Tentativa de asasinat impotriva lui Donald Trump!!!

Cum spuneam in articolul:

Ii calca Donald Trump pe urmele lui John F. Kennedy? Donald Trump: „Suntem condusi de o mana de globalisti, asta este realitatea, voi o stiti, ei o stiu, eu o stiu, aproape toata lumea o stie…”,

daca Trump castiga alegerile si e om curat, e foarte posibil sa asistam la un nou presedinte american asasinat, iar sondajele nepapusaresti il dau invingator detasat: http://www.infowars.com/market-indicator-gives-trump-an-86-chance-of-winning-the-election/ .

Dar aceasta este doar una dintre variante prin care papusarii pot scapa de Trump, in cazul in care nu pot fura cat trebuie la alegerile de marti, alta ar fi sa o areseze pe marioneta Hillary si sa amane alegerile pentru inca 6 luni, timp in care Obama ar ramane presedinte. Perioada in care papusarii ar grabi pornirea razboiului global dorit, acesta fiind de fapt telul lor odata cu instalarea lui Hillary Clinton: Ce ar putea urma odata cu instalarea lui Hillary Clinton in fruntea Americii!!!

Deci lucrurile par tot mai complicate, interesant de urmarit ce va urma in orele urmatoare.

Publicitate

6 gânduri despre &8222;Tentativa de asasinat impotriva lui Donald Trump!!!&8221;

 1. Frate,ai ajuns dependent de scenarii.
  Planul e simplu…Donald Duck devine presedinte,Clintonela mana lui dreapta.Donald e de fatada iar dna ill e de fapt omul din umbra care face totul.

  Amandoi sunt prieteni buni si au relatii stranse,frecventeaza aceleasi cercuri.Jocurile sunt facute,mai sunt cateva zile pana se vadeste totul.
  Luand in calcul si elementul surpriza…ptr noi (mu si ptr ei) putem vedea o rasturnare de evenimente.

  Revin cu intrebarea: pe cine votam ?
  Pe Donald Duck (fata palida) sau pe hILL (omul bolnav la propriu si la figurat) ?

  Este un moment identic cu ceeace a fost in RO in anul 2000 cand am avut de ales intre Ilici Iliescu si Corneliu Vadim Tudor.
  Si prostimea in loc sa amendeze prin anularea votului (punand stampila pe amandoi) au votat pe Tov Iliescu.
  Sa ne rugam ptr anandoi…unul dus dincolo iar altul inca in viata.

  Caci asa ne spune Hristos Dumnezeu…ce raspltata ai daca te rogi ptr cei ce-i iubesti? Sa te rogi ptr vrajmasii tai ca plata sa fie multa si mare on Ceruri.
  Cine are ochi de vazut sa VADA.

  • Draga Teo, vad ca tu faci scenarii, nu eu. 🙂 Clintonela nu e mana dreapta, aia daca se intampla printr-o minune sa nu castige, e terminata din toate punctele de vedere. Iar comparatia ca e la fel ca atunci la noi cu Iliescu si Vadim, iara o consider gresita. Vadim nu era din aceasi clica cu Iliescu, atunci a fost prima mare gresala a romanilor, restul a venit ca un lant. Nu ai raspuns, locuiesti in SUA, sau nu?

 2. La o analiza ATENTA a celor 5min se vede cum Donald Duck iese in fata auditoriului si rosteste cateva cuvinte.
  Isi pune mana la frunte tip pod ptr a vedea ceea ce se „intampla” in sala.Un zumzet razbate si 3 baieti in costum CICA il protejeaza pe Duck sa iasa din sala.

  De aici trag urmatoarele intrebari:
  1. UNDE e asasinul ?
  2. Daca e „asasin” (caci asa e titlul) ce arma poarta ?
  3. Daca era asasin in sala,de ce Serviciul Secret nu il scoate prin spatele locului unde Duck tinea discursul ci il expune pe toata lungimea din partea dreapta a prezidiului. Un asasin avea tot timpul sa IMPUSTE cei 3 membri ai S.S. si pe mac-mac Duck.
  4. In ce directie este dus asasinul ?
  5. De ce Duck se intoarce conform celui ce iese la rampa pe final de film ?
  6. Cum se asigura S.S. ca in sala nu mai exista alti „asasini” ?

  E un scenariu ieftin pus la cale de Duck si S.S. ptr a-i creste procentul de reusita la alegeri.
  E o marlanie mai ieftina decat mizeria din Bucuresti.
  Daaa….”tentativa de asasinat”.
  Nu cumva era de…asanat ?

 3. Nu stiu daca am mai recomandat cartea asta pana acum, dar tocmai a aparut un articol pe aceasta tema si mi-am adus aminte de ea.

  Rules for Radicals

  Dă clic pentru a accesa Rules_for_Radicals.pdf

  Hillary Clinton, Saul Alinsky and Lucifer, explained
  https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/07/20/hillary-clinton-saul-alinsky-and-lucifer-explained/

  SAUL ALINSKY mentorul lui Hillary Clinton avea un mare cult pentru LUCIFER: „PRIMUL RADICAL cunoscut omului care s-a răzvrătit împotriva ‘Establishmentului’ și a făcut-o atât de eficient încât el cel puțin și-a câștigat propriul regat, a fost LUCIFER”.
  http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=889423&title=saul-alinsky-mentorul-lui-hillary-clinton-avea-un-mare-cult-pentru-lucifer-primul-radical-cunoscut-omului-care-s-a-razvratit-impotriva-establishmentului-si-a-facut-o-atat-de-eficient-incat-el-cel-putin-si-a-castigat-propriul-regat-a-fost-lucifer-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s