvare individuală.
Amin.
După votarea legii se poate anunţa şi trecerea Suveranului în lumea drepţilor.”

S-a anunțat. Regele a murit. Trăiască Radu Duda, PSD și ALDE!

Și ca să concluzionăm principesa Margareta și cu Radu Duda nu se amestecă cu poporul, vrea doar câte 25 milioane de Eur pe an de la el, în timp ce principele Nicolae a stat cinci ore la coadă în mijlocul mulțimii ca să intre la bunicul său. Și lui nu i-a promis nimeni niciun leu de la buget. – nationalisti.ro

Urmariti va rog si:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe regele Mihai si atat! Vesnica pomenire Maresalului Ion Antonescu!

2 gânduri despre &8222;Regele a murit. Trăiască Radu Duda, PSD și ALDE!&8221;

  1. Bine a spus Otto von Bismack: romanii nu sunt o natiune, sunt o afacere. Sa se fi referit la Romania (asa cum este scris) din sudul Balcanilor? Si cand ne gandim ca Bismarck a participat la nominalizarea viitorului Carol I intelegem mai bine ce se intampla astazi. Oare politicienii zilelor noastre nu sunt rezultatul unor afaceri? Istoria se repeta, parca trasa la indigo. Atunci eram inconjurati de trei imperii: turc la sud, tarist la est si austro-ungar la vest si nord. Astazi suntem inconjurati de patru mari puteri militare, care par departe, dar sunt foarte aproape: UE la apus, Rusia la est, Turcia la sud, SUA la zenit (care ne apasa pentru a nu ne fi rau…). Odata puse in miscare aceste forte nu stiu ce se va mai alege din Romania si locuitorii ei… Nu-i exclus sa ajungem ce-am fost rumani in slujba lor. A se vedea romanii din diaspora, mana dreapta a Europei…

  2. cam asa stau lucrurile si psihologia actuala ….,sa speram ,insa, ca ca evenimentee ,cerintele si progresul sa programeze in bine existenta vietii noastre ,,,,,/sint prea multe cauze determinante ce- va obliga destinul sa fie pozitiv ;DUMNEZEU SA NE LUMINEZE SI AJUTE !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s