Video. Putin a distrus 10 ani de truda a SUA in incercarea de eliminare a lui Bashar al-Assad! Întregul conflict sirian în 11 minute!

Urmariti va rog si:

„Misiunea indeplinita” a lui Trump este pana pana la urma doar Cantecul de Lebada al SUA dupa multi ani de dominatie in Orientul Mijlociu

Urmariti va rog cu atentie si celelalte subiecte de de la categoriile: Al treilea razboi mondial si  Siria

3 gânduri despre &8222;Video. Putin a distrus 10 ani de truda a SUA in incercarea de eliminare a lui Bashar al-Assad! Întregul conflict sirian în 11 minute!&8221;

 1. Draga Admin,

  Daca tot ai reluat munca pe blog, te rog respecta-ti cititorii. Clipul prezentat este propaganda pura. Sigur ca pe fond este adevarat ca rusii au abordat corect lupta antiterorista si ca de fapt teroristii sunt mai degraba marile puteri care au instrumentat conflictele in intreaga zona insa adevarul se marturiseste altfel. Propaganda este facuta cu mijloace specifice si ia o parte din libertatea oamenilor la care ajunge.

  Felicitari pentru munca depusa, spor in continuare si sper ca mica mea observatie sa fie primita constructiv.

  • Imi pare rau, dar nu e propaganda, sunt fapte clare. Adica, daca prezint un adevar in care este implicata Rusia, inseamna ca e propaganda? Rusia nu poate sa faca lucruri bune? Nu inteleg unde e propaganda!!!

   • Este un montaj de 10 min din care 7 sunt un colaj ce prezinta faptele rusilor intr-un stil emo care, sa fim sinceri, este cuceritor. Ca atare, se recomanda rusilor si in special soldatilor rusi pentru imbarbatare.

    Stirile au nevoie de o prezentare limpede, echilibrata, lipsita de emotie astfel incat sa favorizeze o gandire limpede si o analiza critica. Intelegi diferenta.

    Iti spun lucrurile acestea pentru ca-ti apreciez munca si ma bucur ca ai reluat-o. Ai maturitate in gandire ceea ce lipseste multor intreprinzatori din zona bloggerilor antisistem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s