DOMNULE MARIONETA IOHANNIS SI EU SUNT „FANATIC RELIGIOS”!!!

Când tăcea mai mult, spunea mai puține prostii. Dar băieții care l-au împins în față și-au dat seama că, în ritmul ăsta, ar fi nevoie de două mandate doar ca să debiteze toate temele trasate, darmite să le și execute. Ceea ce și pentru ei era prea mult. Până atunci, expira Cioloș și se făcea țăndări UE.

Or, după Brexit, la Berlin s-a decis că e nevoie schnell de tot de mai mult integrare, chiar și cu anasâna, că altfel se duce euro-șandramaua de râpă.

Așa că i-au pus profesori de vorbire și imagine care să-l bage pe neamț în viteză.

Și omul a început să turuie de s-a șocat și Sibiul, mai rău ca la ursuleț. «Nu e ăsta Klaus al nost’, care zicea „Guten” când pleca de la Turnul Sfatului și „Tag” când ajungea la Podul Minciunilor?»

Sfielnicul Iohannis de odinioară, care căuta cu lumânarea liturghiile ortodoxe și anturajul ierarhilor BOR, adormindu-le vigilența cu tirade ecumeniste, și-a dat brusc arama de Bruxelles pe față.

A fost un atac fulgerător. Năucitor. Au trebuit câteva ore pentru a apărea primele reacții. Președintele României tocmai acuzase de „fanatism religios” trei milioane de români. Potrivit declarației publice a lui Iohannis, nici mai mult, nici mai puțin decât unul din șase români este fanatic religios. Adică este pus alături de jihadiști, de descăpățânătorii de la ISIS, de satrapii de la Boko Haram sau de talibani.

Pentru a nu exista nici o îndoială, reproduc cu copy – paste, declarația lui Iohannis despre inițiativa a trei milioane de români de a modifica Constituția, în sensul ca ea să prevadă că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie.

„În chestiunea modificării Constituţiei încă nu este rândul meu să mă exprim, va veni puţin mai încolo rândul meu (…) Eu cred că trebuie să revenim la ceea ce se numeşte toleranţă şi la acceptarea celuilalt, acceptarea celuilalt cu bune şi rele. Nu suntem toţi la fel, nu toate grupurile etnice şi toate grupurile religioase sunt la fel. Este greşit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios şi a solicitărilor ultimative, eu nu cred în ele şi nu le sprijin, eu sunt adeptul toleranţei, încrederii şi deschiderii către celălalt.”

Să constatăm mai întâi că Iohannis, deși susține că nu a venit rândul lui să se exprime, tocmai asta face: se exprimă. Și o face punând o etichetă infamantă ca un scuipat în ochi asupra unui grup de trei milioane de oameni, care și-au exercitat un drept constituțional: „fanatici religioși”, autori ai unei „solicitări ultimative”.

Acum trei luni de zile, pe 20 iulie, Curtea Constituțională decidea (în unanimitate) că, dimpotrivă, inițiativa Coaliției pentru Familie este perfect constituțională. Iată ce declara atunci Valer Dorneanu, președintele CCR:

„Dreptul la căsătorie, deocamdată în România, nu este consacrat constituţional sau prin altă lege ca un drept fundamental. Legislaţia europeană cu privire la aceasta recomandă o largheţe a statelor, le dă o marjă de suveranitate să se pronunţe dacă admit sau nu căsătoria între cupluri de acelaşi sex. De asemenea, nu este încălcat nici conceptul de viaţă de familie, pentru că acesta este mult mai larg decât sfera căsătoriei, decât relaţiile dintre viitorii soţi. Cuprinde relaţiile cu copii, cu rudele, defineşte care sunt obligaţiile acestora, legăturile de rudenie. Deci nici din punctul acesta de vedere nu s-a putut reţine că s-ar fi încălcat acest drept.”

Apoi, pentru că Parlamentul urmează să ia în dezbatere inițiativa de modificare a Constituției, Iohannis se antepronunță. Și încearcă în mod evident să influențeze votul.

Iată că neamțul calm și tărăgănat de odinioară, care se pretindea ar-bi-tru e-chi-dis-tant, devine brusc un jucător mai pătimaș decât predecesorul său.

Ce l-a schimbat pe Iohannis peste noapte nu e greu de ghicit. „Agenda gay” a Bruxelles-ului nu este una benevolă, în ciuda afirmațiilor contrare, care susțin că rezolvarea problemei rămâne la latitudinea fiecărei țări membre în parte. În realitate, lucrurile nu stau nici pe departe așa: nimeni nu se impacientează dacă lucrurile mai întârzie, trenează. O bruscare ar risca să atragă resentimentele populațiilor față de liderii de la Bruxelles, care și așa nu sunt foarte simpatici. Se speră că, mai devreme sau mai târziu, bombardamentul cu „Corectitudine Politică” își va face efectul și situația se va „coace” din punct de vedere ideologic, iar „agenda” se va rezolva de la sine.

