Norvegia vs Belarus sau Occident vs Ortodoxie

novegia vs blarus

Despre Spurcaciunile Occidentului puteti citi mai multe la categoria Homsexualitateiar alte imagini sugestive puteti gasi la categoria Poze Sugestive

4 gânduri despre &8222;Norvegia vs Belarus sau Occident vs Ortodoxie&8221;

  1. renuntati la carduri si acte electronice 666.pasapoarte biometrice si carnete de conducere noi 666.renuntati la conturi bancare ..duceti-le inapoi de unde le-ati luat. acestea sunt de la satana/antihrist insasi.dati pe goarna si spuneti si la altii sa se trezeasca.deja au sute de vizualizari aceste 2 filme…si numarul lor creste,,.imprastiati si in facebook .peste tot si pe forumuri..

  2. Foarte clara poza! COMPLET DE ACORD CU PRINCIPIILE MORALE CRESTINE, NET SUPERIOARE! Problema e insa alta… Rusii… nu cred ca vor veni sa ne invete CU FRUMOSUL principiile lor morale (de care nu suntem straini, avand si noi Biblia)! Daca va veni razboiul, rusii vor veni CU TANCURILE, sa ne sfasie de vii!! Principiile morale sunt bune dar razboiul nu este deloc bun! Nu as vrea sa ne atace nici rusii nici altii! Daca vor sa se lupte, de ce nu se lupta intre ei, direct?…

    • Rusii nu ne-ar ataca niciodata, dar din pacate conducatorii nostrii „dragi” ii provoaca intr-una, iar daca vor fi lansate atacuri de pe teritoriul tarii noastre normal ca vor ataca.

  3. Cu toate ca principiile morale rusesti sunt categoric net superioare celor occidentale, adevarul final (care trebuie subliniat) este ca noua directie ruso-chineza apartine pana la urma tot masoneriei, doar ca e vorba de o alta „loja” (cred ca asa se numesc): adica… ideea e ca „loja occidentala” preda puterea „lojii ruso-chineze”! Nici nu stiu daca e mai bine sau mai rau!… (facand abstractie de principiile morale si referindu-ma la imaginea de ansamblu)

    La fel trebuie subliniat ca noi nu traim pentru acest pamant, pentru binele de aici, din lumea asta, ci traim pentru vesnicie, pentru raiul lui Dumnezeu! Adica: sa dorim mai mult binele vesnic, de sus, decat binele de pe acest pamant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s