Simbolismul Cladirii Parlamentului European

Cladirea Parlamentului European

sediul UE

 

mas1

pent

mas2

– poza 1 – Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus
– poza 2 – Posterul Uniunii Europene, dovada care face legătura dintre Parlament şi Turnul Babel
– poza 3 – Pentagrama Stelei intoarse (simbol satanist – capul lui Baphomet) – Pentagrama orientata in sus si pentagrama inversata, malefica (dreapta)
– poza 4 – Similitudinea Parlamentului European cu Turnul Babel

– poza 1 – Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus

Privita din unghiul asta, parca este mai clara asemanarea caldirii turn cu reprezentarea Turnului Babel
De sus observam insa si un al doilea element edificator, despre care insa s-a scris mai putin: CLADIREA TRIUNGHI CU UN OCHI IN VARF – care este in primul rand un simbol satanist , in al 2-lea rand deseori intalnit in masonerie.

Incă de la terminarea sa, pe 14 decembrie 1999, sediul Parlamentului European din Strasbourg a ridicat diverse întrebări cu privire la structura sa. Principala clădire, denumită “Louise Weiss” este una modernă, cu aspect futurist. Atunci, de ce ea apare ca fiind nefinalizată? Promotorii ei spun că ea ar reflecta “natura nefinalizată a Europei”. Totuşi, unele cercetări asupra acestei clădiri dezvăluie un simbolism de natură malefică. Demascarea adevăratei surse de inspiraţie care stă în spatele clădirii Louise Weiss presupune şi demascarea credinţelor esoterice ale societăţilor oculte care ne conduc, şi a aspiraţiilor lor malefice.

Să trecem direct la subiect. Principala clădire a Parlamentului European e menită să se asemene cu celebrul “Turn Babel” din tabloul lui Pieter Brueghel cel Bătrân, pictat în anul 1563. Legenda Turnului Babel arată faptul că acesta n-a fost niciodată finalizat de către tiranul rege Nimrod. Aşadar, clădirea Parlamentului European vrea să simbolizeze construcţia neterminată a maleficului Nimrod, cel ce a vrut să construiască Turnul Babel pentru a-l înfrunta pe Dumnezeu? Se pare că da…În cazul acesta, mai puteţi crede că, clădirea se bazează pe o sursă “divină” de inspiraţie pentru a reprezenta o “instituţie atât de democratică”?

Regele Nimrod şi Turnul Babel

Această legendă apare în numeroase texte antice, de origine ebraică, islamică, grecească şi cabalistică. Nimrod a fost regele primului imperiu clădit după marele potop biblic. Regatul său includea Babilonul (Babel), Uruk-ul, Akkad-ul şi Calneh-ul. El este cunoscut drept regele care a adus tirania oamenilor şi care a încercat să elimine credinţele religioase.

Iată un fragment dintr-o istorisire antică: “Nimrod a fost cel care i-a provocat pe oameni să-l sfideze pe Dumnezeu. El era nepotul lui Ham, care la rândul său era fiul lui Noe, un om curajos şi puternic. Nimrod i-a convins pe oameni că erau fericiţi nu datorită lui Dumnezeu, ci datorită lor înşişi, fericirea lor fiind obţinut cu propriul lor curaj. El şi-a transformat treptat domnia în tiranie, nevăzând o altă cale de a-i îndepărta pe oameni de Dumnezeu, decât aceea de a fi dependenţi de propria sa putere”.

Conform Bibliei, Babel era oraşul care a unit umanitatea, toţi vorbind o singură limbă. Era şi oraşul de reşedinţă a lui Nimrod. Aşa că regele-tiran a decis că oraşul trebuie să aibă parte de un turn atât de uriaş, încât vârful său să ajungă în ceruri. Turnul n-a fost niciodată conceput pentru a-L adora şi lăuda pe Dumnezeu, ci pentru a-l glorifica pe omul ce avea să-l construiască.

Nimrod, conform unei alte relatri antice ar fi spus: “Dumnezeu nu are niciun drept să păstreze lumea de sus pentru el, iar nouă să ne ofere lumea de jos; astfel, ne vom construi un turn, care, la capătul său de sus, va avea o statuie de om cu o sabie în mână, astfel încât să pară că ne războim cu Dumnezeu”.

