Lumea aproape de un haos total

Inceputul rasturnarii lumii cu fundul in sus


1-4754-198e5
Ofensiva extraordinara de dominatie totala a lumii de catre anglo-saxoni (SUA, Anglia) si Israel are loc pe mai multe planuri:

– declansarea razboiului economic si financiar total asupra Rusiei din partea anglo-saxonilor , atat direct cat si prin vasali (UE)
– crearea Orientului mijlociu largit prin atacarea si distrugerea Irakului, Liban, Siria, Palestina
– ruperea Rusiei de UE prin aducerea la pozitii antagonice ireversibile prin criza ucraineana

E un razboi contracronometru, prin care Washingtonul doreste impunerea doalrului ca moneda unica pe piata gazului, combustibilul secolului XXI,  de maniera in are a impus dolarul ca moneda unica pe piata petrolului in secolul XX, relateaza voltairenet.org.

Rusia e azi principala putere care capabila sa opuna rezistenta imperialismului anglo-saxon, dispunand in aceasta lupta de doua unelte principale: BRICS, o alianta economica de puteri economice rivale, si orgnizatia tratatului de la Shanghai, o alianta strategica cu China.

In iulie anul acesta, tarile BRICS au anuntat crearea unui fond de rezerva si a unei banci BRICS alternativa la FMI si Banca mondiala.

Inainte de acest anunt, anglo-saxonii au pregatit un raspuns pe masura: transofrmarea retelei teroriste Al Qaida in Califat in scopul pregatirii deranjului intre populatiile musulmane ale Rusiei si Chinei.

La doua zile dupa acest anuntul BRICS,  SUA acuza Rusia de prabusirea avionului malayezian deasupra Donbasului. Pe aceasta asertiune, absolut arbitrara, SUA impune UE sa intre intr-un razboi economic cu Rusia . Fara dovezi, dar comportandu-se ca un tribunal, Consiliul Europei judeca si condamna Rusia fara probe si fara a-i oferi posibilitatea de a se apara.

Pe de alta parte, Anglo-Saxonii au in vedere paralizarea rusiei din interior.
Activand prin intermediul Emiratului Islamic (EI) grupuri teroriste in snul populatiei musulmane din Rusia, dar si organizand un front de contestare mediatica in pregatirea alegerilor municiaple din Rusia din septembrie. Sume de bani considerabile au fost trimise tuturor candidatilor de opozitie din Rusia in 30 de orase mari vizate, in timp ce cel putin 50,000 de ucraineni amestecati cu refugiati din Ucraina, avand dubla cetatenie rusa-ucraineana, se pregatesc sa se regrupeze la Sankt Pteresburg, in vederea producerii de manifestatii de protest.

Ca sa intelegeti mai bine ce se intampla in lume urmariti va rog si:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s