Video. De ce isi doreste SUA razboiul cu Rusia?

Poate asa pe imagini spuse de altii o sa intelegeti mai bine ca nu vorbesc in vant, cand va tot spun ca SUA este innebunita sa inceapa razboiul datorita situatiei economice dezastruase in care se afla si din care nu mai exista loc de intoarcere, decat printr-un reset financiar provocat in urma acestui mult dorit razboi cu Rusia.

Urmariti va rog si: Pregatirile de razboi continua. Motivul pentru care acordul de la Minsk este doar o cacealma si nu poate dura prea mult

Iar ca sa intelegeti si mai clar, care este situatia economica actuala a SUA si dezastrul spre care se indreapta, urmariti va rog:

Iar despre faptul ca CIA este unelata prin care mai marii lumii vor sa provoace razboiul mondial, puteti afla totul din articolul: Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Video. De ce isi doreste SUA razboiul cu Rusia?&8221;

  1. Doamne fereste,mi s-a ridicat parul pe mine,dupaa ce am vazut acest video,sper ca Dumnezeu,Tatal nostru ceresc,sa ne mai pasuiasca si sa nu ne lase „singuri pe lume”, si sa impiedice aparitia unui razboi „mondial” !!!!😞😒😪😥

  2. reset financiar in urma unui razboi cu Rusia ??? cine face razboi cu Rusia ??? sa nu ne hazardam, cu toate problemele lor, uite cum dolarul se intareste pe zi ce trece; oricum nu avem informatiile necesare ca sa facem predicitii in conflictul asta, au mai fost multe si mai mari ca asta si s-au potolit toate…..

    • Papusarii o sa faca razboiul cu Rusia. Dolarul doar de fatada se intareste, daca nu pricepi cum functioneaza sistemul e grav. Nu te uita tu doar la doi metri in fata, incerca sa privesti in perspectiva si cauta sa citeste istoria economie, in felul acesta vei intelege ciclurile economice de 100 ani, citeste si istoria marilor imperii, vei intelege multe. Bafta!

  3. Si Rusia a fost la un pas de a cadea in mana papusarilor in anii ’90 sub conducerea betivului pro-american Boris Eltan si a celuilalt Gorbaciov . Dumnezeu nu a vrut sa se intample asa ceva cu Rusia .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s