Mugur Vasiliu – România în europubelă

Urmariti va rog si:

Mugur Vasiliu despre MIGRATORII care ar urma sa vina in Romania

7 gânduri despre &8222;Mugur Vasiliu – România în europubelă&8221;

  • Acum, ca englezii au votat „OUT” – deci n-or sa mai contribuie cu fonduri la „eu” – ar trebui ca lefurile politicienilor din parlamentul european si din comisia europeana, SA SCADA!

   Iar cei care-au tinut – cu de-a sila – tarile-n „ue”, sa fir trimisi la inchisoare.

   Doamne-ajuta!

 1. Tablourile Martirilor din închisorile comuniste, scoase dintr-o Expoziţie la ordinul canliei bolsevice alexandru florian -bulibasa de la institutul excrocului international wiesel -platit din banii poporului roman.

  Ultimele victime ale Legii 217/2015 sînt patru martiri ai închisorilor comuniste: Mircea Vulcănescu, Radu Gyr, Valeriu Gafencu şi Costache Oprişan, ale căror portrete au fost scoase din expoziţia Silviei Radu la numai două zile de la vernisajul la care au participat Radu Boroianu, directorul ICR, şi actorul Dan Puric.

  Mircea Vulcănescu, Radu Gy, Valeriu Gafencu, Costache Oprişan

  Jurnalistul Victor Roncea a contactat-o pe Silvia Radu, autoarea expoziţiei, care i-a declarat: „O singură dată am mai fost cenzurată în întreaga mea viaţă artistică: pe vremea comuniştilor, de Tamara Dobrin, care mi-a eliminat lucrarea, dintr-o expoziţie de grup”. Despre scoaterea tablourilor din expoziţie, Silvia Radu a spus: „Cu cât vor fi mai atacaţi cu atât vor lumina mai mult pe cerul românesc”!

  Operaţiunea aceasta de cenzură, care pune din nou sub semnul întrebării Legea 217/2015, iniţiată de Crin Antonescu, se pare că s-a făcut la intervenţia lui Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, cel care, pentru că este fiul ideologului stalinist Radu Florian, în memoria tatălui său, ar trebui să fie mai rezervat atunci cînd face apologia justiţiei din anii ‘50!

  Faţă de acest gest incalificabil de cenzură, întrucît este vorba despre unii dintre cei mai mari martiri ai României, aşteptăm reacţia prim-ministrului Dacian Cioloş, căci Institutul „Elie Wiesel” este chiar în subordinea Secretariatului General al Guvernului, la fel ca şi Institutul Cultural Român (ICR)! Or, dacă Radu Boroianu, directorul ICR, a fost cel care a inaugurat expoziţia, este absurd ca altă instituţie guvernamentală s-o cenzureze în numele unor sentinţe date de Tribunalele Poporului din perioada stalinistă, care au avut ca urmare distrugerea intelectualităţii româneşti!

  http://www.cotidianul.ro/tablourile-martirilor-din-inchisorile-comuniste-au-fost-scoase-dintr-o-expozitie-275880/

 2. Cat de nemernic acest TAPALAGA!!!!!!-chiar cum ai ajuns de te-ai pierdut mintile in halul asta?
  Deci toti care-i consideram intelectuali,chiar si cei din generatia trecuta ca dl. Plesu dar acum acesti mucosi din noile generatii si-au dat mana cu dusmanii acestei TARI-POPOR pentru „pozitia lor”?
  Acum sa aflu de dl. Moise Guran ca are o parere buna despre aceste zdrente corupte de soros,deci era normal sa-mi stearga comentariile cu indemnul la instaurarea CONSTITUTIEI MERITOCRATE.Am observat ca toti cei care se infrupta ca porcii din GALEATA CU LATURI a lui soros au ajuns ca porcii, -o sa faceti implozie-.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s