INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE CU MARCEL LAZAR(GUCCIFER) – „ILLUMINATI RESPONSABILI PENTRU 500 DE MILIOANE DE MORTI DE 60 DE ANI INCOACE”

gandul.info

Marcel Lazar, hackerul Guciffer arestat de ai nostri si trimis in USA, a trimis o Scrisoare catre FOX NEWS din inchisoarea Alexandria Detention Center.

In aceasta Scrisoare scrisa de mina, Guccifer sustine ca, dupa ce a „spart” emailul personal al lui Hillary Clinton, a descoperit ca doamna este Inalta Preoteasa a Illuminati!

Scrisoarea a fost trimisa de Marcel Lazar inainte ca el sa fie extradat in Romania, adica acum 5 saptamini! Fox News a confirmat primirea Scrisorii!

scrisoare-guciffer

scrisoare-guciffer

Bomba de presa abia acum vine : la originea Scandalului Clinton (cele 35.000 de emailuri ) sta chiar romanul Guccifer! Abia acum inteleg de ce Marcel Lazar a primit o Condamnare atit de drastica, de 7 ani de inchisoare, iar cei doi israelieni din Scandalul Black Cube doar 3 ani cu suspendare! Desi fapta israelienilor, de a „sparge” emailul unui oficial roman, Kovesi, este mult mai grava decit „spargerea” unui email privat al persoanei private Hillary Clinton, fie ea chiar Candidata la Presedintia Americii!!!

E clar ca Preoteasa Hillary s-a suparat rau pe Guccifer iar Justitia Romana s-a executat ca la ordin! Ce ne facem daca iese Trump?! O sa il declare ai nostri Justitiabili, EROU pe Guccifer?! – nasul.tv

Urmariti va rog si:

Cazul hackerului Guciffer(Marcel Lazar), erou national al Romaniei! Evreica bisexuala Hillary Clinton, fosta amanta a evreicei Nuland, parte a unui cult satanic!

Publicitate

4 gânduri despre &8222;INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE CU MARCEL LAZAR(GUCCIFER) – „ILLUMINATI RESPONSABILI PENTRU 500 DE MILIOANE DE MORTI DE 60 DE ANI INCOACE”&8221;

 1. Fi atent aici: saptamana trecuta ma intalnesc cu un potential partener si imi spune ca amicul lui,fost patron Romstrade, a primit vizita neoficiala a lui Merkel pe cand avea Blue Air la sediul din Jilava,IF.
  Tipul a asfaltat aeroportul de la Bacau din banii UE in valoare de 6 mil euro,bani cu care in mod firesc trebuia sa asfalteze Baneasa.
  Ptr ca a tras banii din fonduri,a existat un raport automat la care conducatorii statelor UE au acces direct.Aceeasi suma de bani a primit-o a 2a zi de la CNADNR ptr ca statul era dator Romstrade.

  Aeroportul de la Adunatii Copaceni era gandit de patronul Romstrade si Blue-Air ca fiind unul privat. Ce crezi ca i-a spus Merkel mafiotului nostru ?
  Sa vanda Blue-Air ptr ca a furat din banii UE.
  Si nu a vrut iar Merkel i-a dat o saptamana sa o faca.

  Fix la 7 zile conu’ Nelu Iordache a fost arestat.
  Si stii de ce ?
  Ptr ca Merkel detine Lufthansa si deranja coridorul pe care Blue-Air s-ar fi dezvoltat caci avea acces la 3 aeroporturi din RO.

  Coane…estem firimituri pe langa vrajmasii astia ai RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s