Au ridicat chinezii pretentii teritoriale americanilor pentru a sterge din uriasa datorie pe care SUA o are catre China?

Pana acum, autoritatile chineze s-au aratat interesate de teritorii atat in zona Tibetului, in sudul Asiei, in Marea Chinei, dar si fata de anumite teritorii ale Federatiei Ruse. Cu Rusia de altfel chiar au avut loc si discutii la nivel oficial despre unele teritorii din extremul Orient.

Socant! China poate cere teritorii ale SUA ca plata pentru datoriile uriase ale americanilor

Potrivit worldtruth.tv, autoritatile de la Beijing ar fi inaintat o propunere Statelor Unite ale Americii in anul 2009, in care s-au aratat de acord sa stearga datorii de peste 1000 de miliarde (un trilion) de dolari  SUA iar in schimb sa primeasca actiuni, astfel incat China ar fi ajuns sa detina afaceri importante in SUA, portiuni din infrastructura SUA si … terenuri de mare valoare, toate cu o garanție din partea guvernului SUA împotriva pierderii.

Yu Qiao, profesor de economie la Scoala de Politici Publice si Management de la Universitatea din Beijing Tsighua, a propus, în 2009, un plan prin care guvernul SUA urma sa garanteze investițiile străine în Statele Unite.

Cu toate ca autoritatile SUA au negat si continua sa nege ca au existat asemenea propuneri, exista informatii conform carora Bank of China, banca centrală a Chinei, a continuat „neoficial” cu planul de a converti  datoria SUA în acțiuni deținute de China în SUA, in diferite afaceri din diverse sectoare ale economiei. Administrația Obama, în cadrul planului, ar urma sa acorde o garanție financiară ca un stimulent pentru China pentru converti datoria SUA în investiții cu capital chinez direct. China va avea dreptul de proprietate asupra societăților de succes din SUA, asupra proiectelor de infrastructură cu potențial profitabil  și asupra proprietatilor imobiliare de mare valoare din SUA, mai adauga cei de la worldtruth.tv. Daca situatia este asa cum o descriu cei de la worldtruth.tv, atunci trebuie sa ne pregatim cumva pe viitor pentru aparitia pe continetul nord american  a „United States of China„? In ritmul in care SUA acumuleaza datorii de speriat sunt posibile intr-adevar multe scenarii pe care pana acum le-ai fi crezut demne de filme SF. – glasul.info

E greu de crezut ca SUA va ceda fizic din teritorile sale, dar din punct de vedere al cedarii de control economic asupara unor zone totul e posibil.

Urmariti va rog si:

Video. A cumparat Familia Dragon FMI-ul si Banca Federeala Americana?

Iar despre situatia economica dezastruaza in care se gaseste SUA si falimentul inevitabil spre care se indreapta, puteti citi la categoria: Criza economica

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Au ridicat chinezii pretentii teritoriale americanilor pentru a sterge din uriasa datorie pe care SUA o are catre China?&8221;

 1. Cum poate sa creada cineva ca SUA va ceda 1mm2 din teritoriul lor,cand ei isi fac baze militare peste tot in lume pregatindu-se pentru NOM?Daca spune cineva ca SUA ar fi acceptat este o mare gogolita,nici copii nu mai cred asemenea bazme.

 2. Sper ca guvernul chinez nu este asa de naiv sa creada in „garantatia”oferita de americani.Ei nu stiu cine conduce SUA?

 3. Nu-i nimic , ce daca „ei stiu cine conduce SUA ?. China este o putere mondiala atat din punct de vedere economic , cat si militar . Apoi , poporul chinez este bine educat , mult unit , numeros fata de SUA (un miliard si doua sute de milioane de chinezi , fata de in jur de 360 de milioane de americani , prostiti , spalati bine pe creier , usor de manipulat . China are ISTORIE , sunt luptatori neinfricati pana la fanatism , pt interesul propriu , iar americanii sunt dezorientati carora li s-a bagat frica in ei cu carul de catre Sistem , multi sunt cipati cu implant si dirijati ca si robotii , un popor pierdut si fara nicio ISTORIE , practic o adunatura de natii , care trag haisa care mai de care .
  SUA cauta sa distruga istoria tuturor popoarelor , tocmai pentru ca ei sunt o adunatura .
  Sunt popoare „pur sange „precum cele asiatice , arabe , chiar si tarile europene , precum nemtii si altele unde predomina natiunile de veacuri , iar satanistii vor sa faca un ghiveci de popoare , ca un Turnul Babel , sa poata fi supusi mai usor .
  Se spune in unele Epistolii ca , spre sfarsit , va domina rasa galbena , probabil , asiaticii .
  Nu-i o bucurie nici cu acestia , pentru ca sunt pagani budisti ,Karmisti , Hindusi , niste extra-rataciti si ii va inghiti Antihrist foarte usor , dar ce este bine la ei , este ca isi respecta neamul si nu sunt supusi SUA iar bogatiile lor , le apartin , nu s-au vandut , nu au politicieni hoti , corupti , interlopi , vanzatori de neam si tara si nici slugi ale Americii , ceea ce ii face sa fie respectati .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s