Când, însă, o țară dorește să tranșeze chestiunea pentru mulți ani de-acum încolo, într-un sens invers decât cel dorit de Juncker, Merkel, Hollande și compania, atunci se declanșează toate sistemele de alarmă, se pun în mișcare toate pârghiile de influență. Se lasă deoparte toate mănușile, se leapădă aparențele, se pune mâna pe măciucă.

Vedem ce trăsnete și-au atras Budapesta sau Polonia, pentru îndrăzneala de a fi ieșit de pe șinele impuse de UE. Nu mai vorbim de Londra.

În fine, inițiativa Coaliției pentru Familie mai reprezintă un pericol grav pentru „establishment”-ul european: ea a solicitat convocarea unui referendum. Or, mai ales după Brexit, doar simpla rostire a cuvântului ridică perii în capul Bruxelles-ului.

S-a mers până acolo, încât liderii europeni (inclusiv președintele Comisiei Europene) au afirmat fățiș că poporul de rând nu știe ce e bine pentru el și de aceea „binele” trebuie să-i fie impus de conducătorii săi.

Iohannis și Cioloș au fost parașutați pentru a ne impune  acest „bine” european. Și sunt gata să recurgă la orice mijloace pentru asta.

Miercuri seara, când Iohannis a acuzat trei milioane de români de fanatism religios, zâmbetul lătăreț i-a înghețat într-un rânjet prevestitor de represalii pentru oricine va îndrăzni să miște în front.

Pentru a face economie sistemului și a-l scuti de eforturi logistice, folosesc această ocazie și mă autodenunț: sunt fanatic religios! – m.evz.ro

Dar oare la ce ne puteam astepta de la un criminal pus in fruntea tarii de iudeo-masoni, special pentru distrugerea identitatatii acestei natiuni?

Despre acest personaj nociv puteti citi mai multe in articolele de mai jos:

6 gânduri despre &8222;DOMNULE MARIONETA IOHANNIS SI EU SUNT „FANATIC RELIGIOS”!!!&8221;

  1. REPET !! Sper sa ne fi TREZIT mai multi !!!

    Werner Iohan ,Base gaozarul si americanii…ptr toti cetatenii europeni…ha!ha!ha!

