Sentimentul anti-american din interiorul Rusiei a crescut: 81 la sută dintre toți rușii au o părere negativă despre Statele Unite și doar 13 la sută au o părere pozitivă

Rușii vad Statele Unite ale Americii mult mai defavorabil astăzi, decât au făcut-o în timpul sfârșitul erei Războiului Rece. După cum veți citi mai jos, un uluitor 81 la sută dintre toți rușii au o parere negativa despre Statele Unite și doar 13 la suta au o parere pozitiva.

În toți anii când rușii au fost chestionati cu privire la atitudinile lor față de SUA, ei nu au fost niciodată atat de negativi. Dar desigur, americanii în general, nu au o parere negativa fata de poporul rus. Deci, de ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, totul se reduce la acțiunile administrației Obama. Poporul rus este convins că organizațiile din SUA au organizat, finanțat și înarmat rebelii care a rasturnat violent guvernul ucrainean ales în mod democratic. Și odată ce a fost răsturnat, administrația Obama i-a recunoscut imediat pe rebeli ca fiind guvernul legitim al Ucrainei. Și acum majoritatea rusilor sunt convinși că guvernul SUA încearcă să promoveze o revoluție similară în interiorul Rusiei. În ultimii ani, poporul rus a devenit din ce in ce mai naționalist și în acest moment vad cum SUA se amestec în treburile lor, si ii privesc ca pe o amenințare directă la modul lor de viață. In timp ce majoritatea americanilor sunt extrem de apatici despre ceea ce se întâmplă în Rusia, o parte tot mai mare a populației ruse este destul de hotarata pentru a participa la un eventual război.

Sentimentul anti-american din interiorul Rusiei a crescut atât de puternic încât chiar și mass-media centrala începe să faca referire la ea. De exemplu, următorul citat vine dintr-un articol recent publicat in Washington Post …

Credeam că Uniunea Sovietică a fost anti-americana? Încercați Rusia de astăzi.

Incepand cu vânzătorii ambulanti până la Kremlin, un val anti-SUA a cuprins toata țara, depășind orice moment de la epoca lui Stalin, declara observatorii.

Intr-un sondaj recent pe care l-am menționat mai sus, rușilor li s-a pus urmatoarea întrebare: „Care este atitudinea generala față de Statele Unite ale Americii”

81 la sută dintre ruși au răspuns negativ, iar doar 13 la suta au avut un raspuns pozitiv.

Acesta este cel mai mare procent negativ vazut vreodata despre SUA din 1988 incoace.

Și acest lucru ar putea fi doar începutul. – mai multe pe thedailysheeple.com

Urmariti va rog si: Increderea cetatenilor rusi in Putin a atins o cota istorica de 85% ,

cat si tot adevarul despre situatia din Ucraina la rubrica: Ucraina

6 gânduri despre &8222;Sentimentul anti-american din interiorul Rusiei a crescut: 81 la sută dintre toți rușii au o părere negativă despre Statele Unite și doar 13 la sută au o părere pozitivă&8221;

 1. Eu cred ca sentimentul anti-american nu-i numai in Rusia ci in intreaga lume .
  Pe unde au trecut americanii au facut prapad , au parjolit pamantul si au omorat milioane de oameni .

 2. La noi, se doarme in pace,FNI vegheaza si apara!
  Sentimentul de nesiguranta starnit de Moscova in intreaga regiune din sud-estul Europei se intrevede cel mai bine in Polonia.
  Peste 100 de grupari paramilitare din Polonia raporteaza o crestere a numarului de membri de la declansarea conflictului in estul Ucrainei.
  Iar antrenamentele, precum cele desfasurate de clubul de tir sportiv Shooters Association, incep sa aiba un caracter regulat, observa reporterii New York Times.
  http://www.business24.ro/international/polonia/polonia-gata-pentru-ce-i-mai-rau-100-de-grupari-paramilitare-se-pregatesc-de-razboi-1555579

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s