Creștinii din Suedia, sub teroarea ISIS. Casele le sunt însemnate cu ”N” de la Nazarineanul, clădirile sunt desenate cu mesajul: Convertiți-vă sau muriți! Califatul este aici!

Creștinofobia și terorismul islamic sunt cele două fațete ale aceleiași medalii: aceea a intoleranței. În Suedia, casele creștinilor sunt marcate cu ”N” , de la Nazarineanul.

Creștinii asirieni din orașul suedez din Goteborg sunt terifiați, după ce mai multe mesaje de amenințare graffitti au apărut pe zidurile unor clădiri din oraș, iar pe casele lor a fost scris cu vopsea litera ”N!”, de la Iisus Nazarineanul.

„Convertiți-vă sau muriți” și „Califatul este aici”, sunt mesajele pe care creștinii le-au găsit pe casele sau magazinele pe care le dețin în oraș, relatează presa suedeza, citată de ziarul italian Il Giornale.

Mesajele respective erau însoțite de logo-ul ISIS. Markus Samuelsson s-a trezit într-o dimineață că pe restaurantul său au fost inscripționate toate  aceste amenințări. De asemenea, apărea și litera „N” în arabă,  semn folosit în Siria, prin care luptătorii ISIS sunt îndrumați spre casele creștinilor. Dar și in orașul irakian Mossul, unde se află o importantă comunitate creștină.

Asirienii au fost, în ultimele luni, victimele violențelor jihadiștilor ISIS. În luna august,  250 de asirieni au fost răpiți din Qaryatain, Siria, iar mănăstirea le-a fost demolată.

La începutul acestei săptămâni, Departamentul de Stat al SUA a publicat un raport în care detalia modul în care ISIS a lansat o vastă campanie de atacuri, în ultimul an, împotriva unor grupuri religioase. În teritoriile pe care ISIS le-a cucerit, dându-le denumirea de ”Califat”, jihadiștii au forțat unele dintre cele mai vechi comunități creștine să se convertească, obligându-le să plătească taxe, în contrar fiind uciși. – social-media-romania.eu

Urmariti va rog si urmatoarele video-uri cu alte nenorociri provocate de musulamni in Suedia:

Oare așa se vor comporta si în România cei 25 000 de imigranți care se aude ca ne vor fi repartizati si pentru care autoritatile romane au aranjat deja sa le ofere feicaruia cate 1.185 lei pentru sezonul rece si  1.117 de lei pentru sezonul cald, la care se adauga si cazarea gratuita?

Tot ce trebuie sa stiti despre migratia masiva din ultima vreme, puteti afla citind articolele de la categoria: Criza imigrantilor

10 gânduri despre &8222;Creștinii din Suedia, sub teroarea ISIS. Casele le sunt însemnate cu ”N” de la Nazarineanul, clădirile sunt desenate cu mesajul: Convertiți-vă sau muriți! Califatul este aici!&8221;

 1. pai este corect sa le dea statul Roman la” musafirii astia nepostiti” 1185 ron si in tara sunt mii de pensionari care au pensia jumatate sin suma asta sau mai putin de jumatate ??????????????
  Sa ai ia de suflet pe acesti „musafiri nepoftiti” tarile arabe bogate nu sa vina in europa.

 2. Oare cineva cu un creier nealterat,a putut sa creada ca ceea ce au spus tradatorii nostrii de tara referitoare la nr. de refugiati ca va fi doar de 1700,chiar nu realizati nici acum manipularea lor la adresa poporului?Ei au spus aceasta cifra sa fie siguri de voturile voastre si sa dea vina pe merkel,”noi nu am vrut sa acceptam chiar deloc emigranti dar nu am avut incotro”.Ma intreb cum a putut ORBAN si zdrentele noastre nu?
  CORECT ce spune dl.general CHELARU,NU TREBUIE sa amestecam niste echipe din sport cu nationalitatea UNUI POPOR.IDENTITATEA NOASTRA GENETICA A FOST INGROPATA IN MOD BRUTAL DE EVREI SI AJUTATI DE TOTI TRADATORII CARE AU FOST PUSI LA GUVERNAREA ACESTEI TARI DE_A LUNGUL SECOLELOR TOT DE EVREI.Evident ca este mana AMERICANILOR NEOCONI, EI VOR SA DOMINE OMENIREA,VOR SA DISTRUGA EUROPA SA CREEZE REVOLTE ASA CUM AU PROCEDAT CU TARILE ARABE,UCRAINA.
  Daca merkel crede ca va scapa de pedeapsa capitala facand jocul americanoizilor si distrugand Europa se inseala.DA,asa este vor sa distruga VALOAREA INDIVIZILOR care pot fi capabili sa conteste NOM.
  POPORUL NOSTRU este atat de prostit ,culmea de toti LEFEGII care sunt platiti de CIA,MOSAD,si nu-i intereseaza unde si ce va ajunge acest popor,aceasta tara,dar nicio grija,sunt sigura ca vor plati.

  • Poporul roman ,de 24 de ani,nu-i condus de nimeni-in sensul bun ,sanatos de a conduce.Nu are cap.Am putea chiar spune ca e decapitat!De aceea pare ca doarme,ca e ignorant,nepasator,haotic.Parca nici nu mai stie de el…Un popor imbracat care de mii de ani era in straie albe si cu cruci cusute pe ele,un popor obsadat-in sensul preabun,mintuitor,-de Cruce.Poporul acesta vedea totul prin Cruce.Acum,unora le e rusine sa se insemneze cu sfinta si de viata datatoare cruce.De aceea moare-ca accepta sa uite cine este.Isi uita pina la pierdere identitatea.
   Cei ce se rusineaza de propria identitate- si-o schimba oportunist-e tot o pieire, o sinucidere.Ceilalti,daca nu lupta,se sting,marginalizati,saraciti,bolnavi,saraci.
   Bietul popor al Maicii Domnului!Cit e de batjocorit,jefuit si umilit de pacalicii sadici care ii doresc moartea si care il conduc la prapasie,mintindu-l ca-i va fi mai bine!
   Singurul caruia ii pasa de noi ,care ne conduce ,iubindu-ne,dar respectindu-ne vointa, este Hristos.Iar lighioanele care se prefac ca ne conduc,se strafuiesc pe toate caile sa desparta pe romani de Hristos si de Ortodoxie.Este ceea ce ne salveaza,ne mentine in viata.Hristos si dreapta Lui credinta fac parte imanent din genetica noastra,din traditia noastra ,din identitatea noastra!
   Vom supravietui.Ca marurisitori ai ADEVARULUI.In cer.Alta cale nu ne mai lasa stapinii lumii ,nu putem decit in sus sa mai mergem- drumul ascendent,catre Cer.
   Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s