    Acesti doi presedinti antiromani ptr asta au fost aruncati in joc de catre papusile papusarilor -CIA,care a subordonat demult SRI si SIE romanesc.Tot pa aceasta lume e un razboi nevazut al serviciilor de spionaj (mossad,cia,fsb,gru,scotland yard etc,etc).Orice razboi care se va produce si fiti siguri ca se va produce ,doar goimii cei mai indoctrinati in europenismele de la televizor spun ca bat campii cei care incearca sa anticipeze ceea ce va fi,se va duce cu echipament militar greu si foarte greu + bineinteles echipamentul secret si ultrasecret+armamentul experimental care trebuie folosit direct pa goimi ,ca altfel nu poti sti cati goimi omori odata. De la descoperirea metalelor rare (de vreo 250 de ani maxim) tot ce s-a facut pa lumea asta a fost doar si numai investit in armament ,bineinteles ptr a se omora cat mai multi dintre noi odata.Da dragi cetateni ,nu e deloc european ,nici crestin poate sa vorbim pa sleau (ca doar nu suntem anti jidani sau anti semiluni sau anti episcopul episcopilor = inainte mergatorul tata al dracilor-Papa ) ,dar aceste lucruri sunt reale.Depinde cat am fost de inarmati si cat mai au de gand sa ne inarmeze acesti sinceri aliati(ha!ha!ha!) Nato= SUA (da ma sclavilor SUA = 80% capacitatea umana , economica si de echipament militar al N.A.T.O) .Celelalte procente sunt cei mai mari lingai ai jidanilor si indoctrinati ai lor , precum: Canada,Australia, Uk si unii parteneri precum Arabia Saudita ,Israel (americanii le-au facut cadou sistemul de aparare antiaerian numit Iron Dome ,pa tehnologie Aegis). Cand acesti pacifisti ( N.A.T.O) se vor pozitiona strategic pa linia Romania –Ukraina( in Europa mai ales) probabil ca vor trage ei primii in ruskies si vor da vina prin teveurile evreiesti si cu ajutorul C.I.A din zona baltica ,pe ….bineinteles, rusi.
    Atentie! Mamaliga romaneasca Klaus Werner si Iohan are de gand sa porneasca ( la indemnul american bineinteles) macelul ,iar apoi sa o stearga englezeste cu avionul de tip Air Force One ,care tot se grabeste sa-l achizitioneze ptr el si luterana sa partenera civila -doamna Iohan…. Spre buncarul pa care considera ca il merita de la jidanii care vor juca sah si vor paria pa cati goimi vor mai prinde asa zisa noua ordine …medievala si cipurile lor RFID.
    Da domnilor in toate zonele tarii (mai masiv pa partea Costanta pana la Suceava si Botosani) de vreun an sau un an jumatate minim, Romania este inarmata de partenerul(a) sau strategic si mult iubitorul de romani =poporul american (hahaha) : uurraaa!! Uuurrraaaa!! Pute-ti observa si exercitiile militare aeriene ca s-au indesit sau puteti vedea pa net fel de fel de filmari ai diferitor romanei cu trenurile care cara tancurile Abrhams prin Romanica.Da ,teveurile care ne ,,apara de minciuni ‘’si ne relateaza doar adevarul(ha!ha!ha!) ,daca mai au loc p-an grilele lor ultraintelectuale si interesant conturate ,sa ne relateze (maxim 60 de secunde) despre o asemenea stire ,ne vor MANIPULA ordinar pa toti GOIMII spunandu-ne ca sunt ptr anumite operatiuni de pace si sunt doar ptr antrenament ,dupa care ele pleaca de pe teritoriul marilor cetateni europeni ai Romaniei.Poate ca pleaca ,dar pleaca 10% din cate vin ,doar ptr a vedea si crede PROSTII.
    Am inceput prin a spune de C.I.A si alte servicii de curatire a goimilor din lume ,deoarece se vede doar cu un singur ochi (ha!ha!ha!) cum prin plantarea lesbiancei Kovesi =femeia barbat de catre C.I.A in fruntea …uuuaau!!! ….Justice League din Romania ,lesbianca a fabricat dosare pa baza de ascultari ale …serviciilor ma europenilor , la toate categoriile reprezentative ale mafiei ,dar pana la urma ai mafiei romanesti ,arestand orice bruma de opozitie antiamericana sau anti jidana din Romania.Asa au eliminat orice microsansa a Romaniei de a se mai putea vreodata deplasa sau telefona la Moscova ptr o eventuala iertare sau negociere cu vecinii si verii vitregi -rusii ,care ne urasc si ei ( poate nu ca si jidanii fascisti).Rusii fiind si ei imbatati de 100 de ani cu vodka sunt usor de manipulate si folosit.
    Domnilor ca sa darami lumea de arama creata de elitele sioniste la ordinul dracului este necesar doar si numai de a te trezi la realitate si a nu considera ca romanii vor fi atacati psihologic si pregatiti ptr cipuire sau noua ordine mondiala, pe aceleasi cai ca si occidentalii.
    Mare greseala este sa credem ca elitele ne vor indoctrina si insemna ca si pa englezi,suedezi sau americani.Ei stiu ca romanii ortodocsi au mari sanse sa se trezeasca datorita multimii de preoti monahi ,pustnici si nu numai ,care se roaga din tot sufletul si pot oricand deveni marturisitori ptr a trezi gloata de cateva milioane de goimi romani ortodoxi.Cheia este Biserica Ortodoxa,ei trebuie sa spurce preotii slujitori ,care multi se inchina dintre ei ,tot la banii lui Lucifer.
    Va fi sigur razboi pa zona Marii Negre si Baltice cu Rusia in maxim 2-3 ani , care s-ar putea sa devina si mondial (actorii sunt aceiasi ca si in Razboiul Crimeiei). Dar poate va iesi Donald Trump in SUA presidente , iar totul va lua o alta turnura.
    Pumnul si randurile stranse dragilor !!! Suntem obligati prima data in viata noastra pamanteasca sa ne trezim din betia si hipnoza instituita de oculta satanista.
    Satan a creat lumea ca ceva total uimitor un imens uuuaaaaauuuuu!!! Ptr a ne minti singuri si a ravni doar la excursii ,pornografie si sodomie (paradisul pamantesc) .
    Cati dintre marii credinciosi ortodoxi pleaca capul in Biserica atunci cand preotul face rugaciune (ectenie) ptr cei chemati (catehumeni) – ,,cei chemati capetele domnului sa le plecati” si cati sunt ,,chemati”=sectanti,catolici etc,etc ??Multi merg mecanic ,fara sa inteleaga ceva din ce se intampla la Sfanta Liturghie si tot asa si in viata sa asa zisa Ortodoxa.Eu unul nu cred ca sunt 16,5 -17 milioane de ortodoxi in Romania.Ceva nu se leaga .Uitati-va peste tot cate adunari sectante , inclusiv catolice au aparut in Romania in ultimii 15-20 de ani! Tot asa e valabil si cu musulmanii.In orasele mari e plin de adoratori al- zeul zeiilor ,,Zeul Lunii = Allah”.DOAMNE AJUTA !!