Dumnezeu, văzând intenţia regelui şi a celor ce doreau să construiască turnul, fiecărei persoane le-a dat câte o altă limbă, astfel încât ei să nu se mai înţeleagă între ei. Deşi început, turnul n-a mai fost continuat, întrucât constructorii săi nu mai reuşeau să se înţeleagă.

Simbolismul clădirii Parlamentului European

În concluzie, construcţia clădirii Parlamentului European, ce seamănă cu Turnul Babel cel neterminat, trimite mesajul că Nimrod avea o concepţie bună, iar al său Turn Babel a fost o idee bună. În consecinţă, mergând pe firul logic, la ce să ne aşteptăm?

1) La introducerea treptată a tiraniei?
2) La respingerea lui Dumnezeu?
3) La vorbirea a unei singure limbi şi la existenţa unei singure credinţe?

Nu vi se pare ciudat că lucrurile mai sus menţionate sunt perceptele de bază ale societăţilor oculte din lumea de azi care înceracă să manipuleze omenirea? Aceste societăţi nu sunt nici creştine, şi nici măcar monoteiste. Credinţa lor se bazează pe “religiile misterelor” (ritualuri păgâne, venerarea Soarelui, adorarea lui Lucifer, care e văzut ca cel care oferă lumină speciei umane, în timp ce Dumnezeu ar dori să ţină lumea în întuneric). Ei se bazează pe conceptul “Noii Ordini Mondiale”, prin care se doreşte renunţarea omenirii la Dumnezeu, introducerea unei singure limbi universale şi schimbarea democraţiei în tiranie.

– poza 2 – Posterul Uniunii Europene, dovada care face legătura dintre Parlament şi Turnul Babel

Pentru cei care încă sunt sceptici şi nu cred că ar exista vreo legătură între clădirea Parlamentului Uniunii Europene şi Turnul Babel, vă prezentă în stânge dovada “supremă”: posterul oficial care promova Parlamentul Uniunii Europene.

În acest poster, vedem o mulţime de oameni care reconstruiesc Turnul Babel. Putem puncta câteva lucruri. În primul, se poate observa că aceasta clădire a Parlamentului a avut ca sursă de inspiraţie Turnul Babel, posterul recreând exact turnul din tabloul lui Pieter Brueghel, având chiar grijă să includă şi partea stricată din fundaţie. În al doilea rând, sloganul posterului: “Europe: Many Tongues One Voice” (“Europa, mai multe limbi, o singură voce”) face referinţă la legenda în care Dumnezeu i-a pedepsit pe constructorii Turnului Babel, dându-le fiecăruia alte limbi pentru a nu se mai înţelege între ei. În acest caz, Parlamentul European îşi propune să facă contrar voinţei lui Dumnezeu, aducând în prim plan o singură limbă.

– poza 3 – Pentagrama Stelei intoarse (simbol satanist – capul lui Baphomet) – Pentagrama orientata in sus (stanga) si pentagrama inversata, malefica (dreapta)

O a treia chestiune interesantă…uitaţi-vă cu atenţie la stelele de sus. Nu vi se par cam ciudate? Ele sunt întoarse, cu josul în sus, asemenea pentagramelor inversate.

Până la urmă, posterul a fost retras datorită protestelor numeroaselor grupuri şi organizaţii. Dar el demonstrează viziunea ocultă care a stat în minţile constructorilor Parlamentului European. facebook/Demascarea Inselatoriei

Urmariti va rog si  articolul:

Imnul Uniunii Europene inchinat lui Lucifer,

cat si alte subiecte interesante din categoria: UE.

5 gânduri despre &8222;Simbolismul Cladirii Parlamentului European&8221;

  1. In Europa sunt catedrale medievale construite de masonerie , in diferite orase de pe continent , care , privite de sus , daca s-ar uni cupolele la toate catedralele , ar iesi triunghiul masonic , si alte simboluri oculte sataniste , am vazut un documentar pe Discovery , care arata cu lux si amanunte aceasta opera a masoneriei medievale . Aceasta constructie masonica oculta „moderna” a Parlamentului European , este opera masoneriei de acum , o continuare a planului elitelor de secole .
    Tot pamantul este imbacsit de simboluri ale masoneriei sataniste , in toate tarile si orasele mari ale lumii ,
    inca de sute de ani , iar in aceste vremuri , parca au luat amploare ca niciodata si cred ca se apropie instalarea lui antihrist si a dictaturii mondiale sataniste .

