Săptamană de Ecumenism la Oradea

Pentru al patrulea an, bihorenii sunt invitaţi să ia parte la o săptămână de rugăciune pentru unitate, împărtăşită de mai multe confesiuni religioase.

nashotah-house-ecumenism-2009

Timp de 9 zile, rugăciunea se va face în 9 biserici diferite. Prima seară de rugăciune se va ţine vineri, 16 ianuarie, ora 17, la Catedrala Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului (Biserica cu Lună).

Apoi, duminică, de la aceeaşi oră, rugăciunea se va face în Catedrala Romano-Catolică (Şirul Canonicilor nr. 4), luni de la ora 18 la Biserica Penticostală Betania (strada Doinei 19), marţi de la ora 18.30 la Biserica Penticostală Tabor (strada Meiului 4), iar miercuri de la ora 18 la Biserica Evanghelică Lutherană (strada Tudor Vladimirescu 26).

Joi de la ora 17 credincioşii sunt aşteptaţi la Biserica Reformată Rit (Bulevardul Ştefan cel Mare 6A), vineri de la ora 18 la Biserica Unitariană (strada Nicolae Jiga 72), sâmbătă de la ora 16 la Sinagoga Comunităţii Evreilor Mesianici (strada Sucevei 23), iar duminică de la ora 18 la Catedrala Greco-Catolică Sfântul Nicolae (strada Iuliu Maniu 1). –ebihoreanul.ro

articol postat la sugestia cititorului iacoboaieradu2014

Alte lucruri care va ajuta sa intelegti ce inseamna ecumenismul si cat de periculos este, puteti afla la categoria: Ecumenism 

6 gânduri despre &8222;Săptamană de Ecumenism la Oradea&8221;

    • În esență, ecumenismul chiar este o formă de exprimare a satanismului… Un ghiveci de religii alăturate, cu adevăruri disparate unite în chip artificial, pentru o singură religie globală… Sincretismul religios…

  1. Episcopul Oradiei , Sofronie Drincec este acela care a comandat si realizat o „icoana” pentru catedrala neamului , reprezentand pe Mantuitorul binecuvantand facand semnul satanist al coarnelor .
    Este un cazut deja din Ortodoxie !Vai de sufletul lui !!!
    Chestia cu asa zisele rugaciuni facute impreuna cu alti rataciti , nu cred ca este mai grav decat aceasta blasfemie infricosatoare care este Hula impotriva lui Dumnezeu . Aceasta imagine identica cu pictura de la patriarhie , o are si pe bedernita pe care o poarta acest episcop .De neimaginat sa spui ca slujesti lui Dumnezeu si in acelasi timp , te apropii de satanism , promovandu-i simbolurile in biserica .
    Iata ca si acesta ar fi un motiv pe langa altele ,pentru care Dumnezeu a lasat Romania in gura lupilor occidentului satanist .

  2. mie cineva mi-a spus simplu – realitate: preoții ăștia nu te iubesc pe tine și nu le pasă de sufletul tău dacă te mântuiești sau te duci în iad. sunt eretici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s