  2. Lasa frate,ca nu fura 3.000.000 de fanatici.Sunt mult mai multi.Ma bucur ca se intampla asa,ma pregatesc zi dupa zi sa ma lupt cu vrajmasii.Deocamdata ma rog ptr ei.
    Vine si momentul nostru,al celor ce valorizeaza Cuvantul Domnului.Pana atunci,sa ne intarim intru Hristis Dumnezeu.

  3. un ticalos care declara din functia suprema in stat ca 3 milioane de romani sunt fanatici religios comite o insulta imensa la adresa poporului care il plateste si trebuie sa demisioneze IMEDIAT !!!

  4. Ce m-a intristat si m-a facut sa scriu un comentariu aici este faptul ca descopar cu suptoare cum persoane intelectuale, care potfi luate drept etalon, sustin doleantele comunitatii gay.Deoarece nu sm nici pe departe talentul jurnalistic necesar pentru a scrie un articol, m-ar bucura foarte mult daca cineva cu abilitati literare ar scrie un articol in care sa ceara urmatoarele explicatii celor ce arfi de acord cu casatoria persoanelor de acelasi sex. 1.Atractia sentimentala dintre doua persoane a fost intodeuna dictata de sentimentul de ocrotire pe care barbatul il ofera, iar femeia il cauta, precum si de sentimentul de intelegere afectiva , maternala, pecarefemeia il ofera instinctiv.Intrebarea ar fi cumarfunctiona acest lucru intr-o legatura gay. 2.Suntem ortodocsi sau catolici si fiecare crede mai mult sau mai putin, dar ce este important pentru a fi cu adevarat oameni este sa incercam a urma poruncile.Si cred ca nimeni nu ar putea contesta ca estede bun simt, sa nu furi, sa nu ucizi etc.Una din porunci spune cinsteste pe mama si pe tatal tau.Intrebarea logica ar ficare este mama sau tata? 3. Un copil, fetita, nu se va duce la tata sa-i ceara sa-i cumpere tampoane si nici baiatul la mama sa o invite la carciuma la o bere pentru ca are ceva pe suflet.Intrebare daca fetita este in cuplu de homo iar baiatul de lezby, cum rezolva problema? Sunt mult mai multe aspecte, dar m-am oprit la ce am crezut ca este mai important.Mi-ar place un astfel de articol scris de cineva cu mult mai multa vizibilitate decat mine!

    • Vin eu cu o incercare scurta de raspuns la intrebarea nr. 1:
      Homosexualitatea nu este o boala, nu este nici perversiune (ba intr-un fel este) ci mai mult ca orice este o forma DE POSESIE DEMONICA! Mai precis homosexualul este „gazda” unui duh de demon (si ajunge gazda raspunzand pozitiv ispitelor venite din partea demonului la nivelul mintii: adica demonul il minte „ce frumos e sa fii gay”, iar omul raspunde afirmativ acceptand curiozitatea; apoi incet-incet gandurile de la demon il macina din ce in ce mai mult, pana cand… ori se va opri la un contaxt sexual „de curiozitate”, ori va ajunte travestit sau transexual… sau cine stie!! unii ajung foarte departe).

      Atunci raspunsul la intrebarea 1 ar fi ca un barbat posedat de un duh de homosexualitate SE VA SIMTI FEMEIE!! Inclusiv va simti nevoia de protectie din partea altui barbat… exact ca si cand ar fi femeie! Iar celalalt, care ofera „protectia”, la randul lui posedat tot de acelasi duh de homosexualitate, se va simti atras de primul barbat ca de o femeie!

      Imaginile de mai jos ar trebui sa ilustreze destul de bine ce am scris (plus ca pare destul de evident care din cei doi este „femeia”):

      La intrebarea 2 nu am un raspuns ci o completare: Biblia afirma destul de clar, in Vechiul Testament, in Levitic 18 si Levitic 20, ca homosexulitatea ESTE UN LUCRU SCARBOS, iar in Noul Testament afirma si mai clar ca sodomitii nu vor mosteni cerul (deci vor ajunge in iad!!). Iar asta nu mai are legatura cu credinta ci CU JUDECATA DE APOI!!

Lasă un comentariu