  2. Mai oameni buni, mai lasati-o incolo de simbolistica. Cu ce va deranjeaza pe voi simboilistica ? Va influenteaza psihicul in mod negativ ? Va pleaca banii din portofel ? Va inbolnaviti ? Nu puteti respira ? Pentru mine nu exista antihrist, nu exista satana sau satan, nu imi este frica de nici un simbol. Cruce nu este un simbol ? Biserica nu este un simbol ? Moscheea nu este un simbol ? Se roaga lumea la ele ? Da se roaga. Nu am vazut nici un mason sa se roage la simbolurile pe care voi le aminti ca fiind masonice. Nu exista libertatea credintei si a religiei ? Daca da, atunci lasati-i sa se roage fiecare cum vor. Nu toti trebuie sa fie ortodoxi, catolici, musulmani. Si apropo de ortodoxie, IIsus nu era de nici o religie. Religia/iile a creat-o omul, nu IIsus. Nici preoti nu creat IIsus, nici biserici, nici cruci si nici ritualuri bisericesti. Incercati sa ganditi si nu luati totul ad literam cu ce scrie in Biblie, o carte scrisa de om/oameni si nu de IIsus. Nu fiti habotnici ci toleranti.

    • Marian vorbesti numai nonsensuri, tu chiar nu intelegi nimic. Tu vorbesti doar strict din punct de vedere lumesc si incerci sa induci lumea in eroare. Pune mana Marian si citeste Biblia, dar inainte de toate, citeste vietile Sfintilor Parinti, iar daca o faci cu toata convingerea, Dumnezeu o sa te lumineze si o sa inceapa sa ti se deschida ochii. Pentru inceput, daca ai rabdare si vrei sa vezi lucrurile si altfel decat este tu obisnuit, te rog incepe cu cartea https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/11/marii-initiati-ai-indiei-si-parintele-paisie/. Vei intelege cu siguranta foarte multe lucruri. Doamne ajuta!

  3. Marian,
    Imi pare rau pentru tine , ca nu esti crestin de niciun fel , de fapt crestin inseamna si ortodox , altfel nu esti cu adevarat crestin . Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos , stii cine era ???
    Chiar Dumnezeu , asa cum spunem noi in Simbolul Credintei ortodoxe , sau Crezul , „Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat”. Iisus , este Fiul lui Dumnezeu , a doua persoana din Sfanta Treime , care impreuna cu Sfantul Duh , formeaza Trinitatea , adica Dumnezeu , Tatal , Fiul si Sfantul Duh , caruia noi ortodocsii ne inchinam , Dumnezeu Creatorul a tot Universul .Deci Iisus pe care l-ai invocat tu aici , este
    DUMNEZEU si nu orice persoana biblica , iar Biblia , este cartea de capatai a Crestinismului , acolo sunt scrise cuvintele lui Dumnezeu , minunile si toata Legea lasata omenirii , pentru a se mantui si nu a ajunge in focul iadului .
    Crucea este simbolul Mantuirii , spaima dracilor , aparatoare a crestinilor , etc .
    Biserica Ortodoxa , este lacasul unde se savarseste Jertfa de sange a Mantuitorului Iisus Hristos si toate rugaciunile catre Dumnezeu , iar preotii sunt lasati de insusi Dumnezeu , pastorii crestinilor , urmasii Apostolilor Domnului , slugile sau „angajatii” lui Dumnezeu , ca sa intelegi mai bine , de aceea noi ii respectam si le ascultam invataturile lasate de Dumnezeu .
    Citind acest comentariu al tau , m-au trecut fiorii , sa citesti asa ceva este cutremurator .
    Dumnezeu sa te lumineze , sa-ti arate calea spre lumina si sa te scoata din intuneric .Sper sa nu te superi !!!

Lasă un comentariu