Despre ipocriziile din discursurile Papei sustinute zilele acestea in SUA

Alte subiecte interesante despre ereticul Papă, puteti citi la categoria: Papa Francesco

6 gânduri despre &8222;Despre ipocriziile din discursurile Papei sustinute zilele acestea in SUA&8221;

 1. Eu sint ortodox ca si tine si cred ca este evident ca urmarsc evenimentele politice, mai ales din Nord America, in profunzime. Am urmarit foarte atent cuvintarea Papei, cu toate punctele expuse. Intrebarea mea catre tine ar fi: Ce ar fi trebuit sa spuna, in opinia ta si de ce este Papa eretic? Ce impact crezi ca a avut discursul lui, urmarit de peste 180 de state, printre care si Presedintele Putin? Sa nu ne hazardam in afirmatii pe care nu le putem sustine si sa gindim in continuare lumea ca o comunitate globalizata… http://www.alternativaromaniei.com

  • adriane, tu citesti dar nu pricepi nimic. Spui ce rea e migratia asta, pai tocmai asta se face din cauza globalizarii, care spui ca este atat de necesara. Globalizare mai inseamna tocami mixturile acestea de populatii, care duc la pierderea de identitate a statelor, de valori, de cultura, globalizarea de asemnea insemna pierderea suveranitatii si independentei statelor. Mai duce si la pierderea resurselor naturale, in special a tarilor mai mici. Cei mari spun asa, ce e al vostru, e si al nostru, dar ce e al nostru e numai al nostru. Globalizarea, ca sa integi si tu, este cel mai rau lucru care se putea inventa, dar a prins bine la naivi, foarte bine.
   Globalizarea mai inseamna, indatorarea statelor, toate statele au datorii imense in ziua de azi, din cauaza carora avem criza asta uriasa, datorii care totodata duc la pierderea suveranitatii statelor de care aminteam. Nu se poate sa faci datorii, cand stii ca nu le mai poti plati, e clar ca ramai dependent in felul acesta de cineva, dar si prostia asta a prins la naivi. Chiar stiai ca Romania a fost singura tara din lume care si-a platit toate datoriile? Motiv pentru care ne-au si matrasit marile puteri.
   Cat despre Papa, ori nu sti engleza, ori nu ai inteles ce a explicat omul acela in videoclip. Iar alte multe erezii ale Papei, poti gasi la categoria: Papa Francesco, am scris in postare. Deschide ochii adriane, ca din cauza gandirii de genul acesta, ne ducem naiba ca natie.

  • draga adrian, daca esti ortodox, spovedeste-te, posteste si mergi la o vecernie la un schit de-al nostru , undeva prin muntii Moldovei, sau la o Miezonoptica, sau la o Liturghie, apoi compara cu ce simti daca urmaresti o slujba la catolici si o sa intelegi imediat unde e harul si unde e erezia, ca se simte aproape fizic 🙂
   despre celelalte sute de argumente, mai vorbim, daca o sa mai ai nevoie, dar sunt pe yt explicate suficient

 2. Ortodoxia este adevarata credinta , Apostolica , neschimbata asa cum a lasat-o Hristos pe pamant si nu cum au schimbat-o toti de-a lungul veacurilor dupa cum au vrut muschii lor .
  De asta Papa e eretic dimpreuna cu toate cultele si religiile desprinse de Biserica Ortodoxa , adica de , Adevar .
  Ereziile Papilor :
  Adaosul Filioque ,
  Purgatoriul ,
  Primatul Papal
  Azimele (Sfanta Euharistie in Biserica Ortodoxa , este una din cele sapte taine , in care painea si vinul devin Trupul si Sangele Domnului , cu care ne Impartasim)
  In Catolicism , azimele sunt preluate de la evrei si nu reprezinta nimic , pentru catolici este doar un simbol pentru ca ei nu cred in prefacerea Darurilor .
  De aceea Papa este eretic cu toata gloata catolica la un loc .
  Faptul ca sunt multi catolici la nivel mondial , nu inseamna ca se si mantuiesc .Domnul spune:”Multi chemati , dar putini alesi”!Putin cred ca l-a ascultat doar sa se asigure ca nu-i scapa ceva in discurs legat de razboi , nicidecum nu-l interesa dogmele Catolicismului , pentru ca Putin este un ortodox traitor .

 3. buna observatia cu azimele, ca ar fi preluate de la evrei, nu stiam, insa am observat altceva, ce pare preluat tot de la evrei : papa are pe cap o tichie cam la fel cum au evreii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s